zondag 12 augustus 2018

Julie | 3x Ofra Liquid Lipstick (Dutchess, Pasadena & Manhattan)

http://www.verodoesthis.be/2018/08/julie-3x-ofra-liquid-lipstick-dutchess.html

Onlangs kreeg ik van Karen de interessante tip dat Boozyshop -50% korting had op alle lipsticks van Ofra. Dat moest ze geen twee keer herhalen want ik was al onderweg naar de webshop. Ik kocht ooit eerder al de kleur Charmed en daar was ik best tevreden over. De kleur is mooi, de houdbaarheid goed: what’s not to like?! Ik bekeek alle kleuren die ik mooi vond en besloot al snel om enkel liquid lipsticks te kopen. Sinds ik die ontdekt heb, draag ik bijna niks anders meer. Mijn uiteindelijke keuze viel op de kleuren Dutchess, Pasadena & Manhattan. Ik laat je deze kleuren alle drie zien met swatches en full face look! Benieuwd? Klik dan op meer lezen.Ik vond het moeilijk om de juiste kleuren te kiezen. Vroeger koos ik veel sneller voor een opvallende roze of paarse kleur maar tegenwoordig ondervind ik dat ik de nude kleuren sneller gebruik. Normaal gezien kosten de liquid lipsticks van Ofra €16.95 maar ik kocht ze nu dus voor €8.48 per stuk. Ik heb al belachelijk veel lipsticks maar toch kan ik het niet laten om er telkens bij te kopen. Dit zijn ook echt kleuren die ik nog niet in mijn stash had en het feit dat ze zo long lasting zijn, is natuurlijk een groot pluspunt. Als eerste koos ik voor de kleur Dutchess, die is gemaakt in samenwerking met Nederlandse Youtubester Nikkietutorials. Ik volg haar al een aantal jaren en zij is echt ontzettend gegroeid en ondertussen een bekende naam over heel de wereld. Haar make-up zit altijd flawless en daarom wilde ik deze kleur zeker eens uitproberen. Dutchess is een matte, mauve nude kleur met een koele ondertoon. Ik had hem eigenlijk nog een stukje lichter ingeschat maar dat zal mijn verbeelding geweest zijn. De verpakking bevat ook informatie wat ingrediënten betreft en verder is het een vrij sobere huls. Het kwastje vind ik prima om nauwkeurig mee aan de slag te gaan.De tweede kleur die ik koos, is Pasadena. Deze is wel wat lichter van kleur en naar mijn mening ook iets lichter wat dekking betreft. Gelukkig blijft hij wel evengoed zitten als de andere kleuren die ik heb. Deze kleur heeft ook een mauve ondertoon maar is toch vooral een roze/bruine tint die opnieuw een matte dekking heeft. Wat me opviel, is dat de ingrediëntenlijst van deze kleur identiek is aan de kleur Dutchess! Gek, aangezien je toch zou denken dat op z’n minst de kleurpigmenten anders zouden moeten zijn. De verpakking is dezelfde maar gelukkig is de kleur in de huls ook representatief voor de kleur die je op je lippen krijgt.Als laatste koos ik voor de kleur Manhattan. Deze ligt erg dicht bij de kleuren die ik vroeger het meeste droog omdat het een duidelijk paarse berry tint is. Net zoals de twee anderen; heeft ook deze een matte finish. De ingrediëntenlijst van deze liquid lipstick ziet er compleet anders uit, al voelt de formule wel hetzelfde aan. Om eerlijk te zijn was ik het meest benieuwd naar deze kleur, al besef ik wel dat donkere kleuren aanbrengen een grotere uitdaging is dan een nude tint. De verpakking is opnieuw volledig dezelfde en ook de applicator is bij alle drie de kleuren hetzelfde.Ik vond het wel leuk om de kleuren allemaal eens naast elkaar te leggen en ook de swatches met elkaar te vergelijken. De kleuren in de huls komen zeker goed overeen met hoe de kleuren er daadwerkelijk uitzien. Toch valt het me op dat Manhattan een stukje donkerder is dan ik verwacht had maar dat vind ik niet zo erg. Verder vind ik de kleuren alle drie erg mooi en ze brengen ook fijn aan. Het zijn unieke tinten die ik nog niet in mijn stash had, ondanks mijn grote verzameling! Prijs/kwaliteit vind ik zeker dat ze de moeite waard zijn, al vind ik het natuurlijk fijn dat ik ze aan de helft van de prijs heb kunnen kopen. Over naar de close-ups en full face look met deze drie lipsticks!Ik moet toegeven dat ik een beetje schrok van de kleur Dutches! Hij pakte helemaal anders uit dan wat ik er van verwacht had maar ik moet zeggen dat ik dat niet erg vind. Deze mauve kleur is super mooi en past perfect bij mijn huidskleur. Het is een nude tint maar toch vind ik hem ook best intens zonder echt een knalkleur te zijn. Het is een kleur die echt bij vele ooglooks past en daarom denk ik ook dat ik hem nog veel zal dragen. De dekking is overal gelijk en hij blijft ook echt uren op zijn plaats zitten. Na een vette hap mag je hem zeker even bijwerken maar een drankje kan hij gerust doorstaan.Pasadena heeft me ook aangenaam weten te verrassen. Waar ik de kleur in de huls en op mijn hand misschien een beetje te oranje/rood vond doorschijnen, vind ik hem op mijn lippen wel erg mooi. Het is een zachtroze kleur met een bruine ondertoon en dit is volgens mij een kleur die bij iedereen zou passen. Hij past letterlijk bij ontelbaar veel kleding en ooglooks dus je kan hem eindeloos combineren. Het is ook zo’n kleur die je door de dag kan dragen, zowel bij een natuurlijke als bij een feestelijke look. Hij is misschien iets minder origineel dan de andere twee kleuren maar het is wel de perfecte everyday kleur.De kleur Manhattan is op mijn lippen vrij paars, terwijl hij op mijn hand toch ook een duidelijke berrykleur heeft. Ik vind deze kleur echt ideaal om te dragen in de herfst- en wintermaanden dus ik denk dat ik hier nog veel plezier aan ga beleven. De kleur past wel bij me, ondanks dat ik een vrij bleke huid heb. Ik kan zelf niet goed kiezen welke kleur ik nu het mooiste vind van de drie maar dat komt omdat ze gewoon voor een verschillende look of outfit kunnen dienen. Gelukkig heb ik deze foto’s gemaakt bij een look waarbij ze allemaal passen. Ik heb de lipsticks ondertussen ook allemaal al een avondje gedragen en ze blijven echt erg goed zitten! Als ze dan toch slijten, zijn ze wel erg makkelijk bij te werken.Wat vinden jullie van deze kleuren? Welke spreekt jullie het meest aan en vinden jullie het mooist bij mij? Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden!

Liefs,


Julie x

18 opmerkingen:

 1. Kende dit merk nog niet ga het zeker eens opzoeken

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben benieuwd of je er ook wat van gaat kopen Naomi! :-)

   Verwijderen
 2. Ze staan je alle drie prachtig! Ofra heeft mooie producten in haar assortiment.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Amy! Dat klopt helemaal, al heb ik enkel nog maar de liquid lipsticks geprobeerd! :-)

   Verwijderen
 3. Prachtige kleuren, staan je ook heel goed! Ik had laatst met de Boozyshop sale een Ofra mini highlighter gekocht en die is ook echt zo goed!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Tessa! Wat leuk, ik heb ook nog getwijfeld om een highlighter te kopen! :-)

   Verwijderen
 4. I'Love Berry! Super ga ik ook bestellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn dat ze goed blijven zitten! Paars vind ik ook een gewaagde kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kleuren. Ik ben zelf erg te spreken over de Liquid Lipsticks van Ofra!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben iets minder een fan van donkere tinten. Ik vind het gauw zo hard staan. Maar het zijn mooie kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat snap ik! Gewoon combineren met een zachte ooglook doet al wonderen! ;-) Dankjewel Nicole!

   Verwijderen
 8. De Manhattan kleur staat je prachtig, hij is inderdaad op je hand totaal anders dan op je lippen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Gabriëlle! Gek hoe zo'n kleur toch kan verschillen he? :-)

   Verwijderen