woensdag 18 juli 2018

Julie | Nabla – Soul Blooming Palette & Dazzle Liner Original Sin

http://www.verodoesthis.be/2018/07/julie-nabla-soul-blooming-palette.html

Eerst en vooral mijn excuses dat ik de afgelopen tijd een paar keer afwezig ben geweest. Er spelen een aantal persoonlijke dingen die er voor zorgen dat mijn prioriteiten ergens anders liggen. Vandaag is anders, want alles draait hier weer volledig rond beauty! In de spotlight staat het merk Nabla. Ik kocht hier eerder al enkele oogschaduwtinten van maar dit keer bestelde ik het Soul Blooming Eyeshadow Palette en de Dazzle Liner in de kleur Original Sin. Ik twijfelde lang over welk palette ik zou bestellen, aangezien hun Dreamy Palette ook al even op mijn wishlist staat. Benieuwd of ik tevreden ben met mijn keuze? Lees dan zeker verder!Laat ik eerst even stilstaan bij de prachtige vormgeving van dit palette! Het is een pareltje om naar te kijken en alleen al daarvoor zou je deze in huis willen halen. Linksboven zie je het kartonnen omhulsel van het palette, wat ik persoonlijk ook altijd graag bewaar. Rechtsonder zie je dan de buitenkant van hoe het palette er zelf uitziet. Ik was meteen verliefd op de verpakking en betoverd door de mooie kleuren. Het palette bevat verschillende texturen van oogschaduw en per soort kan je de ingrediënten apart terugvinden op de verpakking. Handig voor wie een gevoelige huid heeft die niet alles kan verdragen.De binnenkant van het palette is minstens even aantrekkelijk als de buitenkant. Het bevat twaalf verschillende kleuren en ik vind de combinatie hiervan erg geslaagd. Ik kies normaal snel voor goud, bruin en rose tinten maar dit palette wist me te vangen dankzij zijn mooie shimmer kleuren en de blauw/paarse kleuren die het bevat. Ik was wel benieuwd of dit palette veelzijdig zou zijn en of de knallende swatches van de promofoto’s ook werkelijkheid zouden zijn op mijn eigen huid. Ik bestelde dit palette op Boozyshop en betaalde hiervoor €35.90.De bovenste rij begint meteen met een speciale kleur: Honey Drip. Het is duidelijk een erg glanzende kleur maar het is meer een special effect topper. De textuur is nogal ruw en korrelig maar je kan deze perfect aanbrengen als je hem een beetje plat duwt of al deppend aanbrengt. Gea is een soort baksteenrode kleur met een perzik ondertoon. Ik hou wel van dit soort tinten, al moet je ze te weten combineren. Chamomile is wat mij betreft de perfecte beige tint. Het is een matte kleur met veel pigmentatie en dat voor zo’n lichte tint. Bolero is ook opnieuw matte en net zo intens van kleur. Tot hiertoe vind ik de kleuren niet zo goed bij elkaar passen maar ze verrassen wel allemaal met hun intensiteit.De tweede rij is net het omgekeerde van de eerste; hier zie je slechts één matte kleur, naast drie glitterbommetjes. Beginnen doet de rij met matte tint Middle Karma, een kleur die het midden houdt tussen taupe en bruin en daarmee perfect geschikt is als transitiekleur in de arcadeboog, als je het mij vraagt. Showstopper Garden Gate is een fantastische kleur, waarin je zowel blauw, paars als zilver kan zien. Ik vind dergelijke kleuren altijd erg mooi en de pigmentatie is dan ook nog eens super goed. Buurvrouw Climbing Rose is een prachtige tint. Je ziet de roze kleur aangevuld worden met super mooie shimmers. De laatste kleur uit de rij is Garçon, een bruine kleur met roze glitter er doorheen. Ik vind deze rij kleuren echt geweldig en het zijn zeker kleuren die ik graag vaak zou gebruiken.De verwachtingen van deze laatste rij lagen hoog gespannen aangezien de twee andere rijen het al zo goed gedaan hadden. Kleur Anemone trekt meteen de aandacht als je het palette open doet en dat doet het op de swatches ook. Het is een donkerblauwe kleur met lichte blauwe en paarse glitters er doorheen. Een van de kleuren waar ik het meest benieuwd naar was, was Flowery. Alleen al voor zo’n intense matte kleur zou je paletten als deze kopen. Ik ben dol op de blauw/paarse kleur omdat hij zo uniek is. Philosophy is opnieuw een erg glanzende kleur die ideaal is om als highlighter in je look te gebruiken. Combineer deze met de donkere kleuren uit het palette en je hebt nog steeds een evenwichtige look. De laatste kleur kreeg de naam Caravaggio, vernoemd naar de kunstschilder. Ik ben tevreden met de pigmentatie van deze bruine kleur maar het is toch mijn minst favoriete tint uit het palette.Tijdens het bekijken van verschillende Nabla palettes, zag ik ook plots een super mooie Dazzle Liner staan. Ik viel als een blok voor de kleur Original Sin maar ook de andere kleuren spraken me erg aan. Omdat deze eyeliners €11.89 per stuk zijn, besloot ik om eerst één kleurtje uit te proberen. Original Sin is een bijzondere kleur waarin je zowel koper, brons als goud kan terug zien. Ik vond deze kleur perfect passen bij het Soul Blooming Palette en ik denk dat ik hem nog met vele andere paletten kan combineren.De laatste tijd hou ik heel erg van sunset/sunrise-achtige looks en daarvoor is dit palette zeker geschikt. Ik koos voor kleur Climbing Rose op mijn volledige ooglid. Aan de buitenkant gebruikte ik daar bovenop de kleur Anemone. In de arcadeboog gebruikte ik als transitie kleur Bolero en net onder mijn wenkbrauwen koos ik voor Chamomile. Voor mijn binnenste ooghoek gebruikte ik de kleur Garden Gate en dit alles werkte ik af met de Dazzle Liner Original Sin aan de bovenkant en op mijn waterlijn gebruikte ik een paars oogpotlood. Net onder de onderste wimperrand bracht ik nog een beetje van de kleur Anemone aan voor een intenser effect. Als lipstick koos ik voor een neutrale nude kleur, als ik me niet vergis was het Bride’s Revenge van LA Splash.

Ik ben in ieder geval erg tevreden over dit palette en wil in de toekomst nog meer experimenteren met deze kleuren! Wat vinden jullie de mooiste kleur uit het palette? En wat vinden jullie van de look die ik er mee gemaakt heb? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

16 opmerkingen:

 1. Wat heeft Nabla een prachtige palettes zeg! Zoveel kleur en pigment. Hier zou ik ook wel een mooie ooglook mee kunnen maken. Leuk gedaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ze hebben echt pareltjes in hun collectie Marcelina! :-) En dankjewel!

   Verwijderen
 2. Wat een prachtige verpakking, zo met die bloemetjes zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja alleen al daarvoor zou je hem willen kopen hè Nicole? :-)

   Verwijderen
 3. Zit er prachtig uit, zowel de kleuren als de verpakking zelf

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Altijd fijn om zulke paletten te ontdekken en er over t e lezen. Ik koop het zelf nooit zo snel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is waar Marjolein! En gebruik je niet veel make-up dan? :-)

   Verwijderen
 5. Leuk dat de kleuren op de verpakking ook echt goed overeenkomen met de kleuren van het pallet! Mooie kleuren, zeker voor dit seizoen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt Manon! En ja ik zal ze nog vaak kunnen gebruiken! ;-)

   Verwijderen
 6. Wat een prachtig palette! Ik weet zeker dat je daar heel wat mooie looks mee kunt maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Woow...woow..prachtig palette. Je hebt heel mooi ooglook gemaakt

  https://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie kleuren zitten er in het oogschaduw palette.

  BeantwoordenVerwijderen