zondag 1 juli 2018

Julie | Lush – Don’t Look At Me Vers Gezichtsmasker

http://www.verodoesthis.be/2018/06/julie-lush-dont-look-at-me-vers.html

Op de eerste zondag van een nieuwe maand krijgen jullie naar goede gewoonte weer een maskerreview van mij. Het is al een hele tijd geleden dat ik nog eens een vers gezichtsmasker van Lush laten zien heb. Ik bracht onlangs vijf lege potjes terug binnen tijdens mijn laatste shoptocht in Antwerpen (Shoplog volgt!) en mocht daardoor een nieuw masker uitkiezen. Ik heb al verschillende maskers van Lush geprobeerd en ik wou weer eens iets nieuws. Mijn aandacht werd meteen getrokken door het felblauwe masker Don’t Look At Me. De naam is zeker grappig bedacht aangezien je niet anders kan dan kijken naar deze smurfblauwe kleur. Benieuwd wat dit masker voor je huid doet? Lees dan zeker verder!Het handige aan deze inzamelactie van Lush is, dat dit gratis potje volgende keer gewoon weer meetelt om binnen te brengen. Eens je dus ooit een gratis gezichtsmasker gekregen hebt, heb je nog maar vier andere lege potjes nodig. Behalve zijn bijzondere kleur heeft het masker natuurlijk ook nog enkele voordelen: 

“Hé hallo, je hoeft niet verlegen te zijn, hoor! Ik zag je heus wel kijken naar mijn bijzondere ingrediëntenmix van gemalen witte rijst met voedende murumuruboter. En geloof me, ik zit ook nog eens vol met vers citroensap voor de juiste teint, Tunesische neroli om je huid te laten stralen en biologische zijde-tofu die als geen ander verzacht. Een scheutje rijstsiroop en grapefruitolie zorgen ervoor dat je me alsmaar zult smeken om meer van mijn scrubbende, verzachtende huidverzorging. Breng een royale laag van dit knalblauwe masker aan op je gezicht en laat de ingrediënten in 10-15 minuten hun werk doen. Spoel af met lauwwarm water. Let op: dit verse masker bevat geen conserveermiddelen, moet in de koelkast worden bewaard en is één maand houdbaar.”Dit masker trekt dus zeker wel de aandacht in de winkel! Ik vind het fantastisch om die blauwe kleur op mijn gezicht aan te brengen. Als kind weet ik nog dat mijn mama enkel gezichtsmaskers van Montagne Jeunesse kocht. Ik vond de foto’s op de verpakking er altijd zo leuk uitzien maar in werkelijkheid viel die kleur dan toch ontzettend tegen. Bij Lush krijg je daarentegen echt een knalkleur op je gezicht als je het masker aanbrengt. Natuurlijk moet je dit masker niet enkel en alleen voor de kleur kopen maar ik vind het wel een fijne extra. Voor een potje van 75G betaal je €11.50 of je brengt zoals ik vijf lege potjes binnen, dan krijg je het gratis.De geur van dit masker vind ik persoonlijk niet zo lekker. Het stinkt niet, want het ruikt op zich wel fris maar toch is het niet helemaal mijn geur. Omdat je dit masker het best kan bewaren in de koelkast om zo de versheid te kunnen garanderen, voelt het ook koud aan op je gezicht als je het masker gaat aanbrengen. Je voelt meteen al tijdens het aanbrengen dat er een korrel/scrubdeeltjes in het masker verwerkt zitten en dat vind ik zelf een pluspunt. Het masker voelt comfortabel aan tijdens het gebruik aangezien het wel een beetje opdroogt maar niet hard wordt. Het afspoelen gaat vlot en ook dan komen de scrubdeeltjes in werking. Het voelt fijn aan op de huid en ik begrijp dat dit masker op deze manier zeker zijn zuiverende belofte nakomt. Mijn huid ziet er niet rood uit na het gebruik en mijn gezicht voelt comfortabel aan. Een crème aanbrengen nadien kan, maar is niet noodzakelijk. Mijn gezicht voelt schoon aan en de substantie werkt verhelderend. Dit masker wil ik nadien zeker nog eens kiezen want wat mij betreft is het een aanrader!

Hebben jullie wel eens de verse gezichtsmaskers van Lush geprobeerd? En wat vinden jullie van dit masker? Spreekt de kleur jullie ook meteen aan? Ik ben benieuwd naar jullie reacties! 

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten