vrijdag 27 juli 2018

Julie | Friday Nails #193 – Million Stars

http://www.verodoesthis.be/2018/07/julie-friday-nails-193-million-stars.html

Deze week heb ik nog eens een gewone nagellak voor jullie. Geen top coat of gelnagellak maar gewoon een leuk kleurtje. Ik koos nog eens een nagellakje uit de verzameling van Karen en dit keer viel de keuze op een kleurtje van Gosh. Hij komt uit het Stardust gamma en kreeg de naam Million Stars. Wat is er nu mooier dan een nachthemel met allemaal fonkelende sterren? Dat moeten ze bij Gosh ook gedacht hebben want dat is precies wat ze nu in een flesje gestoken hebben. Benieuwd hoe deze het doet op mijn nagels? Lees dan zeker verder!Het flesje ziet er eigenlijk niet heel bijzonder uit. Behalve de sprankelende stikker op de dop, zou deze zelfs niet eens opvallen tussen alle andere nagellak. Ikzelf zou dit lakje dan waarschijnlijk ook niet gekocht hebben, omdat het mijn aandacht niet getrokken zou hebben. Gosh kan je helaas niet meer zo makkelijk verkrijgen sinds het weg is bij Kruidvat. Ik vond dat ze best goeie producten hadden aan een betaalbare prijs en nagellak hoorde daar zeker bij! De kleur is grijze en bevat verschillende soorten glitters om een bijzonder effect te creëren op je nagels.Het kwastje ziet er vrij normaal uit van vorm. De haartjes zijn eerder aan de smalle kant, al lopen ze naar boven toe iets breder uit. De haren zijn ook vrij lang, wat vaak een buigzaam resultaat geeft. Je zou deze nagellak ook kunnen dragen over een andere kleur heen. Als je een zwarte, bruine of witte basiskleur gebruikt, krijg je volgens mij een bijzonder resultaat. Toch staat deze kleur ook sterk op zichzelf en is het zeker niet enkele en alleen maar een top coat. De Stardust collectie van Gosh, bevatte als ik me niet vergis vijf verschillende lakjes.Wat ik zo fijn vind, is dat deze nagellak meteen bij een eerste laag al een prima dekking geeft! Bovendien vind ik de kleur zeer uniek, omdat je zowel blauw als grijs als duidelijke basiskleur ziet. In de glitters kan je dan ook weel zowel blauw als groen en roze terugvinden. Het is misschien geen zomers kleurtje maar toch vind ik dat je deze het hele jaar door kunt dragen. Persoonlijk vind ik het ook fijn dat de glitters verwerkt zijn in de lak zelf en dat ze er niet echt bovenop liggen. Als je klaar bent met lakken, voel je ze namelijk niet zitten.Een tweede laag van deze kleur maakt het geheel alleen maar intenser. Nu ziet er kleur er echt uit als een night sky vol fonkelende sterren. Je ziet blauw en grijs maar ook de glitters zijn goed aanwezig. Ik vind dit echt een super mooi effect en zou er naar kunnen blijven kijken! De dekking is echt geweldig, dat was het namelijk al na een eerste laagje. Ik zou mezelf deze kleur zeker zien dragen! Het kwastje is ook fijn om mee te werken zodat je niet snel foutjes zal maken en hij lakt ook mooi egaal, zonder strepen. Ik weet niet of deze collectie nog ergens te verkrijgen is, anders zou ik hem zeker aanraden!

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En hebben jullie nog veel van het merk Gosh in huis? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen: