vrijdag 20 juli 2018

Julie | Friday Nails #192 – Wild At Heart

http://www.verodoesthis.be/2018/07/julie-friday-nails-192-wild-at-heart.html

Het is eventjes geleden maar ik heb nog eens een nagellak review voor jullie in deze Friday Nails. De voorbije weken liet ik telkens mijn gelnagels zien als ik deze had laten doen door Kim. Om toch verder te kunnen met Friday Nails, moet ik de nagellakjes dus wel swatchen over mijn gellak heen. Toch is het best goed gelukt met het kleurtje Wild At Heart van de I Heart Make-Up Nail Geek lijn. Het is een helder rode kleur die erg klassiek is om te dragen. Benieuwd wat ik te vertellen heb over dit lakje? Lees dan zeker verder!Ik mocht ook deze keer weer een kleurtje lenen bij vriendin Karen. De komende periode gaan jullie wel vaker nagellak en palettes uit haar stash tegenkomen hier op Verodoesthis. Het is toch altijd leuk om de producten en keuzes van vriendinnen ook uit te proberen! Daarom ook vandaag een klassiek rode kleur als nagellak, dat heb ik namelijk zelf niet in huis omdat ik altijd vind dat rood niet bij me past. Wel vind ik de flesjes van Nail Geek er leuk uitzien, al is het misschien ook op het randje van kinderachtig. Hoe dan ook vind ik de vorm ook leuk omdat ze plat zijn en je er zo veel achter elkaar kan plaatsen.Het kwastje vind ik er prima uitzien! Nergens steken er haartjes uit en het is een lang en slank kwastje. Ik hou wel van dit soort kwastjes omdat je deze ook op je teennagels makkelijk kan gebruiken. Op foto ziet het er nog iets breder uit dan het in het echt is. De haartjes zijn ook erg lang, wat ze ook erg buigzaam maakt. Het kwastje neemt voldoende product op, zodat je zelfs bijna twee nagels in één keer kan voorzien van een laagje kleur.Zoals ik in mijn intro al zei, heb ik deze kleur over mijn gelnagels in de kleur Buckle Up Brown moeten zetten. Je ziet hierdoor dat de kleur meer bordeaux overkomt dan ze werkelijk is. Ik zie hierdoor ook wel dat een eerste laag geen volledige dekking geeft, aangezien het bruin er her en der nog door komt piepen. Ook valt het me op dat ik ondanks het smalle kwastje, toch op enkele plaatsten niet zo netjes heb kunnen werken. Komt dit door de gellak die er al onder zit? Of toch door het kwastje?Een tweede laag van deze kleur is al meer representatief voor hoe de nagellak er in werkelijkheid uitziet. Ik vind het persoonlijk nog wel tof dat de kleur een donkerder effect krijgt door de bruine ondergrond. Misschien moet ik maar eens wat vaker kleurtjes combineren om nieuwe effecten te ontdekken! Je ziet wel meteen dat deze rode kleur ook een prachtige glans heeft en dat zonder een extra top coat. Ik heb zelf geen enkel nagellakje van I Heart Make-Up (nieuwe naam I Heart Revolution) in huis maar ik moet zeggen dat ik er wel over te spreken ben. Ik vind hun flesjes leuk en ook de kwaliteit is zeker niet slecht. Mocht ik ooit zo’n rode kleur kopen, zou ik hem misschien wel vaker combineren met een bruine of zwarte basiskleur.Wat vinden jullie van dit kleurtje? En hebben jullie wel eens een nagellak van I Heart Make-Up geprobeerd? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten