vrijdag 13 juli 2018

Julie | Friday Nails #191 – Buckle Up Brown

http://www.verodoesthis.be/2018/07/julie-friday-nails-191-buckle-up-brown.html

In de Friday Nails van deze week, laat ik jullie opnieuw zien hoe mijn nagels door vriendin en collega Kim gedaan zijn. Ik ging weer langs voor een manicure en koos een nieuw kleurtje uit voor mijn gelnagels. Geen paniek, de volgende weken laat ik gewoon weer terug nagellak zien die je zelf ook gemakkelijk in de winkel kan kopen en aanbrengen. Ik vind het gewoon wel zo makkelijk om mijn nagels tegenwoordig te laten doen omdat het zo goed blijft zitten, ook tijdens het werken. Dit keer koos ik voor de kleur Buckle Up Brown. Benieuwd? Lees dan zeker verder!Ondanks dat het zomer is, koos ik toch voor een donker bruine kleur. Op het werk moeten we nagellak dragen en dan nog in een kleur die we zelf verkopen. Ik koos dit keer voor een bruine tint, die erg dicht bij een donker bruine/donker grijze kleur ligt van Rituals. De kleur heeft wat weg van koffiebonen en ik vind het nog wel eens leuk om een donker kleurtje te dragen na al die zomerse tinten die ik er voor gekozen had. Natuurlijk kan ik er altijd een gewone nagellak overheen dragen, wanneer ik dit kleurtje beu zou zijn. Volgende keer moet ik wel iets sneller langs komen omdat ik dit keer te lang gewacht had en enkele nagels al begonnen te lossen.Met dit zonnige zomerweer groeien mijn nagels al een gek! Toen ik langsging voor deze nieuwe kleur, waren ze super lang geworden en dat vind ik toch een beetje onhandig om mee te werken. Ik liet mijn nagels terug wat korter en ronder vijlen in de wetenschap dat deze binnen de kortste keren toch weer wel langer zouden worden. Gelukkig is mijn nagelbed van zichzelf wel lang, waardoor het toch geen korte stompjes lijken. Je kan het Goed zien als je deze foto met de vorige vergelijkt en kijkt naar mijn ringvinger. Ik zou deze kleur misschien niet hebben gekozen als het niet moest voor mijn werk maar toch ben ik er weer wel blij mee.

Wat vinden jullie van deze donker bruine tint? Welke kleur hebben jullie op dit moment op jullie nagels? Ik ben benieuwd naar de antwoorden!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten