zondag 10 juni 2018

Julie | Shoplog Mexico

http://www.verodoesthis.be/2018/06/julie-shoplog-mexico.html

Zoals jullie ondertussen al weten, ben ik in mei samen met Nick naar Mexico geweest. Dit was onze huwelijksreis, ondanks dat we ondertussen al een jaar getrouwd zijn. In Mexico zelf zaten we in een luxe resort en daarom hebben we niet super veel uitstappen gedaan. We zijn in totaal drie dagen buiten de deur geweest en daar hebben we toch enkele dingen gekocht. We kochten ook verschillende souvenirs voor andere mensen maar die heb ik bewust niet mee op foto gezet omdat nog niet iedereen zijn geschenk gekregen heeft. De prijzen zijn in Mexicaanse Pesos maar ik zal proberen om de prijs in Euro ook mee te geven. Benieuwd naar wat ik allemaal gekocht heb? Lees dan zeker verder!We gingen een dagje shoppen in Playa Del Carmen en op 5th Avenue kon je de meeste winkels vinden. Die dag heb ik eigenlijk het meeste gekocht en dat is dan ook wat je vandaag te zien krijgt. Ik wou super graag naar Bath & Body Works en daar heb ik zeker goed mijn slag geslagen. Ook bij Walmart wou ik graag binnen om te zien of ze er Lady Speed Stick verkochten. Hieronder krijg je een overzicht van alle producten en items die we tijdens onze reis gekocht hebben.We kochten natuurlijk ook souvenirs voor onszelf en die mogen jullie wel zien! Om te beginnen wou ik graag een magneet die typerend is voor Mexico. Die vonden we in de sombrero met Mexicaanse vlag en de naam erop geschreven. Heel erg leuk vind ik die en deze hebben we ook als souvenir voor sommige mensen meegebracht. Wat ik ook graag wou was een klein ‘beeldje’ om in de tv kast te zetten naast onze miniatuur Eifeltoren en Big Ben uit Parijs en Londen. In Mexico vieren ze op 2 november dia de los muertos, oftewel dag van de dood. Hierbij zie je overal doodshoofden in de gekste kleuren en patronen en zo kozen we dan ook een miniatuur uit in het paars met roze en blauwe bloemen. De magneet was 85 pesos (€3.55) en het beeldje was 69 pesos (€2.88).Bij Sephora kocht ik een reisverpakking van de Waterproof Eye Makeup Remover van het huismerk. Ik had zelf een mini verpakking van Rituals bij maar had schrik hier niet mee toe te komen tot het einde van de vakantie. Ik besloot deze alvast als reserve aan te schaffen en anders zou ik hem opzij leggen voor de volgende vakantie. Ik had hem uiteindelijk niet nodig omdat ik ook enkele dagen zonder make-up doorgebracht heb. Ik kocht deze voor 115 pesos (€4.80), wat ik een prima prijs vind.Bij Walmart besloot ik te zoeken achter Lady Speed Stick en gelukkig heb ik die ook gevonden! Veronique brengt deze wel eens voor mij mee uit Polen maar nu kon ik ze ook zelf bemachtigen. Ik probeerde er nog nooit een spray van, dus ik kocht meteen een trio verpakking om drie verschillende soorten uit te kunnen proberen. Ook koos ik drie verschillende sticks en dan nog een clear gel variant van Secret. Al deze producten wou ik erg graag uitproberen. Nick kocht ook een Speed Stick Spray voor zichzelf. De prijzen van mijn producten zijn als volgt:

-      Trio verpakking sprays: 90 pesos (€3.75)
-      Lady Speed Sticks: 34.90 pesos (€1.45)
-      Secret Gel Stick: 42.90 pesos (€1.79)

Dit zijn echt spotgoedkope prijzen! In Polen zijn de Lady Speed Sticks al goedkoop met hun 3 euro per stick maar hier was het dus nog voordeliger. Ik heb nu al spijt dat ik niet nóg meer gekocht heb, al moest ik natuurlijk ook wel rekening houden met het gewicht van mijn bagage.Een andere uitstap van ons ging naar water- en natuurpark Xel-Ha. Zeker de moeite om eens te bezoeken als je ooit in Mexico bent! Je kan er namelijk snorkelen, dobberen op de lazy river, van een hoge glijbaan, een cliff jump of death ride doen… Dit grote park zorgt ook wel voor de nodige wandelafstanden en daardoor kozen Nick en ik er voor om waterschoenen aan te schaffen. Hiermee konden we makkelijk rondwandelen én zwemmen en in de toekomst komen ze natuurlijk ook nog van pas bij andere vakanties. Die van mij hebben 499 pesos (€20.83) gekost en die van Nick 599 pesos (€25). Bij Bath & Body Works wou ik natuurlijk graag naar binnen om alle producten eens te bekijken en te ruiken. Ik heb namelijk al wel enkele producten van het merk geprobeerd maar ik ben zelf nog nooit in een winkel binnen geweest! Wat je zeker moet proberen van het merk zijn hun PocketBac handgelletjes. Ze hebben deze in super veel verschillende geuren! Deze kosten normaal 45 pesos (€1.88) per stuk maar ze hadden een actie bij aankoop van 4 stuks dat ze voor 149 pesos (€6.23) in plaats van 180 pesos (7.53) de deur uit gingen. Ik koos voor mezelf 6 verschillende geuren uit en kocht voor mijn papa en collega Kim ook een exemplaar. Ik heb dus in totaal 8 stuks gekocht en zo twee keer gebruik gemaakt van de promotie. Wat ik ook zeker wou was een geurkaars. Natuurlijk zijn die grote potten met drie lontjes érg leuk maar ook best wel zwaar. Daarom koos ik voor een iets kleiner formaat in de super tropische Rio De Janeiro geur. Deze ruikt zo lekker en ik ben echt benieuwd hoe hij zal ruiken als we hem aansteken. De kaars kost 349 pesos (€14.61) en dat vind ik op zich een normale prijs. Kaarsen van Rituals en Yankee Candle, mijn andere favorieten, kosten meer dus ik had het er wel voor over.

Ik heb ook echt een zwak voor handcrèmes en natuurlijk wou ik er van Bath & Body Works dan ook eentje kopen. Nick en ik smeren elke avond allebei handcrème voor het slapengaan dus ik maak mezelf altijd wijs dat een nieuwe tube ‘toch nooit verloren is’. Ik koos voor de Watermelon Lemonade geur, een geur die ik ook als handgel al gekozen had. Deze was geprijsd aan 129 pesos (€5.40), wat ik zeker een fijne prijs vind!Op lichaamsverzorging hadden ze een super coole actie lopen: 2 kopen + 1 gratis. Als ik niet met mijn gewicht had rekening moeten houden, had ik zéker 6 stuks uitgekozen maar helaas wegen deze full size producten nogal door dus heb ik het bij 3 exemplaren gehouden. Ik koos voor de Japanese Cherry Blossom Body Lotion en deze heb ik ooit al eens eerder gehad. Ik ken dus de geur en werking en wou hem erg graag opnieuw. Deze crème van 329 pesos (€13.78) was uiteindelijk het product dat ik gratis gekregen heb.

Verder koos ik nog een super zachte body butter met argan olie en berkenboom extracten. Het ziet er uit als een chocoladepudding en hij ruikt echt heerlijk! Ik was meteen verliefd op deze zachte geur en de textuur is lekker romig. Ik heb hem ondertussen al enkele keren gebruikt en hij hydrateert echt erg fijn zonder plakkerig te zijn. Deze was te koop voor 329 pesos (€13.78).

Als laatste product koos ik voor een lichaamsscrub in de geur A Thousand Wishes, opnieuw een geur die ik ook als handgel gekozen had. Deze zoete geur met onder andere pink prosecco, peonies, amber en amaretto crème als ingrediënten sprak mij onmiddellijk aan. Ik wou dat ik hiervan ook de douchegel en bodycrème had kunnen kopen maar dat zou te zwaar in gewicht geweest zijn. Deze scrub heeft me €369 (€15.47) gekost. Ten slotte koos ik ook nog twee handzeepjes uit. Samen met Nick maakte ik een keuze uit het ontzettend grote gamma en het was echt niet makkelijk! Deze komen uit het Gentle Foaming gamma en die vinden we allebei wel fijn in gebruik. Uiteindelijk viel onze keuze op de vrij zware, zoete geur Black Cherry Merlot en de super frisse geur Beautiful Day. Deze laatste heb ik ooit al in een handgel gehad en daarom was het een vrij veilige keuze. Ook op dit gamma liep een promotie. Deze zepen kosten normaal 159 pesos (€6.66) per stuk maar nu betaalde je 269 pesos (€11.27) voor twee stuks in plaats van 318 pesos (€13.33).

Dat zijn alle aankopen die we gedaan hebben in Mexico. Ik ben super tevreden met alle items en ben blij dat ik bij Walmart en Bath & Body Works heb kunnen shoppen. Zijn jullie al eens in één van deze winkels geweest? En wat is jullie favoriete item uit dit artikel? Ik ben benieuwd naar jullie mening!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten