woensdag 27 juni 2018

Julie | Opgemaakt #52 – Mei

In de maand mei ben ik samen met Nick voor 18 dagen op huwelijksreis gegaan naar Mexico. Je kan dus al wel raden dat dit Opgemaakt artikel veel reisverpakkingen en zonnecrème zal bevatten. Toch heb ik ook thuis nog flink mijn best gedaan met full size verpakkingen. Voor we op vakantie vertrokken hebben we nog twee geurkaarsen opgemaakt. Van Rituals zie je de Indian Rose geurkaars, nog steeds in de ‘oude’ verpakking omdat we er hiervan super veel op voorraad hadden na ons trouwfeest. Ik heb altijd een kaars van deze geur in huis omdat het mijn favoriet is.

Van Ikea hebben we ook nog een rode vruchten geurkaars opgemaakt. Telkens we gaan shoppen bij Ikea kan ik het niet laten om ook kaarsen mee te nemen. Toch vind ik dat je deze niet hard genoeg ruikt en volgende keer twijfel ik dus om ze opnieuw te kopen. Misschien moet ik een grotere variant kopen? Tips zijn welkom! Benieuwd naar wat ik nog meer heb opgemaakt? Lees dan zeker verder!

Bed & Body Mist van Rituals is iets dat ik in veel verschillende geuren in huis heb. Links zie je een full size van The Ritual Of Anahata en dat is de Limited Edition van afgelopen winter. Gelukkig heb ik hiervan nog een flesje als reserve want deze geur vond ik echt erg lekker. Helaas is deze dus niet meer te koop.

Uit The Ritual Of Happy Buddha lijn hebben we een klein flesje opgemaakt als badkamer/toilet spray. Deze lijn is pas vernieuwd en dit is nog een kleintje van de ‘oude’ geur. Ik was niet zo’n fan van deze lijn maar als interieurgeurtje vond ik hem best oké. Je kan dit formaat niet kopen, het was eens een exclusief cadeau voor de My Rituals leden.

Hetzelfde geldt voor The Ritual Of Dao mini spray. Deze zijn uiteraard wel in het groot te koop maar niet in deze mini. Ik heb nog een paar kleintjes liggen, nadien wil ik deze Dao variant gaan bijvullen om mee op vakantie te nemen. Deze gebruik ik namelijk iedere avond voor het slapengaan op mijn kussen, zowel thuis als op vakantie.

In de categorie Make-Up heb ik ook behoorlijk mijn best gedaan. Beginnen doe ik met de NYX HD Concealer. Deze heb ik al vaker gehad en vind ik eigenlijk erg goed. Momenteel gebruik ik een concealer die ik in Londen gekocht heb, nadien koop ik die van NYX vast weer eens opnieuw.

Van Rituals heb ik een oogpotlood van vroeger opgemaakt. Deze kleur Purple zit helaas niet meer in het gamma, anders had ik deze zeker opnieuw gekocht. Ik heb van The Balm een soortgelijke kleur gekocht maar toch mis ik deze van Rituals nu al omdat die nu eenmaal vlotter schrijven.

Van Doucce heb ik een mini Maxlash Volumizer Mascara opgemaakt. Ik vond deze zeker niet verkeerd en met zo’n mini exemplaar slaag ik er ten minste in om deze op te maken voor de houdbaarheidsdatum verstreken is. Het borsteltje was aan de brede kant maar het resultaat mocht er zijn. Voorlopig koop ik deze niet opnieuw omdat ik nog genoeg mascara’s in huis heb.

Het laatste make-up item is van Essence. Deze Glow Tinted Lip Balm heb ik altijd mee op vakantie genomen en thuis eigenlijk nooit gebruikt. Voor mij zijn dit soort gekleurde lipbalms ideaal om te dragen wanneer ik verder geen make-up op heb. Ik ga deze niet opnieuw kopen maar vond hem wel erg fijn.

Wat ik ook iedere maand wel opmaak zijn enkele basics. In mei heb ik bijvoorbeeld een pakje gewone wattenschijfjes opgemaakt. Deze zijn van Carrefour en koop ik gewoon tijdens het boodschappen doen. Ik vind deze prima van werking dus ik koop ze vast nog wel eens opnieuw.

Ook bij Carrefour kocht ik eens een goedkoop pakje reinigingsdoekjes. Deze vond ik echter niet fijn om op mijn gezicht te gebruiken omdat de geur mij echt stoort. Ik heb deze doekjes dan maar gebruikt om swatches mee te verwijderen en op deze manier zijn ze uiteindelijk ook op geraakt. Ik koop ze misschien nog wel eens opnieuw voor swatches maar zeker niet voor mijn gezicht!

Van Primark heb ik op vakantie nog een pakje grote wattenschijfjes opgemaakt. Ik vind het altijd handig om ook grote wattenschijfjes in huis te hebben om ’s avonds mijn make-up mee te verwijderen, samen met wat micellair water. Ik zou deze zeker opnieuw kopen, al ben ik ook tevreden over die van Albert Heijn.

Ook van Primark is dit Hydro Gel Mask With Hyaluronic Acid. Ik schreef hier ooit al eens eerder een review over en in Londen kocht ik dit masker opnieuw. Ik vind dit echt een ontzettend fijn hydraterend sheet masker voor mijn huid. Het vel komt er vrij nat uit en droogt toch helemaal op tijdens het gebruik. Voor mij is dit zeker een aanrader en ik zou hem dan ook nogmaals opnieuw kopen als ik nog eens bij Primark ben.

In mei heb ik ook nog eens een full size pot scrub opgemaakt. Deze zoutscrub komt uit The Ritual of Ayurveda lijn en heeft de geur van Indian Rose en Almond Oil. Hij is zelfs licht verkoelend en dat vind ik tijdens de zomermaanden echt fijn. Een zoutscrub is altijd iets steviger van textuur dan een suikerscrub omdat zout minder snel oplost in water. Ik heb alle producten uit dit gamma in huis en heb deze scrub dan ook meteen weer opnieuw gekocht.

Een productsoort die er bij mij in mei doorheen gevlogen is, is doucheschuim. Deze zijn allemaal van Rituals in allemaal verschillende geuren. Links bovenaan zie je de Yogi Flow doucheschuim uit de rode Ayurveda lijn en deze heb ik in combinatie met de scrub opgemaakt. Ik heb hiervan ook alweer een nieuwe in gebruik.

Ook nog thuis heb ik de Limited Edition Mandi Lulur Doucheschuim opgemaakt. Dit is een geur van enkele zomers geleden en dus is het echt jammer dat deze nu op is. Gelukkig heb ik nog een flesje op reserve maar ik kan hem nu dus niet opnieuw kopen. Op het einde heeft Nick deze nog een paar keer gebruikt omdat ik er niks meer uit kreeg maar hij nog wel.

Op vakantie heb ik onder de douche The Ritual Of Anahata doucheschuim opgemaakt in een miniformaat. Deze komt uit hun Advent Kalender en was niet in dit formaat te koop. Sowieso is deze geur nu niet meer te koop maar ik heb nog enkele full size producten in huis.

Ten slotte hebben Nick en ik samen nog deze The Ritual Of Hammam doucheschuim opgemaakt. Ook deze komt uit de Advent Kalender en kan je niet op deze manier aankopen. Op vakantie hebben we deze als handzeep gebruikt omdat ik altijd graag een product meeneem om mijn handen mee te wassen. Opnieuw kopen kan dus niet op deze manier.

Ik heb ook alweer een verpakking opgemaakt van de Lenor Unstoppables Wasparels in de Luxueus geur. Deze heb ik al vaker gekocht en nu heb ik weer eens een ander geurtje in gebruik. Ik vind het fijn om een extra geurtje toe te voegen aan de was omdat wij ook geen droogkast hebben en onze was hangt dus in huis te drogen. Dan vind ik het leuk om een extra frisse geur te ruiken. Ik heb altijd een variant van deze wasparels in huis.

In de categorie skincare heb ik ook enkele producten opgemaakt. Ik ben dol op het merk Unani maar ik kan er nergens een verkooppunt van vinden. Het merk ken ik dankzij Deauty boxen en van mij mogen ze dit merk dus nog vaker in de box steken. Deze Time Cut Face Toner vond ik opnieuw erg fijn in gebruik en ook de geur vond ik aangenaam. Ik zou graag meer producten van het merk kopen maar dat gaat dus niet.

Op vakantie heb ik een kleine Micellair Water van Yves Rocher opgemaakt. Deze nam ik over van een vriendin tijdens onze befaamde ruildag en ik heb hem dan maar meegenomen op vakantie. Ik vond deze niet slecht maar op vakantie wordt mijn huid altijd wat gevoeliger en dan prikkelde deze toch een beetje. Zelf ga ik hem dus niet aanschaffen.

Van Rituals heb ik nog een Mini Mild Eye Make-Up Remover opgemaakt. Deze heeft nog de vorige verpakking en zit nu in een iets minder roze flesje. Ik neem deze mini altijd mee op vakantie en thuis gebruik ik deze full size. Ik vind het de beste oog make-up remover die ik al geprobeerd heb dus voorlopig blijf ik het daar ook bij houden. Ik heb alweer een kleintje in huis gehaald voor mijn volgende vakantie!

De opgemaakt artikels begin ik altijd met de geurkaarsen die ik in een maand tijd heb opgemaakt. Wat ik ook regelmatig opmaak, zijn geurstokken. Dit keer ging er een grote fles van Rituals in de geur Express Your Soul op. Deze citroenfrisse geur was de Limited Edition van vorige zomer en vond ik erg lekker. Deze stond op de kamer waar de was hangt te drogen. Ik heb gelukkig nog één fles reserve maar momenteel staat er een andere geur om deze te sparen. Ik kan hem dus niet meer opnieuw kopen.

Van Air Wick hebben we de Zalige Zomer Geurstokjes opgemaakt. Dit kleine flesje stond in onze inkomhal en de spray van deze geur zit in de verstuiver van de woonkamer. Ik vind deze geur echt super lekker en wissel kleine stokjes zoals deze af met kleintjes van Rituals. Ik heb hem nog niet opnieuw gekocht maar dat zal er zeker nog wel eens van komen.

Van Philosophy heb ik een grote fles van de Cinnamon Buns Shower Gel opgemaakt. Deze kreeg ik ooit cadeau van Veronique en ik ben er altijd erg zuinig mee geweest. Hij stond ook een lange tijd ter decoratie op de badrand maar nu heb ik hem dan toch maar opgemaakt. De laatste restjes heb ik als handzeep gebruikt omdat ik deze geur echt erg lekker vind voor zowel onder de douche als op mijn handen. Ik koop deze niet meteen opnieuw omdat ik nog zoveel showergels heb staan maar ik zou hem zeker wel aanraden, zeker als je houdt van zoete, versgebakken kaneelbroodjes!

Op vakantie hebben we natuurlijk zonnecrème en after sun gebruik en deze die we opgemaakt hebben zijn allemaal van Rituals. Ik gebruik altijd de SPF 50 en Nick de SPF 30. Behalve in het begin en op dagen dat we een uitstap doen, dan gebruikt Nick ook de hogere factor. Ik vind deze zonnecrèmes erg fijn omdat ze makkelijk insmeren en niet plakken. Bovendien ruiken ze ook super lekker! Ik heb van allebei de flessen alweer een nieuw exemplaar gekocht.

De After Sun heeft ook dezelfde geur en deze hebben we samen opgemaakt. Ik vind het erg belangrijk om iedere avond mezelf in te smeren met after sun wanneer ik in de zon gezeten heb omdat het verkoelend en verzorgend werkt. Ik heb ook hiervan alweer een nieuwe in huis en zal deze zeker opnieuw blijven kopen.

Rituals heeft maar één voetcrème in zijn assortiment en vroeger had hij de naam Lao Tze en nu komt hij gewoon uit het Ritual Of Dao assortiment. Ik vind deze voetencrème erg fijn omdat hij niet enkel verzorgd maar ook verkoelend werkt dankzij de Chinese mint die er in zit. Deze hebben we ook samen opgemaakt, al geef ik hierbij toe dat het toch vooral Nick is die mij voorzien heeft van de nodige voetmassages. Ik heb de nieuwe tube al in huis omdat we deze ook gewoon thuis gebruiken.

Zoals jullie kunnen zien heb ik vooral flink veel Rituals producten mee op vakantie genomen maar dat komt ook omdat zij zoveel fijne travel size producten hebben. Ik heb maar liefst vier (!) kleine parfums opgemaakt van het merk en dat zowel overdag als ’s avonds. Van alle geuren heb ik nog een flesje reserve in huis.

Bovenaan zie je eerst de Fleurs de L’Himalaya geur en die heb ik voornamelijk overdag gebruikt. Dit is volgens mij de populairste geur van Rituals uit het vaste assortiment. Het is een vrij licht zoete, bloemige geur die heel veel vrouwen aanspreekt!

Ernaast zie je een Limited Edition geur die niet meer te koop is. Deze Victoire D’Ambre viel ook erg in de smaak bij de klanten en ik hoop ook op weer een lekkere parfum voor de komende winter! Ik heb er nog een flesje van maar daarna is het gedaan aangezien deze niet in het vaste assortiment zit. Het is een vrij zware en zwoele geur.

Links onder zie je een flesje van de Eau D’Orient en dat is opnieuw weer een zware, kruidige geur. Deze zit in het vaste assortiment en vind ik persoonlijk erg lekker maar het is wel een vrij unieke geur die niet iedereen lekker vindt.

Ten slotte heb ik ook een flesje van de Oasis De Fleurs parfum opgemaakt. Dit was eerst een Limited Edition geur maar zit nu in het vaste assortiment. Deze is wat meer fris en fruitig, wat maakt dat hij perfect overdag gedragen kan worden.

Dit product had ik broodnodig op vakantie! Het is namelijk de Off! Family Muggenspray. Ik werd echt lek geprikt door dit rotbeesten en heb deze fles in Mexico gekocht en hem daar ook opgemaakt. Dat zegt vermoedelijk genoeg over hoe vaak ik deze nodig heb gehad! Hij had een lekkere geur en niet zo’n typische citronella geur. Ik vond hem erg fijn al heb ik naar het einde toe toch weer flink wat nieuwe beten gekregen. Ik heb hem niet opnieuw gekocht en weet niet waar ze dit merk verder nog verkopen.

Alweer over naar Rituals! Helaas heb ik geen duidelijkere foto genomen van deze tube. Het is een exemplaar van de The Ritual Of Sakura Hand Lotion. Ook dit is een reisformaat en zo is hij niet meer te koop. Het is een keer een extra cadeau geweest en hij zat ook in een giftbox in het mini maar nu niet meer. Ik vind deze geur met rijstmelk en kersenbloesem erg lekker en Nick gelukkig ook, aangezien we deze tube hand lotion samen opgemaakt hebben op vakantie. Ik zou deze in een groter formaat zeker opnieuw kopen, al heb ik nog een grote voorraad handcrèmes in huis.

In diezelfde Sakura geur hebben we thuis een mini Magic Touch Bodycrème opgemaakt. Dit is nog de oude verpakking maar tijdens de solden periodes zijn deze af en toe nog te koop. Ik gebruik de bodycrème uit deze lijn vaak in de grote pot maar op vakantie nemen we wel eens zo’n kleine tube mee. Als deze dan niet helemaal leeg is daar, breng ik hem mee terug om hem thuis op te maken. Ik heb nog een travel formaat in deze geur liggen en nadien kan ik hem ook weer zo opnieuw kopen.

Van Balea nam ik ook twee reisverpakkingen mee op vakantie. Als eerste heb ik de Vanille & Amandelolie Shampoo opgemaakt. Deze heb ik ooit al full size gehad en opgemaakt maar deze mini kwam uit hun Advent Kalender. De shampoo is wel oké maar doet niks spectaculairs voor je haar. Hij ruikt best lekker, al was ik de geur na de grote fles wel beu.

Om mijn haren extra te voeden op vakantie, neem ik ook altijd een kleine tube haarmasker mee. Dit keer koos ik voor de Oil Repair Intensiv Express Kur van Balea. Deze geur vind ik lekkerder dan die van de shampoo en het masker werkt ook erg fijn. Na wat zon en zout water vind ik het altijd nodig om mijn haren een extra behandeling te geven. Ik zou dit masker zeker in een travel size opnieuw kopen, niet in een full size.


Als laatste hebben we op vakantie deze Rituals Parfum d’Interieur in de Green Cardamom geur opgemaakt. Deze kleine flesjes zijn niet apart te koop maar waren onlangs een exclusief cadeau voor de My Rituals leden. Het handige is dat je deze gemakkelijk kan bijvullen met een grote fles en die heb ik ook in huis. Ik heb nog een klein exemplaar liggen maar mijn laatste flesje ga ik zeker bewaren om bij te vullen. Het is echt een super lekkere, frisse geur om in je interieur te gebruiken. Op vakantie hebben we deze gebruikt in de badkamer/toilet.

Dat waren dan weer alle producten die ik in mei heb opgemaakt. Veel travel size producten maar toch ook enkele full size verpakkingen! Wat vinden jullie het leukste product uit dit artikel? En nemen jullie veel producten mee op vakantie? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

18 opmerkingen:

 1. Wat heb je veel opgemaakt! Lijkt me heerlijk om zoveel verpakkingen weg te kunnen doen. The Ritual of Ayurveda is inderdaad een geweldig lekkere geur, het is ook mijn Rituals-lievelings. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja af en toe eens flink opmaken doet deugd voor je stash! :-)

   Verwijderen
 2. Dat is een aardige lijst van producten die je hebt opgemaakt. veel rituals zo te zien, altijd goed en fijn op je lijf

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb wel vaker zo'n hele lijst en inderdaad veel Rituals! :-D

   Verwijderen
 3. Wauw wat heb je veel opgemaakt! Leuk om verschillende producten tegen te komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mmm... wat een heerlijke producten heb je opgemaakt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo je hebt echt veel opgemaakt, ik heb ook dat kleine luchtje van Rituals ik gebruik hem als luchtje op reis haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Gabrielle! Ik gebruik kleine flesjes ook altijd op vakantie! ;-)

   Verwijderen
 6. Wat fijn al die rituals producten! Heerlijk:)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer om sommige potjes leeg te zien hè. Die wasparels likken mij heel erg lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is leuk om producten op te maken maar van sommigen is het inderdaad erg jamer! :-)

   Verwijderen
 8. Rituals heeft zulke heerlijke producten! Vooral die stokjes voor in huis :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat ben ik met je eens! Welke geur is jouw favoriet? :-)

   Verwijderen
 9. Jeetje, wat heb je veel op kunnen maken deze maand zeg. Dat zijn flink wat producten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, op vakantie gaat het altijd wat sneller met die reisverpakkingen natuurlijk! ;-)

   Verwijderen