woensdag 6 juni 2018

Julie | Mijn Blush Stash

http://www.verodoesthis.be/2018/06/julie-mijn-blush-stash.html

Ik ben terug van Mexico en als het goed is, hebben jullie hier niks van mijn afwezigheid gemerkt. Het was pittig om goed vooruit te werken maar het is me gelukt. Nu moet ik weer dagelijks aan de bak om jullie te voorzien van leuke artikels. Vandaag wil ik jullie nog eens een kijkje geven in mijn stash. Ik schreef ooit al artikels over mijn product verzamelingen zoals onder andere over nagellak, parfum en highlighters, dit keer is het de beurt aan al mijn blushes. Benieuwd naar welke blushes ik het vaakst gebruik en welke ik eigenlijk altijd links laat liggen? Of welk merk het meest vertegenwoordigd is in mijn stash? Lees dan zeker verder!Op deze foto zie je eigenlijk al mijn blushes al bij elkaar liggen. Ik heb één palette maar verder zijn het allemaal mono’s. Daar waar ik bij oogschaduw steevast kies voor handige palettes, vind ik dit bij gezichtsproducten zoals blush, highlighter of bronzer niet zo praktisch. Ik heb vrij veel goedkope blushes maar ook enkele die wat duurder zijn. Eigenlijk zou ik echt nog eens mezelf moeten trakteren op een high end blush… Ik overloop telkens alle kleuren die ik heb per merk en zeg er dan ook meteen bij of ik de kleuren vaak gebruik, welke mijn favorieten zijn en of deze nog te koop zijn of niet. Beginnen doe ik bij het enige palette dat ik heb: het Freedom Pro Blush & Highlight Palette. Ik heb voor deze foto’s enkel swatches gemaakt van de zes blushes aan de zijkanten en niet van de highlighters in het midden. Op eerlijk te zijn gebruik ik dit palette bijna nooit omdat ik het dus niet zo handig vind ik een grote verpakking. Toch zijn de kleuren zeker mooi en ook over de kwaliteit ben ik zeker te spreken. Vooral kleur 1, 4 en 5 spreken me zeker aan en zou ik best wat vaker mogen gebruiken!

Rechts heb ik een blush van het merk MeMeMe. De vormgeving doet natuurlijk meteen denken aan de shimmer bricks van Bobby Brown, maar deze kleuren zijn volledig matte. Je kan ze apart van elkaar gebruiken met een dun kwastje, of gewoon een combinatie van alle tinten. Op de swatch zie je dus een combinatie van hoe de kleuren er samen uitzien. Ik vind deze nogal fel en de verpakking is ook vrij breed en ‘lomp’. Ook deze gebruik ik eigenlijk nooit. Ik denk dat beide producten nog te koop zijn.Ik werk zelf bij Rituals en toch heb ik slechts drie blushes van het merk in mijn stash. Deze zijn allemaal van een ‘oude’ collectie (en dus niet meer te koop) aangezien de nieuwe The Ritual of Cleopatra producten in witte doosjes zitten. Ik heb twee kleuren in een mono blush, een bruine en een rode. Op dit moment heeft Rituals drie van dit soort blushes in zijn assortiment. De twee swatches rechts zijn afkomstig van het rechtse doosje. Zoals je kan zien kan je met deze kleurtjes zowel een subtiel als een donkerder resultaat bekomen. Ik vind zo’n vierkant met vijf tinten in altijd wel handig omdat je zo ook extra highlighter kan aanbrengen of de kleuren afzonderlijk kan gebruiken als oogschaduw. De eerste twee blushes gebruik ik niet vaak, enkel af en toe voor het werk en de andere gebruik ik wel regelmatig en dat is dan ook meteen een eerste favoriet!Drie blushes van drie verschillende merken die toch duidelijk sterk op elkaar lijken. Nars Orgasm zou ook in dit rijtje passen maar die heb ik zelf niet in mijn collectie. Ik maakte ooit al een vergelijkingsartikel over de blush van Sleek en die van MAC maar nadien kocht ik die van Palladio er nog bij. Ik vind deze alle drie erg mooi en gebruik ze dan ook afwisselend. Mocht ik één favoriet moeten kiezen dan kies ik voor MAC, al vind ik op de swatches toch die van Sleek nog mooier! Ze hebben allemaal een rood/roze kleur en een prachtige gouden gloed er doorheen. Deze kleuren zijn zeker favoriet.Van Catrice heb ik slechts twee blushes in mijn stash… Ik dacht zeker dat dit er meer zouden zijn omdat Limited Editions wel vaak mijn aandacht trekken. De linkse Multi Colour blush nam ik over van een vriendin tijdens een van onze ruildagen. Ik was erg verrast over de mooie kleur van deze blush bij het swatchen. Je kan de kleuren afzonderlijk gebruiken maar ik vind de combinatie het mooist. Het is een subtiele perzik/taupe kleur en die gebruik ik de laatste tijd wel eens af en toe. Ik weet niet of deze nog in het gamma zit.

Rechts zie je een vrij felle, rode blush die ooit in een Limited Edition van Catrice zat die ze hadden tijdens de feestdagen. Ik vind hem vrij fel en gebruik hem daardoor weinig, al vind ik hem wel nog altijd erg mooi. Bij deze beloof ik hem vaker te gaan gebruiken en er op te oefenen deze met een lichte hand te gebruiken.Het merk dat het meeste plaats inneemt in mijn Blush Stash is toch wel Essence. Dit fijne budgetmerk heeft een goed basis assortiment maar het zijn toch vooral hun Limited Edition collecties die telkens weer mijn aandacht weten te trekken! De swatches zijn zo gezet dat je de bovenste foto van links naar rechts en dan van boven naar onder kan bekijken. De eerste is een Silky Touch Blush en die zit mogelijk nog in het assortiment, de rest zijn allemaal tijdelijke producten die niet meer te koop zijn. Mijn favorieten zijn zonder twijfel de silky touch, de Me & My umbrella (links onder op de eerste foto) en de Cinderella blush, die je als laatste onderaan kan zien.Als laatste heb ik nog een verzameling van losse blushes en verschillende merken. De eerste die je ziet heb ik ooit zelf gemaakt, het is een Mermaid/Unicorn Blush in een leeg doosje van een Catrice poeder. Verder zie je Flormar, I Heart Makeup, L.A. Girl, db Blush, MAC en Maybelline. Niet al deze blushes gebruik ik vaak, zeker niet de stick omdat ik dat echt niet handig vind. Degene die ik het meest gebruik zijn die van I Heart Makeup en MAC, die vind ik echt ontzettend mooi en die kunnen iedere dag gedragen worden. Ook mijn zelfgemaakte blush vind ik nog steeds erg mooi.

Dat waren dan alle blushes die ik momenteel in huis heb. Het zijn er behoorlijk veel maar zoals ik in het begin al zei zitten er geen echt dure merken tussen. Hopelijk vonden jullie het leuk eens een kijkje te nemen in mijn verzameling. Welke is jullie favoriet? En hebben jullie zelf ook enkele dezelfde blushes als ik? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

10 opmerkingen:

 1. Wat veel blushes heb je in je stash. Ikzelf heb er een stuk minder en van het merk Maybelline.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha het zijn er zeker veel! Ik heb helemaal geen blushes, wel veel make up van Essence.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zijn er echt heel veel zoveel heb ik er bij lange na niet. Maar ik gebruik ook niet zo vaak een blush.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, ik gebruik altijd een blush als ik make-up draag! :-)

   Verwijderen
 4. love the colos, vooral voor de zomer love it <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een hoop zeg! Zelf heb ik maar 1 blush, maar draag ook niet alle dage make up

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei, daar zou ik niet lang mee doen denk ik! En ik wissel zo graag af! :-) Van welk merk heb je er een Melissa?

   Verwijderen