woensdag 20 juni 2018

Julie | L.A. Girl – Lipliners

http://www.verodoesthis.be/2018/06/julie-la-girl-lipliners.html

Een hele tijd geleden, deed ik een bestelling van enkele producten bij Boozyshop. Om geen verzendkosten te betalen, koos ik ook twee lippotloden uit van L.A. Girl voor €0.99 per stuk. De kleuren die ik koos waren Sable en Smooth Plum. Vandaag laat ik jullie deze kleurtjes zien. Het is er lang niet van gekomen omdat ik deze telkens uit het oog verloor. Ik gebruik vaak liquid lipsticks en dan is een lippotlood geen must. Telkens schoof ik deze review voor me uit maar vandaag ga ik er mee aan de slag. Benieuwd of ik tevreden ben van deze spotgoedkope lipliners? Lees dan zeker verder!Het is de eerste keer dat ik iets van dit merk bestelde, dus ik was zeker benieuwd naar de kwaliteit. Om eerlijk te zijn, waren mijn verwachtingen niet hoog gespannen bij het zien van de goedkope prijs. Toch vind ik lippotloden niet iets waar je veel geld voor moet betalen. Ikzelf gebruik het nooit apart maar altijd onder een lipstick. De kleuren kiezen was nog niet zo makkelijk maar ik koos uiteindelijk voor de mauve kleur Sable en voor de diep rode kleur Smooth Plum. Van beide kleuren heb ik ook lipsticks die er bij zouden kunnen matchen en dat was waar ik naar op zoek was. Toen ik deze ging proberen zag ik pas dat Sable een duidelijke metallic finish had en dat Smooth Plum een matte kleur was. De potloden voelen romig aan maar toch hou ik meer van een potlood dat je kan opdraaien in plaats van slijpen. Zo heb ik Sable al tijdens het proberen moeten bijslijpen omdat hij vrij brokkelig was.Natuurlijk heb ik deze kleuren ook op mijn lippen gebruikt in een full face look. Ik vind Sable op de close-up best goed meevallen maar in het echt vond ik deze kleur niks voor mij. Ik draag niet uitsluitend matte kleuren maar toch vond ik deze finish maar niks, zeker niet in combinatie met die kleur. De bruinige ondertoon katapulteert me meteen terug naar de jaren ’90 en die hebben we toch echt achter ons gelaten. Jammer genoeg ben ik dus geen fan van deze lipliner. Bovendien vond ik hem ook erg lastig in gebruik omdat de punt heel snel bot wordt. Bij het slijpen brak de punt meermaals af en dat maakt dat hij zeker niet zuinig in gebruik is.

Gelukkig viel Smooth Plum beter in de smaak. Ik draag niet snel rode lipstick maar een mooie bordeaux tint kan ik meer en meer appreciëren. Deze kleur vind ik ook beter bij me passen dan de vorige en de dekking is veel mooier. Dat deze kleur matte is vind ik ook een pluspunt omdat ik hem zo beter kan combineren met de lipsticks die ik heb. Zo heb ik een bordeaux kleur van MAC die ik hier direct mee zou combineren. Persoonlijk kleur ik mijn lippen altijd volledig in met een lipliner om een goede basis te bieden voor de lipstick die ik er over wil aanbrengen. Dit verlengt de houdbaarheid aanzienlijk en ik denk dus dat ik deze kleur zeker nog ga dragen.

Ben ik nu tevreden of niet? Ja en nee… Zoek je een goedkoop lippotlood kan je evengoed op zoek gaan in het gamma van Essence. Toch vind ik Smooth Plum niet verkeerd en voor de prijs moet je het niet laten. Een metallic tint als Sable kon me echter niet bekoren en ook de kwaliteit hiervan vond ik beduidend lager dan de andere. Welke kleur is jullie favoriet? En hebben jullie ervaring met make-up van L.A. Girl? Laat het me zeker weten in de reacties!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen: