vrijdag 29 juni 2018

Julie | Friday Nails #190 – Watermelon

http://www.verodoesthis.be/2018/06/julie-friday-nails-190-watermelon.html

De Friday Nails van deze week zal iets korter zijn dan gewoonlijk. Vorige week vertelde ik jullie al dat ik mijn nagels had laten doen door vriendin en collega Kim om op vakantie te gaan. Ik koos toen voor een manicure in twee kleuren met verlengingen op de tips van mijn nagels. Toen ik dit er ging laten afhalen, vroeg ze of ik een nieuwe kleur er op wou of dat ik ze thuis zelf weer zou gaan doen. Na even twijfelen besloot ik opnieuw een kleurtje uit te kiezen omdat het toch wel erg handig is dat je een drie- à viertal weken gerust kan zijn over je nagels zonder chips er in of gescheurde nagels. Het kleurtje moest natuurlijk ook wel passend zijn om mee te gaan werken. Welke kleur ik koos en hoe er die precies uitziet, ontdekken jullie verder in het artikel!Op mijn werk draagt dit kleurtje de naam Hot Coral, bij ProNails kreeg het de naam Watermelon. Ik vind dit een super tof en zomers kleurtje dat lijkt te veranderen met het licht. Soms lijkt het inderdaad meer watermeloen van kleur, anders ziet het er ook wel eens oranje of koraalkleurig uit. Ik vind het in ieder geval een fijne kleur om tijdens deze warme dagen te dragen! Ik ben ook opnieuw erg tevreden over hoe mijn nagels er uit zien na de manicure. Dit keer koos ik voor gellak op mijn natuurlijke nagel, zonder verlenging. Ik wou mijn nagels dit keer liever wat meer afgerond in plaats van puntig en dit is dan het resultaat! Na drie weken zie je wel wat uitgroei maar verder zien mijn nagels er nog prima uit, zonder afgebroken nagels of scheurtjes! Op deze manier voelen mijn nagels veel dikker aan en dat vind ik wel fijn. Ik weet nog niet zeker of ik ze volgende keer opnieuw laat doen, dat zal een beetje afhangen van de kleur die we op het werk moeten dragen.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En doen jullie je nagels zelf of laten jullie ze ook door iemand zetten? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen: