vrijdag 22 juni 2018

Julie | Friday Nails #189 – Vakantienagels Pink & Silver

http://www.verodoesthis.be/2018/06/julie-friday-nails-189-vakantienagels.html

Voor ik op vakantie vertrok naar Mexico, wou ik graag mijn nagels nog eens laten doen. Wanneer ik deze artikels maar, zien jullie altijd gewone nagellak op mijn eigen natuurlijke nagel. Tijdens het werken draag ik ook gewone nagellak maar dan met een goedkope gel basis en top coat om het geheel wat te verlengen wat houdbaarheid betreft. Voor mijn huwelijk liet ik mijn nagels doen bij vriendin/collega Kim en ook dit keer ging ik opnieuw bij haar langs om mijn nagels te doen. Hierboven zien jullie natuurlijk al een voorproefje maar wil je meer weten? Lees dan zeker verder!Natuurlijk kan ik jullie deze keer niet echt laten zien hoe het flesje nagellak er uit ziet en of het kwastje me bevalt. Ook de dekking in twee verschillende lagen kan ik nu niet laten zien. Wat ik wel kan vertellen is dat ik er voor gekozen had om te werken met een kleine verlenging van mijn nagels. Voor ik op vakantie vertrok waren mijn nagels best kort en ook erg broos en breekbaar. Daarom koos ik voor een extra tip die mijn nagels wat langer maakte. Dankzij de gel voelen je nagels meteen ook een stuk steviger aan. Het zetten duurt op zich niet super lang maar het resultaat is wel een manicure waar je drie tot vier weken niet naar om moet kijken. Ik koos voor een roze met zilveren combinatie. Kim stelde allerlei kleuren en patronen voor maar uiteindelijk koos ik voor een vrij simpele combinatie. Ik wou niet na een week al uitgekeken zijn op een bepaald patroontje. De roze nagellak vond ik zomers en de zilvergrijze tint werd voorzien van een extra laagje shimmers. Ik vind het altijd zo mooi om te zien hoe mijn nagels glanzen na zo’n manicure. Natuurlijk is dit prijziger dan je nagels zelf lakken maar dan krijg je wel een langdurig resultaat én natuurlijk een toffe babbel tijdens het zetten van de gelnagels. Na een 5-tal dagen brak één stukje verlenging af en tegen het einde van de vakantie scheurde een tweede verlenging maar dat kwam na een dag waterpret ook niet als een grote verrassing. Je kon wel goed zien hoe snel mijn nagels groeien maar op zich vond ik die ‘uitgroei’ niet storend. Bij terugkomst heb ik mijn nagels opnieuw bij Kim laten doen maar dat resultaat zien jullie volgende week!

Wat vinden jullie van deze combinatie? Laten jullie ook je nagels doen door iemand of doen jullie het zelf? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen: