vrijdag 1 juni 2018

Julie | Friday Nails #187 – Banyu Blue

http://www.verodoesthis.be/2018/05/julie-friday-nails-187-banyu-blue.html

Samen met alle nieuwe Limited Edition producten uit The Ritual of Banyu, bracht Rituals ook enkele nieuwe nagellakkleuren in het assortiment. Mijn oog viel meteen op de speciale tint Banyu Blue, een verwijzing naar de limited edition en een ode aan water. Ik zocht tussen mijn hele collectie nagellak maar kon geen enkele kleur vinden die lijkt op deze. Nochtans heb ik best wel wat verschillende tinten in het lichtblauw en lila maar toch is deze kleur uniek. Ik was dan ook ontzettend nieuwsgierig naar hoe deze kleur er op mijn nagels zou uitzien. Ben jij ook benieuwd? Klik dan op ‘Meer lezen’!Eerst en vooral wil ik zeggen dat ik het uiterlijk van de Rituals nagellakjes altijd erg schattig vind. Het zijn kleine flesjes van 6ML en hier betaal je slechts 5 euro voor. Door de glanzende gouden dop, hebben ze toch een ietwat luxe uitstraling. De kleur sprak mij in het flesje onmiddellijk aan omdat hij me meteen aan vakantie doet denken. Ik vind de informatie op de verpakking goed en duidelijk, onderaan kan je dan nog de naam van je gekozen kleurtje ontdekken. Voor mij hebben deze flesjes nagellak zeker een mooie uitstraling.Het kwastje van deze nagellak ziet er best goed uit. De haartjes zijn van een medium lengte een breedte, iets wat ik fijn vind. Enkel het steeltje had van mij wat langer mogen zijn maar in een klein flesje is dat natuurlijk niet evident. Het nadeel van een mooie, glanzende gouden dop is natuurlijk de weerspiegeling die hij heeft en dat je er dus ook snel vlekjes en vingerafdrukken op ziet. Ik vind de kwastjes van Rituals altijd aangenaam om mee te werken omdat ze de kleur goed opnemen en mooi verspreiden op de nagel zonder te knoeien aan de randjes.Wat een mooi resultaat bij één laagje! Ik moest echt even kijken of ik wel de juiste foto te pakken had. De kleur dekt vanaf de eerste keer perfect en de kleur ziet er meteen mooi uit. Zoals je kan zien heb ik ook kunnen lakken zonder te knoeien en mij kenende is dit echt te danken aan het kwastje en niet aan mijn vaste hand. Ik vind dit echt een prachtig kleurtje, al kan ik maar niet kiezen of hij nu blauw of lila is. Op deze foto is hij duidelijk blauw maar afhankelijk van de lichtinval lijkt hij te veranderen van kleur!Een tweede laag maakt het qua intensiteit natuurlijk helemaal af. Niet alleen komt de kleur nu meer sprekend over, de glans die je ziet is ook volledig te danken aan dit mooie kleurtje. Wat me ook opviel was dat deze nagellak super snel droog is dus dat je meteen verder kan met deze tweede laag. Nadien is het even wachten om uit te harden maar ook dat duurt niet zo erg lang. Ik vind dat de kwaliteit van Rituals nagellak er echt op voorruit gegaan is sinds vorig jaar. Nu hebben ze ook een speciale basis en top coat die de houdbaarheid dient te verlengen. Deze heb ik voor de foto niet gebruikt maar zou ik wel gebruiken als ik deze kleur voor een langere tijd op mijn nagels wil. Deze Banyu Blue zit maar een halfjaar in het assortiment, dus snel zijn is de boodschap!

Wat vinden jullie van dit vrolijke kleurtje? En vinden jullie het toch meer blauw of lila? Ik hoor het graag in de reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten