zondag 24 juni 2018

Julie | Essence Sneak Peak – Limited Edition Kisses From Italy

http://www.verodoesthis.be/2018/06/julie-essence-sneak-peak-limited.html

Zoals jullie allemaal wel weten ben ik een grote beauty fan. Mijn ogen worden telkens weer getrokken naar nieuwe producten en al helemaal naar Limited Editions. Deze lijnen zijn altijd maar tijdelijk verkrijgbaar en dat verhoogt natuurlijk mijn ‘hebben hebben hebben’ gehalte. Vandaag mag ik jullie al een kijkje geven in een Limited Edition lijn die pas in september in de winkels zal liggen! Ik heb het hier over de Essence Kisses For Italy lijn. Alweer een super betaalbare lijn met ontzettend leuke verpakkingen! Hier wou ik natuurlijk meteen meer over weten. Jullie ook? Lees dan zeker verder!Deze Limited Edition is geïnspireerd op de gekleurde huisjes, prachtige rotsachtige kustlijnen en de glinsterende weerspiegeling van de zon in de oceaan en dat allemaal in Italië. Essence koos hierbij voor frisse kleuren, nieuwe texturen en compacte verpakkingen die je zeker mee op vakantie kan nemen. Ze hebben werkelijk aan alles gedacht! Zo bevat deze collectie onder andere een mini sunkissed body spay, een haarborstel, een sorbet feeling handcrème en een make-up tasje. Bovenop al deze leuke extra’s, bevat de collectie natuurlijk ook nog gewoon erg fijne make-up. Ik mocht de innovatieve dry shampoo blotting papers en de false lashes mascara uitproberen.Blotting papers en droogshampoo kennen we natuurlijk allemaal maar ik heb ze nog nooit gecombineerd gezien in één product! De instructie luidt als volgt: Veeg het papiertje gemakkelijk over de wortels van je haar, kammen en klaar! Ideaal voor al je reizen – en niet alleen naar Italië. De adviesprijs voor dit setje met 30 stuks is €2.99. Ik vind het een erg vernieuwend product en het is natuurlijk wel handiger en lichter in gewicht dan een hele fles droogshampoo meezeulen. Blotting papers voor mijn gezicht heb ik ook ooit gehad maar die werden door mij niet veel gebruikt. Droogshampoo gebruik ik dan weer wel regelmatig dus ik was zeker benieuwd naar deze papiertjes. 

In de praktijk weet ik echter niet goed wat ik er mee aan moet. Het sprayen van droogshampoo vind ik persoonlijk gemakkelijker, al zijn deze van Essence wel travel proof! Normaal gesproken breng ik droogshampoo ’s avonds aan zodat mijn haar er in de ochtend weer goed uitziet. Deze papiertjes gebruik ik ’s morgens omdat ze geen witte waas nalaten. De werking is wel oké maar ik vind het geen permanente vervanger voor mijn flessen van Batiste en CoLab.Het tweede product uit deze lijn dat ik mocht ontvangen is The False Lashes Mascara Extreme Volume & Curl. Een hele mond vol, als je het mij vraagt. Dit is wat Essence zelf zegt over deze mascara: “De favoriet uit het standaard Essence assortiment is nu verkrijgbaar in een limited design. De licht gekrulde borstel zorgt voor maximaal volume en mooi gekrulde wimpers met ‘false-lash’ effect.” 

Normaal gezien zit deze mascara in een witte verpakking met zwarte en paarse accenten. Deze nieuwe verpakking vind ik persoonlijk stukken leuker en vrolijker! Toch vind ik het jammer dat ze geen volledige nieuwe mascara bedacht hebben maar een standaard product gewoon een nieuw jasje gegeven hebben. Never the less, als deze mascara je favoriet is, is het wel cool om hem in dit exclusieve jasje te kopen. Het borsteltje is niet mijn favoriet maar volume geeft hij zeker wel! Je moet best wel even opletten dat je geen spinnenpoten effect krijgt als je teveel aanbrengt. Na even oefenen krijg je zeker een mooi resultaat met deze mascara. De adviesprijs voor dit product is €2.89 dus ook voor de prijs moet je het zeker niet laten!

Wat vond ik het leuk om deze twee producten nu al te kunnen uitproberen! Welk product uit deze Limited Edition trekt nu al jouw aandacht? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

8 opmerkingen:

 1. Dames hebben zoveel leuke spulletjes! :) soms wat jaloers :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, sommige dingen kunnen mannen ook gebruiken hoor! ;-) Misschien de droogshampoo blotting papers?

   Verwijderen
 2. Wat een leuke limited edition, de mascara en lipsticks maken me nieuwsgierig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die mascara ziet er echt leuk uit. :D De mascara zou ik zeker eens willen proberen, maar droogshampoo gebruik ik niet echt. Wel inderdaad ideaal om mee te nemen op reis als je eventueel van het strand komt. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de prijs in ieder geval heel prettig. En het oogt heel vrolijk! Dat vind ik ook positief.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De prijzen zijn inderdaad erg fijn Nicole! :-) En het oog wil ook wat, letterlijk en figuurlijk met deze mascara! ;-)

   Verwijderen