woensdag 13 juni 2018

Julie | Caudalie Vinoperfect (+KORTINGSCODE)

http://www.verodoesthis.be/2018/06/julie-caudalie-vinoperfect-kortingscode.html

Vandaag heb ik een leuke review voor jullie van enkele Caudalie producten én mag ik jullie verwennen met een speciale kortingscode. Overal zijn er reclames over te zien maar ik vertel jullie natuurlijk mijn eerlijke mening over deze producten. Zelf heb ik zowel de Essence Eclat als het Radiance Serum in huis maar ik heb ook de Vloeibare Dagcrème als de Vernieuwende Nachtcrème uitgeprobeerd. Caudalie maakt de belofte dat dit de ideale routine is tegen vlekken en voor een gelijkmatige teint en stralende huid. Wil je graag meer te weten komen over deze producten en ben je benieuwd naar mijn mening? Lees dan zeker verder!Hierboven krijg je al een klein overzicht van alle producten die ik heb uitgeprobeerd. Ik heb niet alleen zelf de kans gekregen deze producten te testen, er zaten ook samples in mijn pakket om uit te delen aan vrienden, familie en collega’s. Het is geen perspakket waarvoor ik betaald krijg, het is meer een samenwerkingsproject dat Caudalie is aangegaan met zo’n 840 mensen. Hierbij zoeken ze objectieve testers en zeker niet alleen bloggers of influencers. Toch ben ik blij dat ik mijn ervaringen met jullie kan delen!


Het gamma is geïnspireerd op de wijnstok, waaruit verschillende actieve ingrediënten gebruikt worden. Zonder al te veel gegoochel met termen; denk druivenwater, druivenolie en enkele verstevigende en oplichtende ingrediënten afkomstig uit wijnstokken. Het merk is bovendien helemaal vrij van onder andere parabenen, minerale oliën en ingrediënten van dierlijke oorsprong.


Caudalie richt zich met dit gamma op het verminderen en voorkomen van pigmentvlekken die de schoonheid en glans van je huid beïnvloeden. Het is hiermee het eerste gamma op basis van Viniferine, een natuurlijk extract van sap uit wijnstokken. Omdat de ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn, is dit gamma overigens geschikt voor alle huidtypes. De aanpak is bewezen op vlekken door de zon, blijvende vlekken, acnevlekken en zwangerschapsmasker. 


Een face Essence is een product dat je gebruikt na je reiniging maar voor je verzorging. Het is een geheim uit de layering techniek die overgewaaid komt uit Azië en ook merken zoals Rituals zijn met een vergelijkbaar product op de markt gekomen. Het gebruik van dit serum in combinatie met de essence zou twee keer meer doeltreffend zijn op de intensiteit van vlekken dan het gebruik van het serum alleen. Bovendien bevat de Essence ook glycolzuur die dode huidcellen verwijdert. 


Het sterproduct uit deze collectie zou toch wel het serum moeten zijn. Dit breng je zowel ’s ochtends als ’s avonds aan voor je crème gaat smeren en bij voorkeur dus na de essence. Na 56 dagen zou je huid er zichtbaar stralender uitzien en de teint is uniformer. Het laat je huid oplichten en stralen en corrigeert tegelijk ook vlekken en voorkomt ze. De substantie is vrij waterig en de geur is toch opvallend. Het doet me inderdaad meteen denken aan druiven en witte wijn. Ik heb al gelezen dat sommige mensen geen fan zijn van de geur maar ik vind hem nog wel fris, omdat hij gelukkig ook niet te zwaar is en goed wegtrekt. Een serum gebruiken vind ik zeer belangrijk omdat dit boordevol actieve ingrediënten zit en vaak dieper in de huidlagen dringt dan een gewone dag- of nachtcrème. Je betaalt best wel wat voor dit serum maar mijn eerste indrukken zijn zeker positief. Ik heb nog niet de kans gehad om het effectief 56 dagen te gebruiken maar ik heb – behalve mijn sproetjes – niet echt last van vlekken op mijn gezicht. 


Een stap die ik recent toegevoegd heb aan mijn verzorgingsroutine is toch wel een Essence. Het bereid de huid voor om de actieve stoffen van het serum te ontvangen en zo de effectiviteit ervan te vergroten. Ook de essence van Rituals zorgt voor de natuurlijke glow van je huid en dat is ook een van de taken van de essence van Caudalie. Het is verrijkt met druivenwater en dat ruik je er ook wel in door. Dit druivenwater zorgt voor de waterige textuur die onmiddellijk in de huid trekt en staat bekend om zijn hydraterende en verzachtende eigenschappen. Je kan er voor kiezen om het met de toppen van je vingers op de huid te deppen ofwel breng je het aan met een wattenschijfje. Ik kies persoonlijk altijd voor de eerste optie. Ik hou van het gebruik van zo’n essence omdat je meteen voelt dat je verzorgingsproducten nadien sneller opgenomen worden door de huid. Bovendien heb je aan een paar druppels genoeg en is het daarmee een van de zuinigste producten uit je routine.


Ik ben al druk bezig geweest met het uitdelen van samples van het serum en ook enkele van de dag- en nachtcrème die ik ontvangen heb. Van die laatste twee heb ik er zelf natuurlijk ook uitgeprobeerd. De dagcrème bevat een SPF 20 die je huid beschermt tegen de zon. Het is een vloeibare crème die gemakkelijk aanbrengt en goed uitsmeert. De nachtcrème is veel rijker van textuur en zorgt ervoor dat de huid ’s nachts kan vernieuwen. Ik vond beide crèmes erg fijn in gebruik en zou deze zeker aanbevelen. Iedereen zou baat kunnen hebben bij deze producten maar ze lijken me extra fijn als je ook effectief last hebt van vlekken op je gezicht, hals of decolleté.


En nu volgt natuurlijk nog het leukste gedeelte! Ik heb een persoonlijke kortingscode gekregen die jullie mogen gebruiken. Met de code ENBXDV kan je online bijCaudalie of in je apotheek een serum kopen en daarbij 1 product als geschenk ontvangen uit dit nieuwe vinoperfect gamma. Je kan kiezen voor de Essence, dag- of nacht-crème of uit twee kleuren getinte dagcrème. Deze aanbieding is geldig tot en met 31/07/2018. Hiermee kan je dus zelf je persoonlijke duo samenstellen dat jou kan helpen bij het verbeteren van je huid. Ikzelf ben alvast positief over deze producten en hoor van anderen toch ook voornamelijk positieve feedback.Hadden jullie al gehoord over dit nieuwe gamma van Caudalie? En zijn jullie benieuwd naar deze producten? Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

8 opmerkingen:

 1. Wat interessant. Ik heb er nog nooit van gehoord. Maar vind dit soort natuurlijke producten wel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er wordt nu redelijk wat reclame voor gemaakt! :-) En het zijn inderdaad mooie producten.

   Verwijderen
 2. Ik heb nog nooit van het merk gehoord. Gelukkig ook nog niet echt last van vlekken 😁 wel sproetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sproetjes heb ik ook in mijn gezicht! Ze gaan natuurlijk niet weg maar mijn teint ziet er wel helder uit nu! :-)

   Verwijderen
 3. Wat een mooie producten. Ik moet bekennen dat ik dit merk nog niet ken.

  BeantwoordenVerwijderen