woensdag 16 mei 2018

Julie | Too Faced - Melted Matte Queen B Liquid Lipstick + Sweet Peach Lip Gloss

http://www.verodoesthis.be/2018/05/julie-too-faced-melted-matte-queen-b.html

Zoals jullie ondertussen al even weten, ben ik in maart enkele dagen naar Londen op vakantie geweest. Ik ging er natuurlijk ook shoppen en dat resultaat konden jullie al zien in mijn Londen Shoplog. Enkele weken geleden schreef ik ook al een review over het Too Faced Sweet Peach Palette dat ik daar kocht, samen met de befaamde Shadow Insurance oogschaduwbasis. Behalve die twee dingen, kocht ik ook nog de Melted Matte Liquid Lipstick in de kleur Queen B. Ik ben eigenlijk helemaal geen Beyoncé fan maar de kleur sprak me wel meteen aan. Als sample kreeg ik ook nog een lipgloss uit de Sweet Peach collectie mee. Zeker genoeg stof om het artikel van vandaag mee te vullen! Kijk je mee naar deze twee lipproducten?Beginnen doe ik toch wel graag met de Melted Matte Liquid Lipstick die ik zelf uitgekozen heb. Een Melted product van Too Faced stond al super lang op mijn wishlist maar toen ik de matte varianten zag, begon ik toch te twijfelen. Ik vroeg raad aan een verkoopster en zij bevestigde wat ik eigenlijk al wist… Een Melted Matte Lipstick zet zich vast op de lippen en blijft daarmee nog veel beter zitten dan de gewone Melted producten. Ik wou niet het risico lopen om een product te kopen dat ik nadien niet meer zou gebruiken, dus koos ik toch maar voor een matte tint. Het aanbod was groot en ik vond eigenlijk alle kleuren wel mooi maar toch werd mijn aandacht meteen getrokken naar Queen B.Ik vind de verpakking erg tof en de gouden details benadrukken het luxe gevoel dat je krijgt bij alle producten van Too Faced. Ik rekende deze kleur af voor £19 (€21.60), wat zeker niet goedkoop is. De applicator vind ik er goed uitzien, ik hou wel van die puntige sponsjes. Daarmee kan je best precies aan de slag en maak je niet te vaak fouten aan de randjes. Ik was dan ook erg benieuwd hoe deze kleur bij mij zou passen en ik wou er graag snel mee aan de slag!Tot mijn verbazing kreeg ik bij mijn aankopen twee luxe samples cadeau. Eerst en vooral kreeg ik een travel size Better Than Sex Mascara, die ik jullie in een vorig artikel al liet zien. Ook kreeg ik uit de Sweet Peach collectie een mini lipgloss cadeau. Deze is in de kleur Pure Peach en ruikt ook heerlijk naar perziken. Ik gebruik eigenlijk nooit meer lipgloss maar toch was ik erg blij met deze mini. Het zou een oil-infused lipgloss zijn die creamy aanvoelt op de lippen en bovendien ook nog hydraterende eigenschappen bevat.Hoe schattig kan een lipgloss er uitzien? Wel, ik denk dat Too Faced dicht in de buurt komt met deze klein verpakking. Bovenop staat een lachend perzikje en verder heeft hij dezelfde styling al een groter formaat. Deze Sweet Peach Lipglossjes zijn verkrijgbaar in acht tinten en ik kreeg de kleur Pure Peach. Ik wou deze graag uitproberen om te zien of ik mijn oude liefde voor lipgloss hiermee terug kon oproepen. Laten we snel over gaan tot de swatches en de full face looks die ik met deze producten gemaakt heb.Meteen al bij de swatch zag ik dat ik een goeie keuze gemaakt had met Queen B. Ook in dit assortiment heb je een ruime keuze tussen maar liefst zestien kleuren. Er zitten nude tinten bij of enkele opvallende knalkleuren maar ik besloot het rustig te houden met deze ‘vuile’ roze kleur die een lila ondertoon heeft. Ik ben dol op dit soort kleuren maar deze exacte tint had ik nog niet in mijn stash. De kleur dekt perfect en brengt erg makkelijk aan met de puntige applicator. Volgens mij past deze lipkleur het hele jaar door en matcht hij bij ontzettend veel ooglooks. Ik ben in ieder geval heel erg blij met mijn keuze! Hij blijft ook erg lang zitten en je hoeft hem door de dag heen amper bij te werken.De lipgloss heeft een erg sheer dekking maar dat had ik wel verwacht. Je kan de kleur een beetje opbouwen maar ikzelf ben eerder geneigd om deze over een andere kleur lipstick heen te dragen. Wanneer je gewoon een subtiele gloss op je lippen wilt die ook nog eens verzorgend is, kan ik je deze zeker aanraden. Ik vind dat deze tint mooi staat bij een heftige ooglook maar je kan hem ook net gebruiken wanneer je verder geen make-up draagt. Ik ben nog steeds geen fan van lipgloss maar deze vind ik toch wel fijn in gebruik. Bovendien ruikt en proeft hij ook heerlijk naar zoete perzikjes en dat is toch ook wel mooi meegenomen!

Wat vinden jullie van deze twee lipproducten van Too Faced? Hebben jullie zelf al eens een Melted Matte of Sweet Peach product geprobeerd? Laat het me zeker weten in de reacties! 

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten