woensdag 30 mei 2018

Julie | Opgemaakt #51 – April

Ik kan het blijven herhalen maar wat gaat de tijd snel! Dit is alweer de opgemaakt van de maand april, terwijl we al op het einde van mei zitten! Terwijl jullie dit lezen zijn Nick en ik toe aan onze laatste daagjes op vakantie en ik kan alleen maar hopen dat we er van genoten hebben! Laat ik maar snel beginnen met de opgemaakte producten van april!

Wat geurkaarsen betreft hebben we ook dit keer goed ons best gedaan. We hebben een grote jar van de Paradise Found geur opgemaakt, een kaars van Home Inspiration by Yankee Candle. Deze kocht ik eens via een Groupon actie en ik vond hem niet slecht. Toch zou ik hem niet opnieuw kopen omdat hij niet erg sterk aanwezig was en omdat ik liever andere geuren wil ontdekken!

Van Ritualls hebben we nog een mini geurkaarsje opgemaakt in de Incense geur. Deze komt uit de Private Collection en vind ik zelf niet verkeerd. Deze geurt naar wierrook maar gelukkig is hij toch niet te zwaar in een wat grotere ruimte. Deze heb ik nog nooit in het groot gekocht en ik weet niet of ik dat snel ga doen want ik heb nog zoveel andere kaarsen staan.

Van La Lune hebben we Maxi Tea Lights opgemaakt. Ik weet niet eens of deze echt een geur hadden maar volgens mij niet. Zulke theelichten brand ik altijd als extraatje, samen met een geurkaars. Ik zou deze gerust opnieuw willen kopen al wissel ik daar toch ook graag mee af.

Benieuwd wat ik nog meer heb opgemaakt in april behalve geurkaarsen? Lees dan snel verder!

Wat handzeep en handcrème betreft was april echt een topmaand. Nick en ik hebben samen deze producten opgemaakt, vandaar dat het soms wat sneller gaat. Om te beginnen zie je de Balea Pitaya & Cocos handzeep. Deze heeft vooral Nick opgemaakt omdat hij altijd fan is van producten met een kokos geurtje. Ook ik heb deze af en toe gebruikt omdat hij in de badkamer stond maar dan afgewisseld met een solide blok zeep van Lush. Ik denk niet dat we deze nog opnieuw kopen maar dat komt enkel door het feit dat we graag afwisselen in geuren, niet omdat hij niet goed genoeg is!

Van Rituals hebben we uit The Ritual of Ayurveda lijn zowel een grote als een kleine tube van de Hand Balm opgemaakt. Ik vind deze erg fijn van textuur en sowieso lekker van geur. Voor mij zijn de Rituals handcrèmes echt de beste die er zijn en dat zie je dan ook al snel terug. Zowel Nick als ik gebruiken deze handcrèmes voor het slapengaan en er zijn dus twee tubes opgemaakt in april. Ik heb nog erg veel handcrèmes liggen, anders had ik deze zeker opnieuw gekocht.

Ook van Rituals hebben we de Oriental Energy Handzeep opgemaakt. Deze komt nog uit een Limited Edition collectie van enkele winters geleden maar ik had deze bewust bewaard. Hij had de heerlijke geur van creamy cacao en almond milk en daarom had ik mijn laatste flesje nog even bewaard. Nu is alles uit deze lijn op en die kan ik dus niet meer opnieuw kopen.

Ook wat make-up betreft heb ik in april zeker goed mijn best gedaan. Straks komt er nog een apart make-up product omdat die wat extra aandacht verdient! Hier zie je de lege Vitamin C Instant Glow Enhancer van The Body Shop. Deze kocht ik tijdens de solden aan een heel voordelige prijs maar ik vond hem eigenlijk niet fijn. Je kan hem voor verschillende doeleinden gebruiken, ik heb hem opgemaakt als primer onder mijn make-up. Het was een mousse-achtige textuur en het was vooral de geur die ik verschrikkelijk vond. Ik zou deze dus zeker nooit opnieuw kopen!

Rechts zie je nog een opgemaakt flesje Wake Me Up Foundation van Rimmel in de kleur Ivory. Deze gebruik ik nu sinds een dik jaar als vaste foundation en is zeker een favoriet van mij. Onlangs merkte ik echter dat hij bij Kruidvat niet meer in het assortiment zit! Ik zal dus moeten zoeken naar een nieuwe foundation voor mijn huid. Jammer, anders had ik deze zeker nog vaak opnieuw gekocht!

In april heb ik ook weer een verpakking van mijn favoriete poeder opgemaakt. Dit is het Healthy Balance poeder van Bourjois in de kleir 52 Vanille. Ik heb nog nooit een ander poeder gebruikt omdat ik deze zo fijn vind! Ik heb hier dus altijd een kleine voorraad van in huis.

Dan zijn we aangekomen bij een klein overzicht van een aantal basics die ik heb opgemaakt. Om te beginnen die je de Primark PS Cotton Buds. Ik koop deze super goedkope wattenstaafjes altijd als ik bij Primark ben omdat ik deze dagelijks gebruik wanneer ik mijn make-up doe. We gebruiken deze wattenstaafjes dus niet voor onze oren, ik gebruik ze enkel en alleen om make-up foutjes mee weg te poetsen. Hiervan heb ik altijd wel een doosje in huis!

Van Signal heb ik nog eens de White System tandpasta opgemaakt. Jarenlang was dit de enige tandpaste die ik gebruikte, tegenwoordig wissel ik wel eens af. Nick gebruikt een aparte tandpasta, daarom zie je niet zo vaak een tube voorbij komen natuurlijk. Ik vind deze nog altijd prima en heb alweer een reserve exemplaar in huis.

Ook van Primark zijn de Deep Cleansing Facial Wipes die ik heb opgemaakt. Net zoals de cotton buds, koop ik deze eigenlijk iedere keer opnieuw wanneer ik bij Primark ben. Ik vind ze fijn in gebruik, ze ruiken lekker fris en ze kosten drie keer niks. Ik heb hiervan gelukkig nog wat reserve in huis.

Van Rituals heb ik ook nog de Sakura Deodorant Stick opgemaakt. Mijn absolute favoriet is eigenlijk Lady Speed Stick maar omwille van zijn moeilijke verkrijgbaarheid heb ik deze niet altijd in huis. Een goed alternatief zijn de sticks van Rituals. Ze zijn in drie geuren verkrijgbaar en ik vind ze alle drie eigenlijk erg goed. Ik heb altijd een exemplaar van deze in huis maar wissel dus af wat geuren betreft. Deze klassieker met rijstmelk en kersenbloesem doet het altijd goed bij iedereen! 

Eos is een merk waarvan iedereen de eivormige lipbalms van kent en tegenwoordig hebben ze ook body- en handlotions. Ik kocht een Eos lip balm in een stick omdat ik die toch wel graag eens wou uitproberen. Als ik me niet vergis was dit de Raspberry variant en ik moet zeggen dat ik deze zeker erg fijn vond. Zowel Nick als ik hebben deze gebruikt en ook hij was tevreden. Mocht ik deze ergens zien, zou ik hem wel opnieuw kopen. Hij was vrij rijk van textuur en hielp echt bij gesprongen lippen.

Ik was nog niet klaar met het opmaken van Rituals producten want ik heb ook deze The Ritual Of Anahata Body Cream opgemaakt. Het was de Limited Edition geur van afgelopen winter en ik vond hem echt erg lekker. Ik heb gelukkig nog een reserve exemplaar in huis maar nadien is het helaas afgelopen. In maart had ik hiervan ook al de doucheschuim opgemaakt. Ik vond deze geur met rozen- en dennenhout erg lekker tijdens de wintermaanden en kan alleen maar hopen dat de wintergeur van dit jaar even lekker zal zijn!

Net vertelde ik jullie al over de Oriental handezeep, nu is het de beurt aan de Oriental Geurstokken van Rituals. Ook deze waren al een tijd niet meer te koop maar had ik nog bewaard. Deze hadden een hele andere geur, namelijk van mirre en kardemom. Ik vond deze echt heel erg lekker en vind het dan ook jammer dat mijn laatste fles nu is opgemaakt. Graag had ik deze opnieuw gekocht maar dat kan niet meer. Ik heb deze geur in de badkamer gezet maar in ons huis kan je op verschillende plaatsen geurstokjes ontdekken.

Een beetje een raar product om ‘op’ te maken is deze Tinkle Eyebrow Razor. Hij kan natuurlijk niet leeg zijn maar de mesjes waren wel een beetje bot geworden. Ik gebruik dit handige scheermesje voor de pluishaartjes van mijn gezicht te verwijderen. Vooral rond de wenkbrauwen is hij erg effectief maar ook de rest van je gezicht doet hij prima. Je kan deze spotgoedkoop online bestellen in een set van drie en ik heb nu nog enkele reserves in huis, nadien koop ik deze zeker weer opnieuw.

Net had ik jullie al verklapt dat er nog een make-up product aan bod zou komen. Ik had het toen over dit Bronze Glow duo van I Heart Makeup. Ik heb hiervan namelijk de bronzer opgemaakt en dat vind ik toch wel een hele prestatie. Nooit eerder vond ik een bronzer die ik van kleur zo goed vond passen bij mij dus dit is toch wel echt een topfavoriet. Het werd moeilijk om de kleur uit de pan te krijgen dus besloot ik hem weg te doen en een nieuwe te kopen. De highlighter is ook prachtig en daarom gaf ik dit doosje nog aan Valérie, zo kan zij deze kleuren ook nog gebruiken. Mocht mijn nieuwe doosje ook weer op geraken, koop ik hem absoluut weer opnieuw!

Droogshampoos van Batiste blijven toch mijn favoriet en dit in allerlei verschillende geuren. Ik heb dit keer de Sweetie variant opgemaakt en ik hou wel van deze zoete geur. Ik vind dat de droogshampoos van Batiste het beste werken en vooral als je ze in je haren sprayt voor je gaat slapen. Ik heb altijd wel enkele exemplaren reserve in huis, zij het van een andere geur. Deze wil ik ook zeker nog opnieuw kopen!

Rituals heeft niet alleen geurstokken en –kaarsen in het assortiment, ook interieursprays hebben ze in verschillende geuren! Ik maakte de Green Cardamom Parfum d’Interieur op in een miniflesje. Deze worden zo niet apart verkocht, het was een cadeau dat My Rituals leden kregen bij besteding van een bepaald minimumbedrag. Je kan deze kleine flesjes eventueel wel bijvullen met de grote 500ML variant die wel verkocht wordt in dezelfde geur. Ik vind deze echt super lekker en heb deze frisse geur dan ook in een grote fles aangekocht.

Ik had al zo vaak reviews gelezen over Bubble Masks, dat ik ze toch ook eens zelf wou uitproberen. Bij Action verkopen ze deze in een set van drie voor amper 1 euro. Ik schreef er dan ook al een uitgebreide review over en de andere twee verpakkingen heb ik weggegeven. Ik vond het leuk om eens uit te proberen maar denk niet dat ik dit rare masker snel opnieuw zal kopen.

Van Lush heb ik dit keer ook nog eens een product opgemaakt. Het is de Sugar Plum Fairy Lip Scrub die vorig jaar in de Limited Edition collectie voor de winter zat. Ik heb echt super lang gedaan met mijn potje maar ik vond hem echt heerlijk. Sowieso is de werking echt geweldig en kom je erg lang toe met een potje van nog geen 10 euro. Het was vooral de smaak/geur van deze dat ik erg lekker vond. Hij is nu niet meer te koop en dat vind ik natuurlijk erg jammer. Ik ben dan maar weer overgestapt op mijn favoriet uit de vaste collectie: Bubblegum!


Het laatste wat ik heb ‘opgemaakt’ is deze Haarborstel van Hema. Ik heb hem verschillende keren grondig schoon gemaakt maar nu was hij echt klaar voor de vuilbak. Ik koop ongeveer één keer per jaar zo’n nieuwe borstel en dat is toch wel nodig. Ik heb gewoon dezelfde borstel opnieuw gekocht omdat ik er wel tevreden over ben. Onder de douche gebruik ik nog wel een kam, verder vooral toch deze borstel.

Dat waren dan weer alle opgemaakte producten van april. Iets korter dan gewoonlijk maar toch weer een heleboel producten op een rijtje. Er zaten enkele favorieten van mij tussen maar nu ben ik vooral benieuwd wat jullie favoriete product uit dit artikel is! Ik lees het graag in de reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten