zondag 6 mei 2018

Julie | Maskerreview – Action Bubble Mask

http://www.verodoesthis.be/2018/04/julie-maskerreview-action-bubble-mask.html

Op de eerste zondag van een nieuwe maand, heb ik naar goede gewoonte een maskerreview voor jullie. Ik had al een paar keer gehoord over een Bubble Mask en was wel heel benieuwd geworden. Al allerlei soorten maskers heb ik geprobeerd: kleimaskers, crème maskers, sheet maskers, peel-off maskers… maar een bubble masker had ik nog nooit geprobeerd. Bij Action zag ik een doosje liggen van dit befaamde masker. Hier betaal je slechts €0.99 voor een doosje met drie stuks. Voor dat bedrag kon ik het echt niet laten liggen. Ben jij ook zo benieuwd naar dit bijzondere masker? Lees dan zeker verder!Volgens de verpakking zou dit masker diep reinigend zijn voor je huid en ook meteen een boost geven. Ik vind dat de vrolijke blauwe verpakking met allemaal belletjes er op meteen de aandacht trekt. Voor een prijs van €0.99 voor drie stuks, vraag ik me wel af of dit masker ook daadwerkelijk iets doet voor je huid. Voor gebruik las ik natuurlijk even de gebruiksaanwijzing en de waarschuwing door. Het masker bevat zoethout extract en melkeiwit en zou onmiddellijk beginnen met schuimen van zodra het in aanraking komt met lucht en met je huid. Ze raden aan om eerst een kleine hoeveelheid te testen op je huid maar dat heb ik niet gedaan. Het masker zelf laat je slechts 5-10 minuten zitten dus het is best een kort maskertje dat je snel tussendoor kan gebruiken. Nadat de tijd om is, masseer je de overgebleven substantie nog een 2 à 3 minuten rond op je huid, waarna je het kan afspoelen.Hahaha, ik kan niet anders dan lachen wanneer ik dit masker op mijn gezicht heb aangebracht! Wanneer je de verpakking open scheurt, komt er een soort gel tevoorschijn. Als je deze dan aanbrengt op je huid, begint hij inderdaad meteen te schuimen. Tijdens het gebruik voel je de belletjes dan ook knisperen, zoals wanneer je in een bad vol schuim zit. Het was dan ook meteen zo’n ‘schuimbaard’ gevoel dat ik had tijdens het gebruik. Het masker voelt een beetje vreemd aan en het lijkt ook de hele tijd naar onder te schuiven. Ik had schrik dat het zou gaan druipen op mijn kleding maar dat is gelukkig niet gebeurd. Het lijkt wel of ik mijn gezicht met doucheschuim ingesmeerd heb en dat voelt toch wel een beetje gek. 

Het inmasseren nadien voelt wel fijn aan en dan krijgt het masker ook een soort crèmetextuur, zoals je op de tweede foto kan zien. Dat vond ik erg fijn aanvoelen, alsof ik een dikke hydraterende crème op mijn gezicht aan het smeren was. Het afspoelen van dit masker gaat snel en makkelijk, alsof je een gewone gezichtsreiniger afspoelt. Na het verwijderen voelt mijn huid gewoon schoon aan maar verder voel of zie ik niks bijzonders. Toch vond ik het super leuk dit eens uit proberen. De andere twee verpakkingen heb ik uitgedeeld omdat ik het echt zo’n masker vind dat je echt eens een keer uitgeprobeerd moet hebben. Mocht ik het ooit opnieuw willen doen, kost het toch niet veel voor een nieuw pakje!

Hebben jullie wel eens een Bubble Mask geprobeerd? Ik heb in ieder geval goed gelachen tijdens het gebruik! Wat vinden jullie van het resultaat? Laat zeker je reactie achter!

Liefs,


Julie x 

12 opmerkingen:

 1. Nooit geprobeerd maar ik vind het er altijd heel grappig uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze variant heb ik nog nooit geprobeerd maar ben wel gek op maskers en vooral in de winter gebruik ik het regelmatig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Interessant, maar niets voor mij...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit ziet er apart uit, heb ze nog nooit gezien bij de Action.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat grappig! Lijkt mij erg leuk om een keer te proberen inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Cool. Nog nooit gebruikt...Ik deed vroeger toen ik klein was altijd een masker van mn moeder op hahah! Keep on going.

  BeantwoordenVerwijderen