vrijdag 25 mei 2018

Julie | Friday Nails #186 – Rose Red

http://www.verodoesthis.be/2018/05/julie-friday-nails-186-rose-red.html

Enkele weken geleden, liet ik jullie voor het eerst op deze blog een nagellakje van Lola & Liza zien. Hier was ik erg tevreden over en natuurlijk wou ik graag nog meerdere kleurtjes ontdekken. In de nagellak collectie van Karen vond ik nog een lakje van het merk, dit keer met de naam Rose Red uit de Summer 2015 collectie. Deze zal dus waarschijnlijk niet meer te koop zijn maar ze hebben vast op dit moment weer andere leuke zomertintjes. Benieuwd of ik nog steeds zo enthousiast ben na het testen deze nagellak? Lees dan zeker verder!Een kleur zoals deze zou mij ook kunnen aanspreken in de winkel. Ik val wel vaker voor frambozenrood, maar dan vaker in de vorm van een lipproduct. De vorm van de Lola & Liza flesjes vind ik erg leuk en handig op te bergen. Het enige wat ik zou kunnen aanraden aan merken die nagellak maken? Geef de dop dezelfde kleur als de nagellak zelf, zo herken je meteen in bovenaanzicht op de je collectie welke kleur je nodig hebt. Het nagellak gamma van kledingketen Lola & Liza kreeg de naam Love Your Nails en dat vind ik goed gekozen. De dop weerspiegelt enorm, waardoor je natuurlijk de lens van mijn camera hierin kan terugzien. Toch hoop ik dat de aandacht ook gaat naar het kwastje van deze nagellak. Volgens mij zijn deze toch iets langer dan bij de Pink Blossom variant maar ze zijn wel even smal. De haartjes staan mooi recht naast elkaar zonder dat er uitstekende haren te bemerken zijn. Bovenaan lijkt het een tikje schuin afgesneden maar dat kan ook het perspectief zijn . Het kwastje neemt meteen voldoende product op om je nagel in één keer van een goeie laag kleur te voorzien.Voor ik begin wil ik weer een keer mijn excuses aanbieden voor de staat waarin mijn nagels zijn. Op de foto lijkt het alsof de nagellak een beetje belletjes vertoont maar dit ligt volledig aan mijn eigen nagels. De kleur van de nagellak maakt veel goed want deze vind ik oprecht erg mooi. In het echt is de kleur nog meer roze dan op de foto en dat vind ik juist een pluspunt. Het is echt een super toffe kleur die in één laag al meteen goed dekt en bovendien nog eens ontzettend snel droog is ook. Het enige nadeel is dat deze nagellak een beetje naar verf ruikt maar dat neem ik er hier toch nog graag bij. Bij een tweede laag komt ook de mooie glans van deze kleur tot zijn recht en dat maakt het toch wel een erg zomers geheel. Ik ben opnieuw onder de indruk van dit kleurtje van Lola & Liza en dat heb ik niet vaak bij nagellak van een kledingmerk. Ik vind dit echt een topkleur voor de zomer en zou mezelf nu al bijna een fan noemen van Lola & Liza lakjes. Voor de volledigheid ben ik wel even gaan navragen bij Karen hoe het met de houdbaarheid zit. Ze zei dat ook zij ze nog niet erg grondig getest heeft maar dat ze wist dat ze niet heel erg lang blijven zitten. Dat zou het enige minpunt zijn aan de nagellak want verder vind ik ze wel goed. Deze framboosroze tint is echt wel mijn ding!

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En hebben jullie al eens eerder een nagellak van Lola & Liza geprobeerd? Ik ben benieuwd naar jullie reacties! 

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten