vrijdag 18 mei 2018

Julie | Friday Nails #185 – Lily

http://www.verodoesthis.be/2018/05/julie-friday-nails-185-lily.html

Deze week neem ik opnieuw een kijkje in de nagellak stash van vriendin Karen. Ik mocht een heleboel lakjes van haar lenen om deze allemaal te swatchen in mijn Friday Nails artikels. In de lente vind ik het leuk om aan de slag te gaan met een heleboel pastelkleurtjes en weer helemaal vrolijk te worden van al deze snoeperige tinten. Dit keer test ik opnieuw een nagellak van het merk Only You, het huismerk van parfumerie Ici Paris XL. Een aantal weken geleden liet ik jullie al een lichtblauw kleurtje van het merk zien. Benieuwd naar dit licht gele tintje? Lees dan zeker verder!Het flesje ziet er vrij neutraal uit. Ergens doen ze me een beetje denken aan de flesjes van Catrice, zeker qua vorm. Vooraan staat enkel de naam van het merk op de verpakking en op de achterkant zie je dan de naam Lily staan met daarbij de informatie dat dit flesje 10ML bevat en 24 maanden houdbaar is. Met die datum hou ik eigenlijk nooit rekening bij nagellak. Je merkt vanzelf wel wanneer een lakje erg stroperig is en niet meer naar behoren functioneert. Ik vind de verpakkingen van Only You vrij simpel maar ook wel weer rustig. Het kwastje is niet van een vorm die mijn voorkeur krijgt. Het heeft vrij lange haren waardoor ze erg beweeglijk zijn en dus ook meteen niet zo stevig. De haartjes zijn smal en lopen naar boven toe iets breder uit. Op zich zou je hiermee je teennagels ook zeker kunnen lakken, alleen zou ik dat persoonlijk nooit doen met zo’n licht gele kleurtje. De dop is erg handzaam en daardoor valt het gebruik van deze nagellak nog best goed mee. Het kwastje neemt wel voldoende product op maar je zal op de swatch foto’s nog wel gaan zien dat de verdeling van de lak stukken beter kan.Wel… Wat kan ik hier over zeggen? Ik vind de dekking van een eerste laag echt om te huilen. Je kan goed zien dat de verdeling door het kwastje niet optimaal verlopen is en dat de nagellak ontzettend naar de randjes trekt. Ligt dit aan het feit dat de nagellak nogal vloeibaar is? Geen idee, ik weet alleen dat ik het echt niet mooi vind op deze manier. Een paar keer over dezelfde nagel heen strijken maakt het enkel erger in plaats van beter Enkel aan de randen vooraan en aan de zijkant pakt de kleur goed, in het midden is het echt een ramp. Behalve dit vlekkerige resultaat vind ik op het eerste zicht het kleurtje ook nogal flets.Gelukkig geef ik nagellak altijd een tweede kans door middel van een tweede laag aan te brengen op mijn nagels. Zoals je kan zien is dit resultaat stukken beter en dekt de kleur nu wel volledig. Het citroengele kleurtje is nu al een stuk frisser dan bij een eerste laag en nu krijg ik echt een zonnig en zomers gevoel. Wat mij betreft vind ik dit een tof kleurtje maar de uitvoering had een pak beter mogen zijn. Ik heb zelf een geel kleurtje van Rimmel uit de Rita Ora collectie en die is vele malen intenser. Toch ben ik niet geheel ontevreden omdat een tweede laag toch voor een mooi resultaat zorgt. Ik zie mezelf dit kleurtje zeker wel dragen op hete zomerse dagen!

Wat vinden jullie van deze kleur? Hebben jullie al eens een nagellak van Only You geprobeerd? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten