vrijdag 11 mei 2018

Julie | Friday Nails #184 – I’m A Survivor

http://www.verodoesthis.be/2018/04/julie-friday-nails-184-im-survivor.html

Vandaag wil ik jullie laten kennis maken met een nagellakje uit een ietwat oudere Limited Edition collectie van Catrice. Je kan deze Glamazona producten dus niet meer kopen maar het kan zeker wel inspiratie geven voor je volgende manicure. Dit kleurtje kreeg de naam I’m A Survivor en daarbij kan ik natuurlijk alleen maar denken aan dat liedje van Destiny’s Child. Ik hou niet zo van rode nagellak maar toch trok dit kleurtje mijn aandacht. Ben jij ook zo benieuwd naar dit vrolijke kleurtje dat perfect is voor de aankomende maanden? Lees dan zeker verder!Het flesje uit deze collectie heeft ongeveer hetzelfde uiterlijk als lakjes uit de normale Catrice collectie. Ik vind het jammer dat het niet wat meer opvalt tussen andere flesjes maar ergens brengt het ook wel wat rust. Vaak moet je gewoon het product voor zichzelf laten spreken in plaats van schreeuwerige verpakkingen het werk te laten doen. De dop is wel wat specialer met een soort dierenprintje en dat vind ik wel leuk genoeg. Het kleurtje zelf zit ergens tussen roze en rood in en dat gegeven vond ik wel interessant om uit te proberen.Het kwastje van dit nagellakje ziet er meteen prima uit. De haartjes zelf zijn wat korter en breder en over het algemeen heb ik hier goede ervaringen mee. Naar boven toe zijn de haren wat schuin afgesneden, in het midden zijn de haartjes langer. Met kwastjes zoals deze kan je meteen je nagel goed voorzien van een laagje kleur. Het kwastje neemt meteen goed product op en dat vind ik wel fijn werken. Volgens mij is deze nog net geschikt om ook op je teennagels te gebruiken.Op deze foto zie je eigenlijk goed dat het kleurtje ook een soort koraalkleurige ondertoon heeft. Het lijkt een koele rode tint die vrij klassiek is, al komt hij in het echt toch specialer over. Ik was heel erg verrast door de goede dekking bij een eerste laag. Je kan eigenlijk nergens mijn natuurlijke nagel er doorheen zien dus dat is zeker positief. Je kan ook zien dat het kwastje vrij makkelijk werkt aangezien ik nergens echt foutjes gemaakt heb bij het lakken. Ik vind het echt een leuk kleurtje dat vrolijk en fris staat. Ik krijg hierbij echt een zomers vakantiegevoel! Dit kleurtje zie ik mezelf ook echt op mijn teennagels dragen, volgens mij past het ook leuk bij vele schoenen en outfits. Een tweede laag maakt het geheel echt helemaal af. Het kleurtje ziet er mooi en verzorgd uit en dankzij het fijne kwastje heb ik nergens foutjes gemaakt. De kleur heeft een prachtige glans van zichzelf, zonder dat je een extra top coat nodig hebt. Hier vind ik dat je ook kan zien dat het wel een bijzondere tint is die niet zomaar in een hokje te duwen is. De laagjes drogen vrij snel, dus je kan meteen ook verder met een volgende laag. De houdbaarheid heb ik wederom niet kunnen testen maar misschien wil ik deze nog wel eens dragen. Echter ben ik in het verleden niet altijd tevreden geweest met de houdbaarheid van Catrice en dat schrikt me een beetje af.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? Hebben jullie destijds iets gekocht uit de Glamazona collectie? Ik hoor het graag van jullie in de reacties!

Liefs,


Julie x

22 opmerkingen:

 1. Daphne - verdraaidmooi11 mei 2018 om 10:28

  Ik houd van de kleur rood! Ik vind de nagellak heel mooi bij je staan en zou deze ook zo kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Meestal draag ik geen rood maar deze vond ik ook tof! :-)

   Verwijderen
 2. Ik vind het een prachtige kleur! Je nagels zien er heel mooi en verzorgd uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Nicole! Dat vind ik erg fijn om te horen! :-)

   Verwijderen
 3. Rood is ook een favoriete kleur voor mij. Erg vrouwelijk. Daarnaast is catrice een goed merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie nagels en de kleur staat je erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dit soort kleuren bij een ander altijd erg mooi staan maar bij mijzelf vind ik het te... dan kies ik voor een wat zachtere kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat snap ik! Ik kies ook steeds vaker voor zachtere tinten! :-)

   Verwijderen
 6. Mooi zomers kleurtje! Ik zou dit op mijn teennagels doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind rood of bordeau kleur altijd erg mooi op de nagel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vooral bij anderen vind ik dat ook altijd mooi Melissa! :)

   Verwijderen
 8. de dames hier vinden te veel te rood. maar is wel een mooie kleur rood

  BeantwoordenVerwijderen
 9. mooi rood is niet lelijk zou mijn moeder zeggen. maar zonder dollen: wat een prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik hou ook enorm van rood, ik vind dit dus echt wel een leuk kleurtje

  BeantwoordenVerwijderen