vrijdag 4 mei 2018

Julie | Friday Nails #183 – Charcoal

http://www.verodoesthis.be/2018/04/julie-friday-nails-183-charcoal.html

Na alle pastel- en lentekleurtjes van de afgelopen weken, had ik nog eens zin in een wat donkerder kleurtje om te bespreken in deze Friday Nails. Rituals vernieuwt ieder halfjaar zijn assortiment en dit kleurtje dat de naam Charcoal kreeg, zat eigenlijk al in de introductie van oktober… oeps! Het is er gewoon nooit eerder van gekomen om deze te bespreken. Ik draag altijd nagellak van Rituals omdat dit moet voor mijn werk, al lak ik deze dan wel met een gel basis en top coat zodat ik hem kan uitharden onder de lamp. Vandaag laat ik jullie dit kleurtje echter in zijn gewone vorm zien. Benieuwd naar deze bijzondere tint? Lees dan zeker verder!Het uiterlijk van de Rituals nagellakjes is al jaren onveranderd. Deze kleine flesje zijn handig om op te bergen of mee te nemen dus ik vind het fijn dat ze slechts 6ML bevatten. Vroeger hadden alle flesjes een zwart dopje, nu zien ze er iets chiquer uit met een goudkleurig exemplaar. Ik vond deze kleur al mooi in de verpakking maar wist niet helemaal goed of ik nu een grijze of een groene tint moest verwachten. Ik besloot dit kleurtje te kopen omdat het een unieke kleur is die ik nog niet in mijn stash had zitten.De dop van de flesjes blinkt al een malle, dus de weerspiegeling van mijn camera is onvermijdelijk. De haartjes van het kwastje zijn toch best lang voor zo’n klein flesje. Vaak heb ik liever een iets langere steel met dan wat ingekorte haartjes. Bovenaan zijn ze recht afgesneden en ik heb de indruk dat de haren vanboven ook iets breder zijn. Het kwastje neemt het product erg vlot op en op die manier kan je snel je nagels voorzien van een laagje kleur. Ik vind de kwastjes van Rituals best makkelijk werken.Een eerste laag van dit kleurtje doet het meteen goed! Wat een donkere, mysterieuze tint. De kwaliteit van mijn nagels op het moment van deze foto’s was echt slecht, dus als je oneffenheden ziet, ligt het niet aan de nagellak maar aan mijn nagels zelf. Ik vind deze kleur erg mooi en hier zie ik zeker de groene kleur in terug, al neigt het zelfs bij één laag al naar het zwarte. De kleur droogt ook ontzettend snel waardoor je meteen verder kan met lakken en geen uren hoeft te wachten tot hij is uitgehard.Een tweede laag geeft echt een super intens effect! Je ziet de mooie, natuurlijke glans van deze nagellak goed en die verdoezelt zelfs de slechte staat van mijn nagels. Het is echt een super donkere tint en ik vind het echt tof om zulke kleuren te dragen. Natuurlijk zijn deze iets meer geschikt voor de herfst of winter maar ik vind dat het ook zeker nu nog moet kunnen. Ik zou de kleur omschrijven als een soort grijs/groen al vind ik hem echt bijna zwart. De nagellak van Rituals bleef vroeger niet bijster goed zitten maar vorig jaar namen ze de kwaliteit onder handen en nu zijn ze dus wel goed! Wanneer ik het lak met de gel basis en top coat blijft het natuurlijk nog enkele dagen langer goed zitten maar ook zonder die extra moeite blijft hij zeker 5 tot 7 dagen mooi zitten.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? Zijn jullie meer fan van lichte pastelkleuren of mag het allemaal wat donkerder zijn? Ik hoor het graag in de reacties hieronder! 

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten