zondag 29 april 2018

Julie | Opgemaakt #50 – Maart

Op het einde van iedere maand laat ik jullie mijn opgemaakte producten zien van de maand ervoor. Het lijkt hiermee misschien of ik achterstand heb opgebouwd maar op deze manier kan ik altijd garanderen dat het artikel op tijd online komt. Zo vertrek ik half mei op vakantie en kan ik het artikel toch gewoon online laten komen omdat het over de producten van april zal gaan. Voor we daartoe komen, laat ik jullie eerst vandaag nog zien wat ik in maart allemaal opgemaakt heb.


Beginnen doe ik met de geurtjes voor in huis. Wat geurkaarsen betreft heb ik enkel een pakje van Candra Red Berries Theelichten opgemaakt. Deze brand ik extra, terwijl er ook een gewone geurkaars aan is. Ik vond deze prima omdat ze 8 uurs meegaan maar van de geur heb ik niet veel geroken.

Van Rituals heb ik een grote fles geurstokken opgemaakt in de Express Your Soul geur. Dit was de Limited Edition van vorige zomer en deze kan ik dus niet opnieuw kopen, al heb ik gelukkig nog één reservefles. Ik zet deze in de kamer waar mijn was hangt te drogen omdat het zo’n citroenfrisse geur is. In het klein heb ik nog de Ayurveda geurstokjes opgemaakt. Deze heb ik enkele keren bijgevuld van een grote fles maar nu zijn deze dus ook op. Ik ga deze zeker nog opnieuw kopen en zet dit kleine flesje graag in onze inkomhal. Benieuwd naar wat ik nog meer heb opgemaakt in maart? Lees dan zeker verder!

Beginnen doen we met een make-up product dat jullie zeker en vast allemaal kennen als je mij al langer volgt. Ik heb namelijk weer een exemplaar opgemaakt van het Healthy Balance Poeder van Bourjois in de kleur 52 Vanille. Ik gebruik dit poeder dagelijks en daardoor gaat er ook iedere maand wel een doosje van op. De randjes probeer ik zo goed mogelijk mee op te werken maar uiteindelijk krijg je het doosje nooit helemaal leeg. Ik heb deze uiteraard opnieuw gekocht en zorg altijd voor een kleine voorraad. PS: let trouwens niet op eventuele zwarte vlekken op mijn foto’s, die worden veroorzaakt door de camera van mijn BlackBerry en ik kan er zelf dus niks aan doen…


Op huishoudelijk gebied heb ik ook weer twee producten opgemaakt. Bij iedere wasbeurt gebruik ik ook de Lenor Unstoppables Wasparels en dit keer is de variant ‘Dromen’ opgemaakt. Vaak kies ik voor de ‘Luxueus’ geur maar deze stond dit keer in promotie. Ik gebruik deze graag om wat extra geur aan de was toe te voegen en heb altijd wel een fles van deze parels in huis.


Wat ik ook nog heb opgemaakt is de Lenor Golden Orchid Wasverzachter. Qua wasverzachter wissel ik graag iedere keer af omdat ik de geur niet gewoon wil raken. Deze fles heb ik echter al vaker gehad omdat het een van mijn favoriete geuren is. Op dit moment heb ik weer een andere in gebruik maar deze zal ik ook zeker nog wel eens opnieuw kopen.

In Februari had ik de Metamorphose Sensitive Relaxx Shampoo opgemaakt en nu in maart de bijhorende conditioner. Ik kocht deze eens bij een Florale Haircare winkel voor mijn gevoelige hoofdhuid. De geur was zeer miniem en dus neutraal en qua werking waren beide producten prima. Toch heb ik ook tijdens het gebruik nog wel wat last gehad van een droge en/of jeukerige hoofdhuid bij momenten. Ik ga dus nog even verder op zoek naar wat voor mijn hoofd de juiste shampoo en conditioner zijn en koop deze voorlopig niet opnieuw.


Vroeger was ik een gigantische fan van The Body Shop. Nu ben ik dat nog steeds, al hebben Rituals en Lush het merk voorbij gestoken in mijn favorieten lijstje. Toch heb ik nog steeds TBS producten in huis en dit keer heb ik de Raspberry Body Butter opgemaakt. Ik had verder uit deze lijn niks meer in huis dus op het einde heeft Nick ook wel eens deze mierzoete body butter gesmeerd. Ik vind hem lekker maar wel heel erg zwaar. Ik zou hem op zich nog wel eens willen kopen maar dan in combinatie met de scrub en douchegel. Al zal dat niet voor meteen zijn aangezien ik eerst nog andere producten en crèmes moet opmaken.


In de categorie ‘essentials’ heb ik ook deze maand weer flink mijn best gedaan. Links bovenaan die je de Flormar Make-Up Wet Wipes. Ik vind deze doekjes erg fijn in gebruik omdat ze zacht aanvoelen en lekker ruiken. Het nadeel is dat ze niet spotgoedkoop zijn en slechts 20 stuks bevatten. Toch koop ik deze regelmatig opnieuw.


Rechts vanboven zie je de Mini Hand And Face Wipes met uiltjes er op. Als ik me niet vergis zijn deze te koop bij Di en ik heb altijd een pakje van zulke doekjes in mijn handtas zitten. Ik wissel af in de verschillende varianten maar ik heb deze al wel eens opnieuw gekocht. Ik heb nog een kleine voorraad, nadien koop ik deze misschien nog wel een keer.

Van het Carrefour huismerk heb ik zowel een pakje Wattenstaafjes als een pakje Wattenschijfjes opgemaakt. Ik vind deze beiden prima en heb dan ook altijd wat reserveverpakkingen in huis. Niks is makkelijker dan dergelijke zaken kopen tijdens je wekelijkse boodschappenronde dus deze koop ik sowieso nog wel eens opnieuw.

Van Benefit heb ik ooit eens een mini exemplaar van de Roller Lash ontvangen in een Deauty Box. Deze heeft al die tijd gesloten in de kast gelegen en nu heb ik hem eindelijk eens drie maanden kunnen gebruiken. Ik vind zulke kleine verpakkingen wel handig omdat je zo je mascara ook daadwerkelijk kunt opmaken voor de houdbaarheidsdatum verstreken is. Ik vond dit een prima mascara die vooral voor veel lengte zorgde bij mijn wimpers. Graag had ik nog wat meer volume gezien dus ik denk niet dat ik deze snel zal aankopen. Het prijskaartje dat aan deze mascara hangt, zit daar ook wel voor iets tussen…


Op foto ziet het er een beetje gek uit, maar dit is een restant van de Lush Golden Pear handzeep. Ik kocht deze tijdens de sale periode aan halve prijs en baal zo hard dat ik hier geen tweede exemplaar van gekocht heb. Het was een heerlijke handzeep die je handen niet uitdroogde en bovendien ook nog eens super lekker rook. Ik heb deze zo goed als alleen gebruikt en dit voor wel twee maanden aan een stuk. Mocht deze volgend jaar opnieuw in het assortiment zitten, koop ik hier een kleine voorraad van. Na het nemen van de foto heb ik hem nog verder opgemaakt tot er niks meer van over was!


Wat gezichtscrèmes betreft heb ik ook absoluut weer mijn best gedaan. Ik maakte een mini verpakking van de Clinique Moisture Surge op die al een tijdje in mijn kast lag. Deze is nog van mijn mama geweest en ik heb deze nadien gewoon overgenomen en gebruikt als nachtcrème. Ik vond hem prima maar zou hem denk ik niet meteen in een full size verpakking aanschaffen.


Van Kueshi heb ik de Regenerist Emulsion dagcrème opgemaakt. Hij bevatte ‘snail extract’ en dat vond ik in het begin maar een rare gedachte! Ook zat er SPF 15 in, waardoor ik hem enkel als dagcrème gebruikt heb. Ik ontdekte deze ook weer dankzij een Deauty box en was zeker niet ontevreden over deze crème. Hij smeerde vlot uit en trok goed in, waarna ik snel verder kon met het aanbrengen van mijn make-up. Ik denk niet dat hier ergens een Kueshi verkooppunt in de buurt zit, anders zou ik deze misschien wel ooit opnieuw aanschaffen.

Rituals heeft niet alleen geurstokken en geurkaarsen in zijn Home assortiment zitten, ze hebben ook zes verschillende geuren Interieurspray in het vaste gamma. Een tijdje geleden kreeg je bij aankoop vanaf €40 een setje met daarin twee mini flesjes om de geuren eens uit te proberen. Ik besloot als eerste deze Black Oudh Spray te gebruiken omdat ik dacht dat ik deze minder lekker zou vinden. Boy, was I wrong! Als je rechtstreeks aan deze geur ruikt is hij best zwaar en te intens maar als spray vind ik hem erg fijn! Twee keer sprayen en heel de kamer ruikt een hele tijd naar deze geur. Je doet dus ook super lang met dit flesje van 50ML maar hij is enkel te koop in een 500ML formaat! Ik zou deze zeker ooit willen aanschaffen maar heb nog andere interieursprays staan die ik eerst wil opmaken.


Nog een mini Rituals product is deze Creamy Foam Cleanser in reisformaat. Ik nam deze geloof ik vorige keer mee op vakantie in oktober en heb hem nadien even uit het oog verloren. Uiteindelijk heb ik hem dan thuis verder opgemaakt. Dit product zit niet meer in het gamma aangezien Rituals nu The Ritual Of Namasté als skincare lijn geïntroduceerd heeft. Een lijn met 100% natuurlijke gezichtsverzorging. Je kan wel een alternatief voor deze reiniger vinden en die wil ik zeker nog gaan uitproberen. Het handige is dat deze zowel in full size als in reisformaat te koop is.


Het is nog niet gedaan met de Rituals producten! Dat kan ook haast niet anders als je er werkt natuurlijk. Het lijkt me als merk de beste reclame dat je personeel ook je grootste fans zijn. Reken mij daar zeker maar onder want ik was echt dol op deze The Ritual Of Anahata Doucheschuim! Het was de Limited Edition geur van afgelopen winter en ik ben blij dat ik nog een reserveverpakking van deze geur in huis heb. Ik vond deze lijn met rozen- en dennenhout erg lekker en bijzonder als wintergeur maar zou hem ook nu gerust nog willen gebruiken. Online wordt deze tijdelijk nog verkocht, in de winkels niet meer.


Een favoriet die al wel vaker voorbij gekomen is in deze artikels, is de After Oil van RainPharma. Deze doucheolie gebruik je op het einde van je routine, waarna je kort afspoelt en droogdept. Je huid voelt hierbij super zacht en gehydrateerd aan. Ik gebruik nadien nog een bodycrème, al is dit niet noodzakelijk na het gebruiken van dit product. Dit keer heb ik de A Zest Of Happiness variant opgemaakt maar ik heb ook de Sweet Morning Mint wel eens in huis. Beide geuren vind ik lekker dus ik heb eigenlijk altijd een van deze twee geuren in huis. Er staat alweer een nieuwe flacon onder de douche!


Ik meen me te herinneren dat ik ooit eens een positieve review zag over de Eye Make-Up Remover van Cien by Lidl en dus wou ik deze ook graag zelf uitproberen. Ik vind het een tof pompsysteem waarbij je een watje gewoon bovenaan er op drukt en dan komt de vloeistof er uit. Helaas is het wel een systeem waarmee ik in ieder geval vaak knoeide… Het product zelf was ook geschikt voor waterproof make-up maar soms irriteerde deze echt mijn ogen. Normaal gebruik ik altijd de Rituals Mild Eye Make-Up Remover en daarbij branden mijn ogen nooit. Daarom zal ik deze van Lidl niet opnieuw kopen en zou ik hem ook niet aanraden voor mensen met gevoelige ogen.


Zoals jullie ondertussen wel zullen weten, gebruiken Nick en ik iedere avond handcrème voor we gaan slapen. We hebben al ontelbaar veel merken, geuren en texturen geprobeerd maar de handcrèmes van Rituals zijn oprecht onze favoriet! Deze The Ritual Of Dao Night Balm is een super dikke, voedende handcrème die speciaal ontwikkeld is om voor het slapengaan te gebruiken. Hij heeft een soort vaselinetextuur wat hem erg rijk maakt en daarom gebruik je deze beter niet overdag als je niet houdt van vette handen. Deze hebben we al vaker opgemaakt en ik heb hier eigenlijk altijd wel een exemplaar van in huis! Echt een topfavoriet dus.


Eerder in dit artikel had ik het al over een Limited Edition product dat ik tijdens de sale periode gekocht had en ik ben nog niet klaar. Ik kocht in Duitsland aan volle prijs de Snow Fairy Body Conditioner en nadien kocht ik in de solden nog een reserve potje. Het eerste potje heb ik, zoals jullie kunnen zien, reeds opgemaakt en aangezien deze nu niet te koop is, ben ik blij met mijn back-up. Het is een super zoete body conditioner die je als laatste stap onder de douche gebruikt. Dit is eigenlijk de crème variant van de After Oil van RainPharma alleen dan heel anders van geur. Je smeert hem uit en bij het afspoelen blijft er een super hydraterend laagje na op je huid. Erg fijn in gebruik en deze wil ik volgend jaar zeker graag opnieuw kopen!


In het Berry Christmas Cadeaupakket dat ik tijdens de sale bij Lush kocht, zat een klein potje van de Once Upon A Time Bodylotion. Deze vond ik meteen zo lekker ruiken dat ik ook hiervan een reserve potje gekocht heb op hetzelfde moment. Hij ruikt heerlijk fris naar appels en is zowel een zomer- als een wintergeur voor mij. Mijn lege Lush potjes hou ik bij omdat je bij inwisseling van vijf lege potjes een gratis vers gezichtsmasker in de plaats krijgt. Als deze bodylotion volgend jaar weer in het gamma zit, wil ik deze super graag opnieuw kopen en ook wat reserve exemplaren!


Ik probeer bewust af en toe parfum op te maken omdat ik nog zo’n grote voorraad aan verschillende geurtjes in huis heb. In maart heb ik een travel size parfum van Rituals opgemaakt in de Fleurs de L’Himalaya geur. Dit is mogelijks de populairste parfum van Rituals voor dames en ik kan wel snappen waarom. Het is een toegankelijke, bloemige, licht zoete geur. Mensen die houden van Chloé parfums, Miss Dior of Narciso Rodriguez geurtjes, zou ik zeker aanraden deze eens te gaan ruiken in de winkel. Ik heb van deze geur nog een grote fles en enkele kleintjes reserve, dus ik koop hem niet meteen opnieuw maar zou dat wel doen als hij helemaal op is!


Als ik het zo bekijk, heb ik weer heel veel Rituals producten opgemaakt en dit is het laatste product van het merk. In maart heb ik de Express Your Soul Body Scrub opgemaakt. Dit was de Limited Edition geur van vorige zomer en is dus niet meer te koop in de winkels, eventueel enkel nog bij de Rituals Outlet Online! Ik heb nog twee potten reserve van deze scrub omdat ik dit echt een heerlijke zomergeur vind. Hij ruikt erg citroenfris en de scrub is een heerlijke suikerscrub met een verzorgend olielaagje. Ik hou van de scrubs van Rituals en heb dus nog een riante voorraad in huis. Het laatste wat ik opgemaakt heb in maart, is dit Facial Sheet Mask With Almond Oil & Vitamin E, dat ik kocht bij Action. Ik heb ook al een volledige review over dit masker geschreven, wat je kan lezen als je op de naam klikt. Ik vond dit een fijn sheet masker maar niet het allerbeste wat ik ooit geprobeerd heb. Toch zou ik het wel aanraden omdat mijn huid nadien verfrist en zacht aanvoelde. Ik heb op dit moment nog een grote voorraad maskers, anders zou ik deze misschien wel opnieuw kopen.

Dat waren dan weer al mijn opgemaakte producten van de maand maart. Iets minder dan gewoonlijk maar toch nog steeds een heleboel producten! Dit keer zaten er veel favorieten tussen en slechts twee of drie producten die ik niet opnieuw zou kopen. 

Hebben jullie veel opgemaakt in maart? En wat is jullie favoriete product uit dit artikel? Laat het me zeker weten in de comments!

Liefs,


Julie x

13 opmerkingen:

 1. Wow, wat een hoop producten! Je hebt je bezigheid wel gehad :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, gelijk heb je Kristof! Maar ik gebruik zo graag verschillende producten en ik maak ze ook graag op! ;-)

   Verwijderen
 2. Wauw wat een lange lijst met spullen die je hebt opgemaakt zeg. Dat ruimt vast lekker op.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welke spullen heb ik deze maand opgemaakt... Ik had het nog niet helemaal begrepen, tot ik bij de poederdoos aankwam. Hilarisch en een creatieve insteek!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het komt er op neer dat het een artikel vol lege verpakkingen is! ;-)

   Verwijderen
 4. Wat heb je lekker veel opgemaakt! Ben erg benieuwd naar de mascara van Benefit. Die geurstokjes van de Rituals zijn heerlijk, net als alle andere producten van die Rituals die ik hier voorbij heb zien komen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Rituals zie je hier natuurlijk veel passeren! :-) En als je de prijs over hebt voor de mascara is hij zeker wel prima!

   Verwijderen
 5. Leuk om te zien en het zijn best een boel producten die je dan opmaakt. je ruikt in iedere geval heel lekker :-D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, zo had ik het nog nooit bekeken Marjolein! ;-)

   Verwijderen
 6. Oeh lekker die Rituals producten! Die limited edition ken ik (nog) niet x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja lekker zijn ze zeker! De Anahata Limited Edition zit niet meer in het gamma maar nu is er wel de Banyu geur voor de zomer en die is ook heerlijk! ;-)

   Verwijderen
 7. Wauw, wat een hoop! Schiet lekker op, zo. Met de geurstokjes van Rituals heb ik nog geen ervaring, maar de kleintjes lijken me ideaal voor in het kleinste kamertje. Daar is een tart van Yankee Candle toch vaak iets te heftig, haha.

  BeantwoordenVerwijderen