woensdag 18 april 2018

Julie | Makeup Revolution – Soph Highlighter Palette

http://www.verodoesthis.be/2018/04/julie-makeup-revolution-soph.html

Sinds een tijdje volg ik op Youtube een meisje op het kanaal Sophdoesnails. Een Engels meisje dat in 2014 begon met haar kanaal en ondertussen erg populair is. Niet veel later kwam ik er achter dat zij in samenwerking met Makeup Revolution een oogschaduw- en een highlighter palette heeft ontwikkeld. Toen ik in Londen op vakantie was, wou ik deze natuurlijk erg graag kopen. Ik kocht beide palettes bij Superdrug en vandaag wil ik jullie alvast kennis laten maken met het highlighter palette. Ik twijfelde hier even over maar besloot toch om beide producten te kopen. Benieuwd naar dit palette? Lees dan zeker verder!De reden waarom ik twijfelde is eigenlijk vrij simpel. Wat oogschaduw betreft, gebruik ik eigenlijk uitsluitend palettes en geen mono producten. Wat blush en highlighter betreft, doe ik dit juist vaak andersom. Ik gebruik vaak maar één kleur en ondanks dat een palette super handig is om meerdere kleuren mee op vakantie te nemen bijvoorbeeld, wil ik daar bepaalde mono highlighters niet voor thuis laten. De kleurenkeuze overtuigde me toch en bovendien had ik al reviews opgezocht van dit palette. Ik vind Soph echt fijn om naar te kijken en vind het dan ook super tof dat ze haar eigen palettes heeft mogen ontwikkelen! De verpakking is gemaakt van goedkoop plastic, wat je ook echt kan voelen. Toch vind ik dit geen probleem aangezien het palette een lage prijs heeft! Je betaalt hier zo’n £8 of €9.10 voor en krijgt in ruil maar liefst 8 totaal verschillende kleuren.De foto doet de swatches wat mij betreft geen eer aan. In het echt zien de kleuren er sprekender en veel meer glanzend uit. Toch kan je hier ook al wel het duidelijke verschil zien tussen de verschillende kleuren. Ik maakte eerst swatches van de bovenste rij en nadien van de onderste. Misschien had ik het beter onderverdeeld in links en rechts want daarin zie je duidelijk verschil. Je kan zien dat er zowel koele als warme tinten in het palette zitten en dat ze allemaal goed gepigmenteerd zijn. De laatste twee lijken wel wat te donker voor mijn bleke huid. Mijn aandacht wordt dan ook vooral getrokken door de vier koele tinten. Het palette bevat trouwens ook zowel pressed als baked highlighter, echt voor ieder wat wils dus! Het enige wat ik jammer vind, is dat de kleuren geen persoonlijke naam gekregen hebben. Dat vind ik toch altijd een leuke extra bij een product!Ik besloot maar liefst drie verschillende looks te maken met de highlighters uit dit palette! De eerste twee looks kregen jullie eigenlijk al te zien in mijn review van het Too Faced Sweet Peach Palette. Hierin gebruikte ik ook al deze foto’s aangezien ik toen het Soph palette gebruikt had in combinatie bij mijn ooglooks. Ik koos de eerste keer ook voor de eerste kleur uit het palette. Ik gebruikte een matte blush zodat de highlighter goed tot zijn recht kon komen en dat deed hij zeker! Ik bracht hem aan op mijn jukbeenderen en een beetje op mijn neus. Wat mij betreft is deze highlighter echt prachtig en geeft hij een perfecte gloed aan je gezicht. Je kan hem zeker ook in je ooglook verwerken.Bij de tweede look koos ik voor de tweede kleur uit de bovenste rij van het palette. Ook deze tint vind ik erg goed passen bij een matte blush al is hij wat subtieler dan zijn buur. Ik hou wel van wat meer glans en zou daarom sneller kiezen voor de eerste kleur dan voor deze. Toch denk ik dat hij goed te combineren valt met een glanzende blush om zo die blush echt te accentueren! Ook op dagen dat ik graag kies voor een rustige everyday look, zou ik deze zeker kunnen gebruiken.De derde kleur uit het palette die ik uitgeprobeerd heb, kregen jullie nog niet te zien. Dit keer koos ik voor de roze tint die als eerste onderaan in het palette ziet. Ik vond deze erg mooi passen bij mijn outfit en verdere make-up. Opnieuw gebruikte ik een matte blush maar ik wil in de toekomst zeker gaan spelen met kleuren en finishes. Ik vind deze roze tint erg goed bij me passen en heb deze ondertussen al wel vaker gebruikt. Wel vind ik het moeilijk kiezen tussen die eerste look of deze… Eigenlijk hoef ik ook niet te kiezen want ik heb natuurlijk opties genoeg met dit veelzijdige palette. Dit zou ik wel eens mee op vakantie kunnen nemen in plaats van verschillende losse highlighters!

Wat vinden jullie van dit highlighter palette? En welke look vinden jullie het meest geslaagd? Ik hoor het graag van jullie in de reacties!

Liefs,


Julie x

24 opmerkingen:

 1. Je doet het echt mooi! Ik doe eigenlijk alleen maar mascara op en een beetje blush, ook boven mn ogen dat vind ik frisser staan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je compliment Jadis! Een naturelle look kan ook zeer mooi zijn! ;-)

   Verwijderen
 2. Je bent super mooi opgemaakt. Heel sprekend en niet schreeuwerig, wat je tegenwoordig heel vaak lijkt te zien. Zelf maakte ik me jaren terug wel dagelijks op, nu is het vaak alleen bij speciale gelegenheden en ik merk dat ik het totaal ben verleerd. Ik zou willen dat ik het zo mooi kan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wauw, bedankt voor je lieve complimenten Bianca! Gewoon terug de draad oppikken en veel oefenen! ;-)

   Verwijderen
 3. Ik vind je laatste look het mooist! Ik vind het sowieso knap dat je zoveel verschillende effecten kunt maken zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo een mooie looks, vooral de tweede vind ik heel erg mooi. Ik gebruik zelf nooit make-up; ben er helemaal niet handig in om er iets mooi van te maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Sharon! Gewoon veel oefenen, dan komt het vanzelf! :-)

   Verwijderen
 5. Ik vind vooral de derde mooi, omdat deze erg geschikt is voor een zomerse dag zoals nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooi gedaan hoor. Ik ben heel slecht in het aanbrengen van make-up. Een beetje poeder en oogpotlood, verder kom ik niet :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kleuren, zal het artikel eens laten lezen door mijn vrouw

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben maar een man.... maar de beste make-up vind ik die je niet ziet, maar wel de natuurlijke schoonheid accentueert!:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat snap ik Luc! Ik hou van een wat fellere look, zoals je wel kan zien! :-)

   Verwijderen
 9. Wauw prachtige kleuren en prachtige looks ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De tweede vind ik het mooist. Mooie kleuren sowieso

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind de tweede mooi voor overdag en de derde voor als je uitgaat. Knap trouwens dat je zulke looks kunt maken, ik ben daar zelf totaal niet handig in.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar geef ik je gelijk in Wanda! :) En dankjewel, gewoon veel oefenen en dat komt wel goed! ;-)

   Verwijderen
 12. Wat een prachtige looks en kleuren. Ik heb zelf geen ervaring met make-up revolution producten. Ik ga het eens uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Sherry! Hopelijk geniet je ook van hun producten! :-)

   Verwijderen