vrijdag 27 april 2018

Julie | Friday Nails #182 – Metallic Light Blue

http://www.verodoesthis.be/2018/04/julie-friday-nails-182-metallic-light.html

Ik mocht nog eens neuzen in de nagellak stash van Karen en toverde er deze week een nagellakje van Hunkemöller uit. Ik heb zelf een glitterlakje van het merk maar daarover was ik niet laaiend enthousiast. De kleur was niet helemaal mijn ding en verder was hij gewoon ‘oké’ maar niet meer dan dat. Ik was dus benieuwd of deze ‘Metallic Light Blue’ mij van mening kon doen veranderen. Met het zonnige weer van de afgelopen week, kreeg ik weer zin in lichte pastelkleuren op mijn nagels. Vorige week al konden jullie de zachtroze kleur Pink Blossom zien, dit keer is het tijd voor een babyblauw kleurtje! Benieuwd naar deze nagellak? Lees dan zeker verder!Het flesje vind ik er wel leuk uitzien! De rozige voorkant past perfect bij het zachtblauwe kleurtje in het flesje. Volgens Hunkemöller zou je hiermee Sexy Nails verkrijgen, dat is toch wat ze verkondigen op de verpakking. Natuurlijk spelen ze hiermee in op hun hoofdbranche: lingerie. Ik zei vorige week nog dat ik haast nooit nagellak van kledingketens koop. Vaak zijn merken sterk in één ding en slagen ze er niet in die kwaliteit te geven bij zijproducten. Toch ben ik nieuwsgierig genoeg naar deze mooie kleur om het zelf uit te proberen. Met de goeie dekking van Lola & Liza in mijn achterhoofd, begon ik aan de test.Het dopje is vrij lang en smal en dat vind ik wel fijn om vast te houden. Het steeltje zelf is ook vrij lang, net zoals de haartjes. Ik vind het kwastje zelf wel vrij smal, al is dit wel handig voor je teennagels. Toch prefereer ik zelf kwastjes die iets korter en breder zijn, die werken naar mijn mening iets netter tijdens het lakken. Het kwastje waaiert wel uit tijdens het gebruik zodat het in één veeg je hele nagel kan voorzien van een laagje kleur. Ik herinner me van het gouden lakje dat ik niet heel erg te spreken was over een eerste laag, dus ik hield mijn hart al vast bij dit lichte tintje.Op zich valt het resultaat me niet tegen. Je ziet zeker mijn natuurlijke nagel er nog doorheen komen maar voor zo’n licht kleurtje vind ik de dekking bij een eerste laag best prima. Zulke kleuren vragen toch altijd wel om twee laagjes als je hiermee buiten wil komen dus dat is dit keer niet anders. Toch vind ik de dekking beter als bij de Gold variant. Op foto valt het resultaat nog beter mee dan in het echt, dus wees niet te teleurgesteld als je deze zelf gaat gebruiken. Deze lak heeft ook een subtiel metallic effect en dat had voor mij niet gehoeven, al valt het op de foto niet zo hard op.Bij een tweede laag is de dekking echt perfect! Je ziet subtiel het metallic effect als je kijkt naar de glans van de nagellak. Verder lijkt het wel alsof Hunkemöller het voor elkaar gekregen heeft dat de onderlaag juist een matte effect heeft. Een bijzondere combinatie, dat wel. Het valt me ook op dat de nagellak super snel droog is en dat je daardoor snel een tweede laag kan zetten. Ook die is snel droog al moet je toch even geduld hebben om hem te laten uitharden natuurlijk. Deze tweede laag stemt me zeker positief en de kleur geeft mij een heel hoog unicorn gehalte. Dit lijk mij het perfecte ‘eenhoornblauw’ als je het mij vraagt. Zoals je ziet heb ik een beetje mixed feelings bij dit kleurtje. Het effect is bijzonder maar had voor mij niet gemoeten, het kleurtje daarentegen vind ik wel erg bijzonder en uniek! Over de houdbaarheid kan ik niet uitweiden omdat ik deze niet heb kunnen testen.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? Houden jullie van zulke pastel/unicorn kleurtjes? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten