vrijdag 6 april 2018

Julie | Friday Nails #179 – Greige! The New Beige

http://www.verodoesthis.be/2018/04/julie-friday-nails-179-greige-new-beige.html

In de Friday Nails van vandaag wil ik het met jullie hebben over een nagellakje van Catrice. Het is een vrij neutrale kleur, die zijzelf omschrijven als ‘Greige! The New Beige’. Ik denk niet dat beige echt zo’n topkleur is omdat ze vaak toch wordt afgedaan als saai. Met greige is dat helemaal anders. Het is een mix tussen beige, grijs en bruin en dat zorgt voor een interessante combinatie. Ik wou wel eens weten hoe dit kleurtje het zou doen op mijn nagels en ging er mee aan de slag. Deze nagellak zit niet in mijn eigen collectie maar mocht ik lenen van een vriendin. Benieuwd? Lees dan zeker verder!Het kleurtje past perfect bij de lente omdat het een zachte kleur is die ik zou benoemen als nude tint. Met een kleur als deze staat volgens mij iedereen en het kan bij elke gelegenheid omdat het geen felle kleur is. Dit kleurtje kan je gerust lang op je nagels dragen zonder het beu te worden. Het flesje ziet er gewoon standaard uit zoals alle nagellakjes van Catrice er uit zien. Ik weet echter niet zeker of deze kleur nu nog in het assortiment zit. Mijn ervaring met nagellak van Catrice is dat ze mooie kleuren hebben maar vaak geen super lange houdbaarheid.De dop is vrij dik en rond maar ligt toch gewoon goed in de hand. De haartjes van het kwastje zelf zijn vrij kort en breed maar lakken toch aangenaam. Aan het uiteinde zijn de haartjes een beetje schuin afgesneden om goed op de vorm van je nagels te passen. Ik hou er wel van als kwastjes niet te recht afgesneden zijn want dan knoei ik sowieso aan de randjes. Ik denk dat je met deze kwastjes ook nog net je teennagels ordelijk kan lakken.
 


Een eerste laag van deze kleur geeft eigenlijk meteen een mooi resultaat. Het is een mooie tint en de dekking zit meteen goed. Hier en daar zie je wat oneffenheden maar dat ligt aan de conditie van mijn nagels op dat moment en niet aan de nagellak. Het kwastje lakt vrij netjes en de lak is ook vrij snel droog. Natuurlijk moet je wel even wachten om hem helemaal te laten uitharden maar je kan wel meteen overgaan tot het lakken van een volgende laag. Ik ben er nog niet helemaal uit of ik deze kleur nu grijs of bruin zou noemen, dus de naam Greige lijkt me eigenlijk best goed gekozen! Hoe zou jij deze kleur omschrijven?Wanneer je een tweede laag lakt van deze kleur, ziet het resultaat er echt goed uit! De dekking is perfect, de lak geeft een prachtige glans en je kan er echt netjes mee lakken aan de zijkanten. Ik ben echt positief verrast over dit kleurtje. Het doet me een beetje denken aan de kleur ‘Light Grey’ van Rituals, al is die misschien nog iets bruiner. Ik zou deze kleur echt iedereen kunnen aanbevelen omdat het zo’n toegankelijke kleur is die je nagels instant een verzorgde look geven. De houdbaarheid heb ik helaas niet kunnen testen maar bij Catrice is dit meestal een viertal dagen.

Wat vinden jullie van deze kleur? En hebben jullie ervaring met de nagellak van Catrice? Laat het me snel weten in de reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten