zondag 1 april 2018

Julie | Facial Sheet Mask – Almond Oil & Vitamin E

http://www.verodoesthis.be/2018/03/julie-facial-sheet-mask-almond-oil.html

Bij Action kocht ik eind vorig jaar twee sheet maskers. Ik probeerde er hiervan al eentje uit en schreef hier een review over. Als eerste koos ik voor het Blueberries & Yoghurt masker en vandaag is het tijd voor het Almond Oil en Vitamin E masker. Deze maskers zijn geschikt voor eenmalig gebruik en voor een dikke halve euro per stuk, neem je ze al mee naar huis. Ik wou wel eens weten of dit masker zijn beloftes van hydratatie en verzorging voor de huid kan nakomen. Zelf ben ik altijd erg bezig met goede gezichtsverzorging en daar horen maskertjes natuurlijk bij! Benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker verder!Ik vind dat de verpakking echt aanspreekt en dat is natuurlijk een pluspunt als je in de winkel een maskertje staat te kiezen. Sheet maskers zijn snel en makkelijk maar kosten vaak wel wat, zeker als je weet dat je het slechts één keer kan gebruiken. Dit masker vouw je open en leg je op je gereinigde gezicht voor een 20- à 30tal minuten. Nadien kan je het vel er gewoon weer afhalen en spoel je best je gezicht nog even na met klaar water en kan je je gezicht naderhand gewoon zachtjes droogdeppen met een handdoek. Ik ken niet super veel van ingrediënten maar zie bijvoorbeeld wel ‘Panthenol’ in de lijst staan. Dit wordt in de cosmetica vaak in haarproducten gebruikt omdat het een hydraterende werking heeft en hiermee vocht vasthoudt en uitdroging voorkomt. Ik vind het altijd verschrikkelijk moeilijk op foto’s te maken van sheet maskers op mijn gezicht omdat je je gezicht niet goed kan bewegen, aangezien het masker anders gaat schuiven op je huid. Wanneer ik het masker uit de verpakking haalde, voelde het heel erg nat aan! Het masker heeft geen merkbare geur, wat een voordeel is. Ondanks dat sheet maskers meestal niet perfect passen op de vorm van mijn gezicht, valt het hierbij al bij al nog mee. Tijdens het gebruik voelt het masker fris aan omwille van de vochtigheid van de tissue. Het masker droogt niet helemaal op dus niet alle bestanddelen trekken in je huid. Het gevoel op je huid is erg comfortabel omdat het masker nergens gaat trekken of tintelen. Verwijderen gaat erg vlot aangezien je de vel gewoon weer van je gezicht kan halen. 

Na gebruik voelt mijn huid erg zacht en verfrist aan. Ik zou dit masker zeker nog wel eens willen kopen, als ik door mijn voorraad maskertjes heen ben. Bij deze zou ik het dus ook graag willen aanraden omdat ik zeker de hydraterende kenmerken terug kan voelen op mijn gezicht. Ik vond dit masker persoonlijk aangenamer dan dat met Blueberries & Yoghurt en denk dat deze met Almond Oil & Vitamin E ook geschikt is voor mensen met een gevoelige huid. 

Hebben jullie wel eens een sheet masker van Action geprobeerd? En zouden jullie dit masker graag eens uitproberen? Laat het me zeker weten in de reacties! 

Liefs,


Julie x

16 opmerkingen:

 1. Oh zou ik ook wel eens kunnen gebruiken, zo'n maskertje. Is heerlijk. Ik vind de huid verzorgen ook heel belangrijk.

  Groetjes, Eva
  www.dark-rebel.Com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt maar 1 huid, dus moet je er zorg voor dragen, toch? ;-)

   Verwijderen
 2. Ik vind maskers wel leuk maar ik doe liever een peel off of een scrub vind het iets te glibberig en koud

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dat snap ik! Ik vind juist peel off maskers te veel gedoe! :-) Een gezichtsscrub gebruik ik sowieso 2x per week! ;-)

   Verwijderen
 3. Vroeger gebruikte ik nog wel eens een masker of verschillende crèmes, maar mijn huid gaat het beste als ik ver weg blijf van al dat soort dingen haha. Dus voor mij geen maskers, maar kan me voorstellen dat het heerlijk voelt als het goed gehydrateerd is :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat je dan gewoon niet de juiste producten gebruikt hebt. :-) Je huid heeft niet aan alles behoefte dus misschien is het beter om je huid een keer te laten analyseren? :-)

   Verwijderen
 4. Wat superfijn! Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet had verwacht dat de maskers van Action zo fijn zouden zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had ook eens een sheet mask van Primark dat ik erg fijn vond, had ik ook niet verwacht! :-)

   Verwijderen
 5. Ik heb eigenlijk nog nooit een masker geprobeerd, maar heb er onlangs een paar cadeau gekregen van mijn zusje, dus ik zal ze wel een keer gaan proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik gebruik eigenlijk nooit maskertjes maar wil het toch eens proberen en kijken of het iets voor mijn huid doet..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kijk eerst goed waar je huid behoefte aan heeft voor je een masker gaat kopen! :-) Hydratatie, zuiverheid, kalmeren... :-)

   Verwijderen
 7. Ik heb vaker goede dingen gehoord over de gezichtsmaskers van Action! Zal ze snel ook eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor hun prijs moet je het al zeker niet laten Tiffany! ;-)

   Verwijderen