donderdag 29 maart 2018

Still alive and kickin'!


Ik kan mij zelfs niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst een echt artikel gepost heb. Dit bewijst des te meer dat het eigenlijk al veel te lang geleden is. Geloof me dat het vaak genoeg gekriebeld heeft, dat ik vaak genoeg naar een leeg scherm zat te staren. De woorden kwamen niet en de tijd om weer foto's van producten te maken was er niet. Nu ik de blog een tijdje geleden weer moest open doen vanwege de technische storing, besefte ik toch maar weer dat ik het miste. Sommigen van jullie weten misschien niet eens wie ik ben en wat ik hier kom doen. Zie dit dan als een kans om of te weten te komen hoe het nu ondertussen met mij gaat of wie ik überhaupt ben. (Voor wie het dus nog niet helemaal door heeft, ik sta rechts op de foto, Julie links) 

Laten we dus weer bij het begin beginnen. Ondertussen geef ik nog steeds les op dezelfde fijne school, lekker ver weg van thuis. Ik ben nog steeds enorm blij dat het risico om leerlingen in het weekend tegen te komen zo goed als onbestaande is. Naast deze heerlijke job volg ik nog steeds dezelfde avondopleiding (hopelijk niet meer voor lang!) en word ik politiek als maar actiever met heel wat persoonlijke verwezenlijkingen al achter de rug. Hierover ga ik niet verder uitbreiden, want dat zijn nu eenmaal niet de meest boeiende onderwerpen voor op Verodoesthis te bespreken. 


Wat mogelijk iets interessanter om te lezen is voor de gemiddelde lezer van deze blog is dat ik nog steeds happy clappy, head over heals, totally in luv ben met mijn grote, vriendelijke reus. Wat begonnen is als iets waar we beide niet van wisten wat het ging worden, groeide uit tot een stabiele en lange relatie tussen twee idioten die elkaar waard zijn. Uiteraard hebben wij onze ups en downs, maar tot nu toe vinden we elkaar nog leuk genoeg om er voor te blijven gaan. Yay us! 

Uiteraard is niet alles gebleven zodat het voordien was. Als persoon ben ik wel veranderd, toch zeker als het gaat over wat relevant is voor de blog. Mijn interesse is een tijdje kwijt geweest, puur omdat ik niet goed wist welke richting ik met mijn artikels uit wou gaan. Ik hou nog steeds van make-up en ik wil hier nog wel over schrijven, maar het zal zeker niet meer mijn hoofdonderwerp zijn. Wat ik dan wel precies wil, weet ik nog niet. Ik zal wel zien wat er op dat vlak op mijn pad komt en wie weet, misschien blog ik over een maand weer wel continu over make-up. 
Mijn interesse voor make-up zelf is ook wel wat gedaald. Uiteraard kwijl ik nog regelmatig bij het zien van mooie palettes en ik draag het ook nog regelmatig, maar ik koop niet meer om te kopen. Waar ik vroeg nogal snel mijn mandje vol gooide om het maar uit te proberen voor te blog, is dit niet meer zo. Ik weet veel beter wat ik echt ga gebruiken. 

Waar ik dan de laatste tijd wel veel mee bezig ben of toch een pak bewuster dan vroeger, is eten. Sinds ik meer en meer resultaat zie van de afspraken bij de diëtiste ben ik er zelf enthousiaster over. Ik probeer in de mate van het mogelijke bewuste keuzes te maken en te variëren. De typische kost die wij vroeger elke week aten, spreekt me minder en minder aan (behalve pasta, pasta is life). De pinterest gerechtjes trekken me aan, maar ik moet de tijd en de motivatie nog net iets meer vinden om daar echt aan te gaan werken. Verwacht nu dus ook niet dat Verodoesthis ineens een foodblog gaat worden. Daar ben ik nog net niet professioneel genoeg voor.
Maar soit, zoals ik net zei beginnen de afspraken bij de diëtiste hun vruchten af te werpen. Het gaat niet altijd even gemakkelijk en ik betrap mezelf zeker de laatste dagen steeds vaker met een paaseitje in mijn mond. (Hoe het telkens in mijn mond beland, laten we dan even terzijde) Toch ben ik ondertussen bijna tien kilogram kwijt als je telt van op mijn zwaarste punt. Dit is voor mij al een hele opgave en ik zou graag toch nog zeker tien extra kilo's eraf willen. Mensen beginnen het nu te merken en dat voelt gewoon goed. 

Maar goed, genoeg gezeverd voorlopig. Tijd om wat inspiratie te gaan op doen voor mijn volgende posts. 

See you soon! 
Veronique 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten