zondag 4 maart 2018

Julie | Sisley - Black Rose Cream Mask

http://www.verodoesthis.be/2018/03/julie-sisley-black-rose-cream-mask.html

Iedere eerste zondag van een nieuwe maand komt er hier op Verodoesthis een maskerreview van mij online. Ik gebruik super graag maskers maar doe het eigenlijk toch veel te weinig. Elke keer dat ik een nieuw masker probeer, schrijf ik hierover. Ik probeer iedere keer weer andere merken en texturen uit en op die manier weet ik ondertussen best goed wat ik verwacht van maskers. Dit keer is het de beurt aan een masker van Sisley. Het Black Rose Cream Mask is behoorlijk duur dus ik was ontzettend blij toen ik hier eens een sample van kreeg. Benieuwd of dit masker zijn geld waard is? Lees dan zeker verder!Voordat ik je alles vertel over de werking van dit masker, wil ik het toch eerst hebben over de prijs. Voor een tube van 60ML betaal je bij keten Ici Paris XL maar liefst – zet je alvast even op een stoel - €114.90! Dit is zonder twijfel het duurste masker dat ik zelf al geprobeerd heb. Ik had hier dan ook ontzettend naar uitgekeken want zulke dure skincare gebruik ik niet iedere dag! Dit masker zou instant verjonging in een tube moeten zijn. Het heeft extracten van zwarte roos en zorgt voor een zachte huid zonder sporen van vermoeidheid. Dat zijn nogal grote beloftes, als je het mij vraagt. Ideaal gezien zou je dit masker 2 à 3 keer per week moeten gebruiken. Hierbij laat je het 10 tot 15 minuten zitten waarna je overtollig product er gewoon af kan vegen met een wattenschijfje of tissue.
Voor ik hier aan begon was ik echt ontzettend benieuwd! Wat kan er nu zo goed zijn aan een masker dat je er die prijs voor wilt betalen. Oké, je doet wel een tijdje met zo’n tube en sommige éénmalige sheet maskers kosten ook al een goeie €10 maar toch. Het masker bevat Black Rose en dat ruik je ook. Normaal ben ik niet zo’n fan van een rozengeur maar dit masker ruikt juist wel erg lekker. De geur herkende ik ergens van en na niet lang zoeken wist ik van waar. Rituals heeft een Pure Face Oil met rosehip oil en jojoba en dat heeft precies dezelfde geur. Bij de ingrediënten van Sisley zie ik jojoba ook in de lijst staan dus het kan geen toeval zijn. Die gezichtsolie heeft echter de fijne prijs van €32.50 voor 30ML en die kan je iedere dag gebruiken, just saying! ;-)

Het masker voelt wel heel fijn aan op mijn huid, dit komt wellicht ook doordat het een crème textuur heeft. Het masker is licht verfrissend maar tintelt gelukkig niet. Je voelt dat het masker een beetje in de huid trekt maar niet helemaal opdroogt. Nadat ik het masker na 15 minuten er afgehaald had met een tissue, voelde mijn huid zeker gehydrateerd aan. Mijn gezicht voelt zacht en slechts een beetje kleverig, verder merk ik geen groot verschil. Ik ben er wel zeker van dat dit masker meer effect zal hebben als je het vaker gebruikt en dan ook voornamelijk bij een rijpere huid. Ik vond dit zelf een fijn masker maar zou er op dit moment zeker geen €115 voor over hebben.

Wat vinden jullie van dit masker? Zouden jullie die prijs wel betalen of zoeken jullie ook naar een goedkoper alternatief? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

20 opmerkingen:

  1. Het is inderdaad een zeer duur masker... Ik zou inderdaad opzoek gaan naar een goekdoper alternatief. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vond het wel leuk deze eens te proberen maar het lijkt me inderdaad dat er goedkopere alternatieven bestaan! :-)

      Verwijderen
  2. Oh dat is wel een erg duur masker, echt een luxeproduct om jezelf af en toe eens te verwennen lijkt me :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is het zeker! Al zou ik het nu nog niet meteen aanschaffen! :-)

      Verwijderen
  3. Voor €115,- vind ik het persoonlijk te duur. Dan koop ik liever een goedkopere variant bij Lush of Rituals. Heb je wel gemerkt dat het veel verschil maakte met andere maskers?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daar volg ik je helemaal in! Rituals en Lush hebben zeker goede maskers voor een lagere prijs! :-) En ik heb geen echt verschillend resultaat opgemerkt nee. :-)

      Verwijderen
  4. Jeetje wat een bedrag. Nee dat zou ik er zeker niet voor over hebben, vooral ook omdat je zegt dat het weinig verschil maakt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja inderdaad, ik ook niet! :-) Al heb ik het gevoel dat mensen met een rijpere huid misschien meer verschil kunnen ervaren? :-)

      Verwijderen
  5. Vind het wel een dure masker. Ik ga liever voor de goedkopere maskertjes

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ze zeggen vaak.. Goedkoop is duurkoop! En zo denk ik er vaak ook over als het gaat om huidverzorging. Ik heb een vrij droge en vette huid tegelijk. Ik betaal zelf ook een behoorlijk prijsje voor mijn huidverzorging. Gewoon puur omdat het prima voor mij werkt 🙂

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daar kan ik je wel in volgen! :-) Toch denk ik dat maskers van 30-50 euro ook al goed aan de prijs zijn en kwaliteit kunnen bieden! :-)

      Verwijderen
  7. De prijs is dermate hoog dat ik helemaal afhaak. Dan mag het wel een wondermiddel zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. soms moet je wat geld investeren in kwaliteit! Ik ben ook zot van maskertjes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daar heb je gelijk in en wat skincare betreft vind ik ook dat je niet het goedkoopste potje er uit moet kiezen. Toch is 115 euro echt wel veel geld! :-)

      Verwijderen
  9. Wat een duur masker! Maar fijn dat je hem hebt kunnen testen met zo'n tester!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw dat is echt extreem duur. Daar zou ik mijn geld ook niet aan uitgeven.

    BeantwoordenVerwijderen