zondag 11 maart 2018

Julie | Rosefield – Blush Box

http://www.verodoesthis.be/2018/03/julie-rosefield-blush-box.html

Ik volg nogal veel merken op Facebook, ondanks dat ik van sommige niet eens weet hoe ik er ooit bij gekomen ben. Hierdoor zie ik ook vaak advertenties verschijnen en hoewel sommigen me echt kunnen irriteren, trekken anderen juist heel erg mijn aandacht. Onlangs zag ik zo’n advertentie van Rosefield. Hierbij stelden ze hun Blush Box voor: een horloge waarbij je een gratis armband kreeg. Normaal voor de prijs van €138 nu voor slechts €99. Ik ben meestal erg vasthoudend aan bepaalde juwelen omdat ze een emotionele waarde voor me hebben, maar deze actie trok toch mijn aandacht! Lees er hieronder meer over.

PS: Ik wil nog even vermelden dat dit geen samenwerking is en dat ik de producten zelf aangekocht heb.Ik had deze advertentie in de aanloop naar Valentijn al enkele keren zien passeren en ik kreeg deze horloge maar niet uit mijn hoofd. Ik heb echt enkele dagen op rij de website bezocht om er opnieuw naar te kijken. Tot die dag van de laatste kans! Ik kon het niet laten en bestelde snel deze box en ondertussen lijkt hij ook echt verdwenen te zijn van de website. Wat is er nu zo bijzonder aan een horloge van Rosefield? Wel, dat je de horlogebandjes bijvoorbeeld onderling kan wisselen. Ze hebben verschillende collecties (deze horloge komt uit hun West Village collectie) en vertellen er telkens bij welke je onderling kan mixen en matchen. Bovendien leveren ze wereldwijd, betaal je geen verzending boven een bedrag van €35 en heb je 60 dagen retourrecht.De horloge zelf heeft een lederen bandje, is 3ATM water resistant en heeft een stainless steel achterkant. Wat vooral mijn aandacht trok was het zachte leer en de olifanten grijze kleur. De horloges die ik nu heb zijn ook van leer maar niet van dit soepele, zachter materiaal. Bovendien hebben ze met een rosé gouden rand om de wijzerplaat gewerkt en is de achtergrond wit met een licht marmeren gevoel. Ik vind het ook een pluspunt da alle 12 de streepjes zichtbaar zijn en niet enkel de 3, 6, 9 en 12. Wat ik misschien nog het allermooist vind, zijn de drie streepjes zie op het bandje zitten. Ze zijn subtiel en verschillend maar geven echt een extra toffe uitstraling! Je kan deze horloge nog wel apart kopen voor €99.
Aan mijn rechterarm draag ik altijd twee gouden armbandjes. Eentje van mijn overleden overgrootmoeder en de andere is van mijn overleden mama. Deze zijn zo belangrijk voor me dat ik deze nooit uit doe en dus bijgevolg draag ik ook amper andere armbandjes. Toch wou ik per se deze set waarin ook een rosé kleurig armbandje zat. De armband zelf is van sterling zilver, met een rosé gouden coating. Deze kan ik dan aan dezelfde kant dragen als mijn horloge en dat geeft een leuk, speels effect. Ik vind de bolletjes die er aan hangen ook erg schattig en mooi om naar te kijken. Het armbandje zelf is wel van een vrij dun materiaal en je moet dus voorzichtig zijn wanneer je deze aan doet. Deze armband kreeg de naam The Baxter en kan je ook nog apart bestellen voor €39. De aanbieding van deze set is helaas niet meer lopende.

Ik ben zelf erg blij met de box die ik gekocht heb en heb beide al vaak gedragen, vooral in combinatie vind ik ze erg tof. Wat vinden jullie van deze horloge en armband? En hebben jullie al eens iets besteld bij Rosefield? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

20 opmerkingen:

 1. Heel mooi horloge, zeker in combinatie met de armband. Ken het merk wel, maar nog nooit iets besteld van Rosefield.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Anja! Ik ben er in ieder geval erg over te spreken! :-)

   Verwijderen
 2. Zeker een mooi horloge. Past goed bij elkaar.
  Zelf ben ik altijd een beetje huiverig voor de FB reclames. Vaak lees ik bij recensies dat er slecht geleverd wordt na betaling...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjwel! En oh dat heb ik nog nooit gehoord. Ik heb hiermee bijvoorbeeld geen problemen gehad! :-)

   Verwijderen
 3. Ik kende dit nog niet. Het ziet er erg mooi uit. Ik draag alleen geen horloges zelf, maar ik snap dat je er erg blij mee bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken het merk niet maar ik vind het mooie horloges.. Ziet er mooi en stijlvol uit! Het past ook goed bij de armbandjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Misschien vind je er in de toekomst ook wel iets voor jezelf! :-)

   Verwijderen
 5. soms moet je jezelf gewoon eens verwennen met iets moois! Het is schitterend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ken Rosefield niet maar vind de horloge erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi item van Rosefield! Staat erg mooi bij andere sieraden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. mooi! op de een of andere manier draag ik eigenlijk nooit meer een horloge. Vroeger droeg ik dat dag en nacht

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele mooie horloge, vooral de armbandje die is erg mooi, love it.

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zeker mooi. Altijd jezelf blijven verwennen! Het leven is een feest je moet alleen delf de slingers ophangen

  BeantwoordenVerwijderen