zondag 18 maart 2018

Julie | Giftlog – Gekregen Verjaardagscadeaus 2018

http://www.verodoesthis.be/2018/03/julie-giftlog-gekregen.html

Ik heb er hier op Verodoesthis niet echt aandacht aan besteed, maar afgelopen 6 maart ben ik 27 geworden. Jarig zijn is op zich best leuk maar ik vind het ook wel eens ongemakkelijk. Dit jaar moest ik de hele dag werken en stond ik alleen in de winkel. Gelukkig heb ik lieve vrienden zoals Wesley, Eva en Laurien die mij speciaal een bezoekje kwamen brengen en kwam Nick mij ophalen! Op 10 maart nodigde ik vrienden bij ons thuis uit en vandaag overloop ik alle cadeaus die ik gekregen heb voor mijn verjaardag dit jaar. Hiermee wil ik niet opscheppen of wat dan ook, ik ben gewoon oprecht blij met alle cadeautjes en wil dit graag met jullie delen. Kijken jullie mee?Van Nick kreeg ik om te beginnen twee boeken. Ik ben momenteel verslingerd aan de boeken van M.J. Arlidge uit de Helen Grace reeks en hiervan had ik de eerste vier al in huis. Een week voor mijn verjaardag las ik boek vier uit en kocht Nick de twee volgende uit de reeks alvast als cadeau voor me. Op dit moment ben ik aan het lezen in ‘Naar bed, naar bed’ en hij is even spannend als de rest van de reeks. ‘Wie niet weg is’ wordt dan ook sowieso het volgende boek dat ik lees. Mocht je benieuwd zijn naar deze reeks; ‘Iene Miene Mutte’ is het eerste boek en deze heeft echt een waanzinnig verhaal en plot. Wat de case betreft vond ik dat het beste boek maar het is de hoofdlijn die natuurlijk maakt dat je elk boek uit deze reeks wilt lezen!Het tweede dat ik van Nick cadeau kreeg, zijn deze slotjes. Je kent ze wel, de bruggen in grote steden die vol hangen met deze slotjes van geliefden? Wel die kreeg ik ook van Nick voor mijn verjaardag, al heb ik ze wel zelf mee mogen uitzoeken op de website lovelockers.nl. Je kon kiezen voor een klassieke slotvorm of voor deze hartjesvorm en die vond ik wel cute. Ik koos voor een blauw en een rosé gouden exemplaar met daarop de gravering ‘Nick & Julie 23-05-2008’, de datum sinds wanneer we samen zijn. Een van deze slotjes hebben we mee naar Londen genomen, de andere gaat mee op huwelijksreis naar Mexico in mei.Voor mijn feestje had ik ook mijn papa en zijn vriendin uitgenodigd omdat zij onze vrienden ondertussen ook al goed beginnen te kennen. Voor mijn verjaardag kreeg ik van haar een Zalando cadeaukaart ter waarde van 50 euro. Ze weet dat ik regelmatig iets van Zalando bestel dus deze cadeau komt zeker van pas! Mijn papa gaf niet echt een fysiek cadeau maar hij betaalde ons verblijf in Londen als cadeau voor onze beide verjaardagen en Kerstmis tegelijk en dat is natuurlijk ook een top cadeau! We zijn woensdagochtend erg vroeg vertrokken en gisterenavond laat weer thuis gekomen dus hebben net vier dagen Londen in onze benen zitten!Onze vriendengroep legt altijd geld uit om samen een groot cadeau (of meerdere kleintjes) te kunnen kopen maar Valérie besloot ook nog iets apart voor mij te kopen. Onze band is het afgelopen jaar echt gegroeid en ik beschouw haar nu dan ook als mijn beste vriendin, hoewel ik het wel moeilijk vind om die titel aan één iemand te geven. Ik heb verschillende goeie vriendinnen die er altijd voor me zijn en zij weten zelf ook wel wie ik hiermee bedoel! ;-) Toch wou Valérie mij nog iets extra geven en ze kocht een super vrolijk Lush pakket voor me. Met een naam als Ray Of Sunshine en een frisse geur die door de verpakking heen komt, kan je niks verkeerd doen!De inhoud van dit pakket is een frisse mix aan producten. Om te beginnen zit er de Happy Hippy 100G douchegel in. Hierin zit roze grapefruitsap en bergamot voor een extra verkwikkende douche. Het is een geur die ik misschien zelf niet gekozen zou hebben maar bij Lush vind ik het net het leukste om zulke producten dan cadeau te krijgen om ze zo toch uit te proberen!

Het tweede item was een blok van 120G Karma zeep. Rituals heeft ook een Karma lijn maar deze ruikt echt totààl anders. Karma van Lush is een geur apart omdat het een mix is van patchoeli en citrusvruchten. Deze zeep is exotisch en rustgevend. Ik gebruik deze niet onder de douche maar zou hem gebruiken als handzeep.

Als laatste zit er een potje van 45G van de Charity Pot Hand & Body Lotion in deze set. Ik vond vroeger dit product echt geweldig maar sinds ze de geur aangepast hebben, had ik deze nog niet geprobeerd. Het is een rijke crème die zowel voedend is voor je handen als voor je lichaam. Voornaamste ingrediënten zijn sheaboter, rozenhout-, moringa- en ylang ylang-olie. Ik vind dit een erg toegankelijke geur en ga deze met veel plezier gebruiken!De overige vrienden die uitgenodigd waren, hebben allemaal samen uitgelegd voor mijn cadeau. Geïnspireerd door Nick, aangezien hij weet wat er nog allemaal op mijn wishlist staat, ging vooral Eva op zoek naar de cadeautjes, her en der geholpen door de andere vrienden. Als eerste kozen ze voor dit boek Gevaren Zone van Sophie Hannah, dat al een tijdje op mijn verlanglijst stond. Ik las al eerder ‘Kleine Meid’ van deze schrijfster en ik vond hem zeker goed genoeg om meer van haar te willen ontdekken.Wat ik zeker niet verwacht had, was een 50ML van een parfum dat op mijn verlanglijstje stond! Ik ben dol op parfum en heb dan ook erg veel verschillende geurtjes in huis. Deze Olympèa van Paco Rabanne besprak ik al eens in een Sample Mania artikel. “Olympea van Paco Rabanne is een Oriëntaals Bloemige geur voor dames. Dit is een nieuw parfum. Olympea werd uitgebracht in 2015. Olympea is gecreëerd door Loc Dong, Anne Flipo en Dominique Ropion. Topnoten zijn Groene mandarijn, Water Jasmijn en Gemberbloem; hartnoten zijn Vanille en Zout; Basisnoten zijn Ambergris, Kasjmier hout en Sandelhout.”

Ik ben echt super tevreden dat dit parfum nu ook in mijn collectie staat. Ik ben sowieso al een sucker voor mooie verpakkingen en als de geur dan ook nog eens helemaal mijn ding is, ben ik zeker verkocht.
Eva mocht het budget hierna op maken en ging helemaal los met toffe spulletjes. Links bovenaan zie je enkele dingen uit een Amerikaanse snoepwinkel. Ze kent me goed want de Pop Tarts zijn bijvoorbeeld in de Brown Sugar Cinnamon smaak omdat ze weet dat ik van kaneel hou. Rechts bovenaan zie je dan weer handige wet wipes en een handgel van Hema. Ik denk dat ondertussen iedereen wel weet dat ik deze twee dingen altijd bij heb in mijn handtas, dus deze komen zeker van pas.

Onderaan zie je nog drie gezichtsmaskers van Kruidvat die ik nog niet eerder geprobeerd heb. Ik ben dol op maskers en test er iedere maand eentje uit voor deze blog. Op deze manier kan ik weer drie keer een nieuw masker uitproberen! Ten slotte kocht Eva ook nog Honingbijtjes, snoepjes die je kan kopen bij Dille & Kamille waarvan ze wist dat ik ze lekker vind. Bovendien kreeg ik ook nog enkele leuke samples bij mijn cadeautjes.

Zoals jullie kunnen zien ben ik goed verwend geweest door iedereen. Op mijn verjaardag zelf brachten Eva en Laurien mij ook nog lekkere cupcakes op het werk en kreeg ik van Wesley ook nog een fantastische cadeau. Hierover ga ik echter nog een apart artikel schrijven, dus dat hou ik nog even geheim! Wat vinden jullie het tofste cadeau dat ik gekregen heb? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

20 opmerkingen:

 1. Allereerst nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Leuke cadeaus heb je gekregen, vooral de boeken van M.J. Arlidge.. echt een geweldige goede serie! Veel leesplezier alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Wanda! Die reeks is inderdaad geweldig! Naar bed, naar bed is alweer bijna uit! ;-)

   Verwijderen
 2. Je bent lekker verwend, super. De boeken van M.J. Arlidge vind ik zo geweldig. Veel plezier met je cadeau’s.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je toch fijne Lush producten gekregen! En zo leuk die slotjes, hier ligt er ook nog eentje klaar om aan een brug te hangen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik ben er super blij mee! En wij hebben de rosé gouden aan de Millenium Bridge in Londen gehangen! :-D

   Verwijderen
 4. Wat een super gave cadeau's heb je gekregen zeg. ik vind die slotjes zo leuk wij hebben er ook een in salzburg opgehangen en eentje in rome.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Tamara! Oh wat leuk! Dit waren onze eerste slotjes! :-)

   Verwijderen
 5. Wat een leuke cadeautjes. Dikke proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, ik heb laatst een Charity Pot bij Lush gekocht! Ik moet hem nog beginnen gebruiken, maar vind het principe erachter alvast heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Allemaal mooie cadeautjes zeg, die slotjes zijn echt schattig ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat lijken me zeer leuke cadeautjes, veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Van harte nog. Leuke cadeaus heb je gehad!Vooral de boeken 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeehh Lush is altijd een goed idee! :D Zelf krijg ik ook vaak dingen van Lush, echt heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zijn inderdaad super leuke cadeaus om te krijgen! ;-)

   Verwijderen