vrijdag 23 maart 2018

Julie | Friday Nails #178 – Bluebell

http://www.verodoesthis.be/2018/03/julie-friday-nails-178-bluebell.html

Ik had nog nooit een nagellak van het merk Only You geprobeerd. Dit merk wordt volgens mij voornamelijk (of enkel) bij Ici Paris XL verkocht. Tijdens onze ruildag onder vriendinnen kwam dit nagellakje op de tafel en uiteindelijk ging het in de richting van Eva. Toch mocht ik als eerste dit kleurtje uitproberen voor Verodoesthis. We gaan toch stilletjes aan wel richting de lente en dat mag je van mij ook terug zien op mijn nagels. Een licht pastelkleurtje geeft mij altijd zin in de lente en het geeft meteen een vrolijke look aan mijn nagels. Benieuwd wat ik van deze nagellak vind? Lees dan zeker verder!Het flesje ziet er vrij basic uit en op de voorkant kan je enkel de naam van het merk lezen. Het kleurtje sprak mij meteen aan, al was ik wel benieuwd naar de dekking. Mijn ervaring leert dat dit soort lichte kleurtjes vaak niet zo’n goede dekking hebben, zeker niet bij een eerste laag. Deze flesjes kosten rond de vijf euro dus ze zijn zeker heel betaalbaar. Ik denk wel dat ik sowieso nog meerdere kleuren van dit merk wil ontdekken!Het kwastje ziet er vrij smal uit, al loop het naar boven toe iets breder uit. De haartjes zijn vrij lang en daardoor heel beweegbaar. Het dopje is vrij breed maar ligt toch best goed in de hand. Het kwastje neemt voldoende product in zich op om je nagels snel te voorzien van een laagje kleur al merkte ik wel dat de verdeling enige oefening vergde. Met een kwastje zoals deze kan je ook best goed aan de slag op je teennagels, iets wat ik ook altijd wel belangrijk vind.De eerste laag vond ik echt verschrikkelijk, als ik eerlijk bent. In plaats van een lief blauw kleurtje, vond ik het meer lijken op type-ex. Deze eerste laag had ook een slechte dekking en bracht heel erg slordig aan. Ik had ook het gevoel dat de lak naar de zijkant trok en daar dan een dikkere laag vormde dan in het midden. Zeker aan mijn ringvinger kan je dit goed zien. Ik had hoge verwachtingen van deze nagellak maar werd bij een eerste laag best teleurgesteld. Natuurlijk hoopte ik op een mooier resultaat bij een tweede laagje…Gelukkig was de dekking bij een tweede laag al pakken beter. Nu zie je eigenlijk pas hoe deze kleur tot zijn recht komt. Je kan nu ook zien dat de kleur overeenkomt met de kleur de je in het flesje ziet. Op zich ben ik dus zeker tevreden met dit resultaat, al vind ik de lagen nog altijd wat te ‘dik’. Het ziet er een beetje slordig uit aan de randen en dat is omdat de nagellak moeilijk juist te verdelen is. Ik zou zeker nog wat meer kleuren willen uitproberen om te zien of dit bij alle flesjes zo is, of dat ik deze keer gewoon pech had.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En hebben jullie al wel eens een nagellak van Only You geprobeerd? Laat het me zeker weten in de reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten