vrijdag 16 maart 2018

Julie | Friday Nails #177 – Red Glove

http://www.verodoesthis.be/2018/03/julie-friday-nails-177-red-glove.html

Tijdens onze ruildag onder vriendinnen kwamen er ook heel wat flesjes nagellak voorbij. Valérie had deze rode Dior ‘Red Glove’ nagellak bij en uiteindelijk ging hij naar Eva. Ik mocht hem eerst nog wel even lenen voor dit artikel, waarvoor bedankt! Ik draag zelf nooit rode nagellak maar kon natuurlijk de kans niet voorbij laten gaan om voor het eerst eens een Dior nagellak te proberen. Ik koop eigenlijk nooit high end nagellak dus ik was wel benieuwd naar deze eerste ervaring. Ben jij ook nieuwsgierig naar deze klassieke rode tint? Lees dan zeker verder!Bij high end producten is het wel vaker zo dat ze nog in een extra doosje zitten. Ik vind dit een leuke extra zodat je extra zorg kan dragen voor je producten. Bij oogschaduw hou ik deze doosjes vaak bij en bij nagellak zou ik dat zelf ook doen. Deze nagellak heeft de belofte om long lasting te zijn en een hoge glans te geven. Het flesje zelf ziet er ook erg luxe uit en dat is natuurlijk waar Dior voor staat. Ik hou wel van deze verpakking en zou zelf wel eens een ander kleurtje willen aanschaffen. Jij ook?Het kwastje van deze nagellak ziet er eigenlijk best breed uit. Dit zorgt er voor dat je eigenlijk met één dip in het flesje al voldoende product hebt om drie nagels te voorzien van een laagje kleur. Het kwastje neemt het product dus ontzettend goed op en de verdeling kan ook heel erg makkelijk. Op de vorige foto zagen jullie een zilveren dop maar die is slechts voor de sier. In je handen hou je namelijk een klein rond dopje. Ik vind dit kwastje erg prettig om mee te werken al is het voor je teennagels te groot, vind ik.Een eerste laag zit er meteen goed op en dekt dus prima. Deze Red Glove is echt dé klassieke rode tint waarvan iedereen wel een kleur nagellak of lipstick van in huis moet hebben. Behalve ik dan, want ik draag geen rood! Bij mij past een bordeauxtint beter, al vind ik deze koele rode tint ook wel wat hebben. Wat me ook opviel is dat een laagje van deze kleur super snel droog is waardoor je snel verder kan met een tweede laag. Om hem echt te laten uitharden heb je vast wat meer geduld nodig, maar dat is logisch.
Een tweede laag verandert niet heel veel aan het resultaat. De houdbaarheid wordt er wel door verlengd en dat is voor mij reden genoeg om altijd twee laagjes te gebruiken. Ik vind dat deze kleur goed aanbrengt en een mooie glans heeft. Je kan er vrij snel foutloos mee aan de slag en de vormgeving vind ik ook goed gekozen. Ik heb hem niet lang kunnen dragen dus kan je niet vertellen of hij zijn long wear belofte kan nakomen. Hopelijk beleeft Eva nog veel plezier aan deze kleur want ik vond het alvast erg fijn deze uit te proberen!

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En investeren jullie wel eens in een high end nagellak? Laat het me zeker weten in te reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten