woensdag 14 februari 2018

Julie | Producten Waar Ik Pan Geraakt Heb #2

http://www.verodoesthis.be/2018/02/julie-producten-waar-ik-pan-geraakt-heb.html

Eind 2015 schreef ik voor het eerst een ‘Producten waar ik pan geraakt heb’ artikel. Ik wist zelf niet dat het al zo lang geleden was maar ik zal al wel een tijdje te denken over een tweede deel. Nu is het natuurlijk zo dat pan raken of een product helemaal op maken niet altijd even makkelijk is. Ik koos er bewust voor om allemaal ‘nieuwe’ producten te laten zien ten opzichte van het vorige artikel. Ben jij benieuwd in welke poeders ik allemaal de pan geraakt heb? Lees dan zeker verder!De vorige keer toen ik dit artikel schreef, waren het vooral producten die ik al lang in mijn stash had waarin in pan geraakt had. Sommige waren oude favorieten die ondertussen amper aangeraakt worden. Dit keer heb ik enkel producten die ook echt nog in mijn dagelijkse routine zitten. Ik heb ik maar liefst 7 kleuren oogschaduw pan geraakt, een wenkbrauwpoeder dat tot de laatste kruimel opgemaakt zal worden en een bronzer die ik niet meer kan missen. Kortom veel verschillende soorten producten en stuk voor stuk moeilijk om eigenlijk op te maken!Het enige product dat ook vorige keer aan bod kwam in mijn artikel, is dit gezichtspoeder van Bourjois. Echter was het toen kleur 53 Light Beige die ik in gebruik had en dit keer is het kleur 52 Vanilla. Ik heb nog nooit een ander gekleurd poeder gebruikt voor mijn gezicht dan die van de Healthy Balance lijn van Bourjois omdat ik hier zo tevreden mee ben. Ik koop deze telkens weer opnieuw en maak ongeveer een keer in de zes weken zo’n poeder op. Ik gebruik deze na mijn foundation om te matteren en te setten. Wat mij betreft is dit echt een topproduct waar ik niet zonder kan!Het volgende product is ook een matterende poeder. Dit keer een universele poeder zonder kleur van Catrice. Het is het Mattifying Waterproof Prime And Fine Powder. Een transparante poeder die zorgt voor een matte finish en een langdurig resultaat. Daar waar ik het poeder van Bourjois vrij in het begin van mijn make-up routine gebruik, is dit mijn voorlaatste stap. Het is misschien een beetje dubbelop om twee poeders te gebruiken maar ik hou toch al lang vast aan deze gewoonte. Ik heb ooit één keer eerder dit poeder opgemaakt en dit is dus nog maar mijn tweede exemplaar. Toch gebruik ik deze ook dagelijks! Een budgetpoeder waar je ontzettend lang mee doet dus.Het volgende product waarbij ik dik pan geraakt heb, is dit wenkbrauwpoeder van Rituals. Ik heb dit poeder in de combinatie Coffee Brown maar helaas is dit niet meer te koop. Rituals heeft het wenkbrauwpoeder uit het assortiment gehaald en ik snap oprecht niet waarom. Ik heb dan ook bij de afgelopen solden periode vijf doosjes van dit poeder gekocht aangezien dit de laatste kans was én ze aan -50% korting waren. De onderste en tevens donkerste kleur heb ik een hele tijd terug al opgemaakt en ondertussen is ook de lichtste kleur aan zijn laatste adem bezig. Ik vind dit echt een topproduct dus mocht je het nog ergens weten te bemachtigen, zou ik het je zeker aanraden! Er was ook een Honey Brown variant voor mensen met lichtere haartjes.Nog niet zo heel lang geleden schreef ik een artikel over het Bronze And Glow Palette van I Heart Makeup. Ik had dit duo toen net nieuw gekocht en was zeer te spreken over zowel de bronzer als de highlighter. Ondertussen ben ik nog steeds niet van mening verandert, in tegendeel! De highlighter is super mooi maar wat highlighters betreft wissel ik eigenlijk dagelijks af. Wat bronzer betreft heb ik volgens mij geen andere bronzer meer aangeraakt sinds ik deze heb. Dat kan meteen ook verklaren waarom ik op minder dan een halfjaar tijd in de bronzer al zo’n groot stuk pan geraakt heb. Wanneer deze op is, koop ik gewoon een nieuw duo en geef ik de highlighter aan een vriendin omdat die ook echt de moeite waard is! De kleur van de bronzer is perfect voor mijn huidskleur en ik vind het ook fijn dat hij matte is en vooral niet oranje. Ik kan echt niet genoeg benadrukken hoe geweldig ik dit duo vind!Met Kerstmis in 2014 kreeg ik van Nick het Too Faced Chocolate Bar Palette. Ik was echt ontzettend blij met mijn eerste highend oogschaduw palette. In het begin gebruikte ik enkel en alleen dit palette, nadien ben ik het even uit het oog verloren. Toch ben ik recent weer gevallen voor de prachtige kleuren die dit palette te bieden heeft. Vooral lichtroze kleur Marzipan en gouden tint Crème Brulee zijn hier favoriet aangezien ik hierin bij allebei al flink pan geraakt heb. Ik ben nog steeds erg blij met dit palette en zou het ook zonder twijfel ooit opnieuw kopen. I Heart Makeup heeft goede dupes van de Too Faced palettes maar bij deze verkies ik toch het origineel.
Een palette dat ik nog maar sinds augustus vorig jaar in mijn collectie heb, is het Fortune Favours The Brave Palette van Makeup Revolution. Ik had dit palette erg lang op mijn wishlist staan en om een of andere reden kwam het er niet van om het aan te kopen. Ik dacht om eerlijk te zijn dat ik dit palette niet zo vaak zou gebruiken. Oh boy, was I wrong! Ik heb in maar liefst vijf (!) kleuren uit dit palette pan geraakt. Aangezien het palette voor nog geen 13 euro online te bestellen is, ga ik denk ik mezelf binnenkort trakteren op een nieuw exemplaar en geef ik dit gebruikte palette aan mijn grootmoeder. 

Het is duidelijk welke kleuren mijn favoriet zijn. Glimmer, die je helemaal als eerste kleur bovenaan in het palette kan vinden, waarin ik nog maar een beetje pan geraakt heb. Daarnaast zit Buffer, een kleur die ik dagelijks gebruik in mijn arcadeboog als blendingkleur en dus al bijna helemaal opgemaakt is. Daar nog naast zit kleur Peachy die ik graag gebruik op mijn bewegend ooglid en waarbij ik dus ene klein beetje pan geraakt heb. Schuin daaronder zit donkere kleur Cashmere. Deze heeft als recentste pan geraakt omdat ik deze heel lang gebruikt heb in mijn buitenste ooghoek in mijn dagelijkse make-up look. Helemaal links onderaan zie je dan de witte, matte tint Soft. Ook hierin kan je zien dat ik pan geraakt heb en dat omdat ik deze graag gebruik op mijn wenkbrauwbot. Ik ga nog even verder met het gebruiken van dit palette maar binnenkort is het toch echt tijd voor een nieuw exemplaar!

Ziezo, dat waren alle producten waarin ik recent pan geraakt heb. Het zijn stuk voor stuk favorieten en daarom gebruik ik ze dus ook lekker vaak. Ik ben stiekem wel trots op het feit dat ik zoveel kleuren oogschaduw vaak weet te gebruiken. Zo kan ik mijn make-up verslaving toch echt onderbouwen met het feit dat ik ook af en toe dingen daadwerkelijk opmaak! 

Wat is jullie favoriete product uit dit artikel? En hebben jullie op dit moment in veel producten pan geraakt of zijn die nog lang niet in zicht? Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

16 opmerkingen:

 1. Zo tof om te zien! Ik heb volgens mij nog maar een keer in m'n hele leven pan geraakt, in een eeuwenoude oogschaduw van H&M! Die Chocolate Bar vind ik erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Jessica! Ik vind het leuk om te proberen producten op te maken! ;-) En ja die vind ik zelf ook erg mooi!

   Verwijderen
 2. ik draag bijna geen make-up, het maakt mij namelijk ouder. Dat is prima als je jong bent, maar na je 40ste is dat wat minder leuk. Het enigste wat bijna op is, is mijn poeder van l'oreal accord parfait. Maar dit is nog een rond doosje, terwijl het al een jaar of 5 vierkante doosjes zijn geworden....Karin

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snap wel waarom je dan minder make-up draagt! Toch is het misschien een kwestie van iets te vinden dat bij je past Karin? :-)

   Verwijderen
 3. Ik ben ook al een tijdje 40+ en houdt het bij een vloeibare gekleurde dagcrème. Poeder accentueert alle lijntjes... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat kan ik begrijpen! En wat met vloeibare blush of highlighter? :)

   Verwijderen
 4. Leuk om te zien! Je hebt goed je best gedaan ;-)
  Gek is dat eigenlijk he, dat je altijd maar dezelfde kleuren gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Irma! En ja eigenlijk wel, zo herken je wel duidelijk je favorieten! :)

   Verwijderen
 5. Die chocolade doosjes zien er me goede producten uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn Bronze and glow palette ziet er ook zo uit :) en in mijn foundation powder van Mac zie ik ook de bodem.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En ik heb trouwens al een tweede doosje klaarliggen :) leuke producten van I heart makeup!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke post! Je hebt in veel producten de pan geraakt!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! En ja, het lukt me best goed de laatste tijd! :-)

   Verwijderen