woensdag 21 februari 2018

Julie | Nabla – 6 Colors Eyeshadow

http://www.verodoesthis.be/2018/02/julie-nabla-6-colors-eyeshadow.html

Ik heb mezelf onlangs getrakteerd op een nieuw oogschaduw palette van Nabla. Dit ging eigenlijk een beetje per ongeluk omdat ik eerst twee losse kleuren besteld had. Dit bleken refills te zijn maar ik had geen empty palette! Ik bestelde dus zo’n leeg palette waar je deze kleuren magnetisch in kan klikken en koos er meteen vier kleuren bij zodat ik een volledige set had. Het lege palette kost €6 en de mono kleurtjes €6.50 per stuk. Voor €45 kan je dus zelf je eigen persoonlijke palette samenstellen en dat is stiekem toch wel heel leuk! Benieuwd naar de kleuren die ik gekozen heb en de look die ik daarmee gemaakt heb? Lees dan zeker verder!Ik plaatste mijn bestelling op boozyshop.be en kreeg hierbij nog een extra kwast. Het eerste wat ik bestelde waren twee losse oogschaduwkleuren en een liquid lipstick maar die komt later nog wel eens online. Nadien bestelde ik de overige vier kleuren en het lege palette waarbij ik koos voor de Mini Flat Contour Brush als extra cadeau. Ik vind het echt leuk om het idee te hebben dat ik een uniek oogschaduw palette heb. Het zou toeval zijn als iemand anders ook precies deze zes kleuren heeft uitgekozen om in één palette te combineren. Het voelt dus erg persoonlijk aan en dat maakt het extra leuk!De eerste twee kleuren die ik oorspronkelijk besteld had, waren Pegasus en Juno Moon. Ik kocht ooit al de Alchemy Mono van Nabla en ben hier zo verliefd op, dat ik nog wel andere kleuren wou uitproberen. Pegasus is een lila kleur met gouden gloed die mij ontzettend mooi leek en de intensiteit van Juno Moon trok me eigenlijk ook meteen aan! Toen ik mijn tweede bestelling deed, koos ik nog vier extra kleuren uit. Matte tint Circle om aan te brengen in mijn arcadeboog en bronskleurige Entrophy om op het bewegend te gebruiken als veilige basiskleuren. Deze kan je perfect combineren met Pegasus en Juno Moon die ik als eerste uitzocht. 

Om het geheel wat specialer te maken koos ik ook voor lichtgroene, glanzende tint Zoe en intens rode kleur Grenadine. Deze tinten spraken mij heel erg aan maar zou ik niet dagelijks gebruiken. Toch vind ik dit een top combinatie. Ik denk dat dit palette heel veelzijdig is en dat iedere kleur onderling wel te combineren valt.
Uiteraard besloot ik ook een look te maken met deze kleuren. Hierbij gebruikte ik kleur Pegasus op mijn bewegend ooglid, Circle in mijn arcadeboog en Juno Moon in de buitenste ooghoek. Om een beetje extra body te geven aan deze look brachtik ook nog een beetje Juno Moon én Grenadine aan onder de onderste wimperrand. In mijn binnenste ooghoek werkte ik door met de kleur Pegasus. Nadien gebruikte ik nog de kleur Bronze Taupe van Rituals als oogpotlood op de eerste helft van mijn oog en naar de buitenkant toe gebruikte ik een paars oogpotlood van Bourjois.

Persoonlijk vind ik deze look erg geslaagd en was ik er zelf tevreden over. Ik heb ook de groene kleur Zoe al eens gedragen en die valt me ook super goed mee. Wat ik nog graag wil proberen, is de kleuren eens vochtig te gebruiken om te zien of de intensiteit dan nog versterkt wordt. Als lipstick gebruikte ik bij deze look is LA Splash Wickedly Divine Lipstick in de kleur Bride’s Revenge.

Wat vinden jullie van de kleuren die ik uitgekozen heb voor ‘mijn eigen palette’? Welke kleur zou jij hiervan ook graag gebruiken? Ik ben benieuwd naar jullie reacties! 

Liefs,


Julie x

14 opmerkingen:

 1. Ik vind het hele mooie kleurtjes. Ik houd wel van dit soort tinten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi, vooral dat paarse , die kleuren zoek ik ook en ik zag laatst al die pallette bij de winkel, ideaal! Zo heb je nooit meer kleuren er in die je niet gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is waar Lodi! Hopelijk kan jij ook snel jouw ideale palette samenstellen! :-)

   Verwijderen
 3. Lijkt me een heel leuk product! Leuke review

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie ooglook heb je gemaakt zeg. Je hebt een handige manier van reviewen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een frisse kleuren maar tegelijkertijd ook zo zacht. Staat je prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk, ik ken dit merk helemaal niet. Ik hou van opvallende kleuren dus ik vind die 2 links onderin het tofst =D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik begin ook meer en meer te houden van felle kleuren Sandy! :)

   Verwijderen