woensdag 7 februari 2018

Julie | Kenzo World Parfum

http://www.verodoesthis.be/2018/02/julie-kenzo-world-parfum.html

Een tijdje geleden kocht ik in Antwerpen weer eens een nieuw parfum. Niet dat ik er eigenlijk nog niet genoeg heb maar er kan er altijd eentje bij in de familie. Ik ben zo dol op parfum en ik wissel ook erg vaak af dus soms sta ik mezelf toe een nieuwe te kopen. Deze Kenzo World stond al een tijdje op mijn wishlist, ik heb hem zelfs al eens besproken bij een Sample Mania! Toen ik voor Kerst een cadeaubon van Ici Paris XL kreeg, was de keuze dan ook snel gemaakt. In dit artikel kom je alles te weten over deze parfum. Benieuwd? Lees dan zeker verder!Dit keer kocht ik mijn parfum in een set en niet als los flesje. Achteraf gezien heb ik hier een beetje spijt van omdat ik ook altijd mijn doosjes mooi bewaar. Deze doos heb ik ook bijgehouden omdat hij zo mooi is maar dan niet om het parfum in te bewaren. Pluspunt is wel dat er hierbij nog een tof toilettasje extra bij zat. Normale prijs voor deze set was €71.90 maar ik betaalde dus slechts €36.90 voor deze 50ML spray dankzij mijn cadeaubon én een tegoed van €5 op mijn klantenkaart. Qua prijs valt hij ook best mee aan volle pot vind ik. Volgens mij is dit nog een goeie tip als je op zoek bent naar een vrouwelijke parfum als Valentijnscadeau!Ik ben echt een sucker voor leuke verpakkingen dus ook het uitzicht van deze parfum sprak me meteen aan. Bij het uitzoeken van een nieuwe geur, kies ik vaak voor speciale of mooie verpakkingen omdat ik mijn parfums ook uitstal op mijn bureau. Toch leuker om naar te kijken dan als het allemaal saaie flacons zouden zijn, toch? Maar wat natuurlijk het aller belangrijkst is, is de geur. Omdat ik niet echt goed ben in het precies omschrijven van geurakkoorden, neem ik even de officiële uitleg er bij:

“Kenzo World van Kenzo is een Bloemige geur voor dames. Dit is een nieuw parfum. Kenzo World werd uitgebracht in 2016. De Parfumeur achter dit parfum is Francis Kurkdjian. Topnoot is Rood fruit; hartnoten zijn Pioenroos, Bloemige Noten en Egyptische Jasmijn; Basisnoot is Ambroxan.” Ze beschrijven deze geur ook wel als een ‘shot van energie’. 
Ik moet zeggen dat ik vrijwel meteen gewonnen was voor deze geur. Hij ruikt ontzettend lekker en blijft bovendien ook goed hangen. Toen ik deze in Antwerpen kocht met Eva, was haar interesse eigenlijk ook meteen gewekt. Ik durf er geld op inzetten dat zij dit parfum binnenkort ook zal aanschaffen. Ik vind het een vrij toegankelijke geur die volgens mij veel dames zal bevallen. Hij is fris, bloemig en licht zoet. Je kan hem perfect overdag dragen, al is hij ook zwaar genoeg als avondparfum.

Mocht je toch een lichter geurtje willen bestaat Kenzo World ook als Eau De Toilette en indien je het juist graag wat steviger hebt, kan je kiezen voor Kenzo World Intense. Vaak vind ik dergelijke varianten niet beter dan het origineel, al moet ik toegeven dat ik benieuwd ben naar de Intense geur. Voor mij is dit parfum alweer een schot in de roos en ik ben blij dat ik deze heb kunnen toevoegen aan mijn verzameling!

Hebben jullie wel eens een parfum van Kenzo gehad? En zijn jullie benieuwd naar deze Kenzo World? Ik hoor het graag in de reacties hieronder.

Liefs,


Julie x

18 opmerkingen:

 1. De verpakking van deze parfum vind ik heel leuk, staat mooi ook! Ik ben wel benieuwd geworden naar dit geurtje. Ik heb nog nooit iets can kenza gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik vond de verpakking ook erg origineel! :-) Hopelijk kan je het geurtje snel eens gaan ruiken! ;-)

   Verwijderen
 2. Ziet er leuk uit.
  Ze moeten uitvinden dat je dit via de computer kan ruiken haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zou echt top zijn! Ik zou mijn hele collectie reviewen! ;-)

   Verwijderen
 3. Ik ken dit geurtje nog niet, maar de verpakking ziet er inderdaad mooi uit! Jammer dat je het niet kan ruiken inderdaad ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker eens in de winkel gaan ruiken, echt de moeite waard! ;-)

   Verwijderen
 4. je zou het toch voor het flesje kopen! Ik heb ooit Flower van Kenzo gekregen van manlief, heel lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had ooit een dupe van Flower L'Elixir en die vond ik ook erg lekker! :-)

   Verwijderen
 5. Kenzo heeft echt goede producten! Leuke foto's ook trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik vind hun producten ook fijn en ook hun kleding vind ik wel tof!

   Verwijderen
 6. Wat jammer dat ik niet even via de pc kan ruiken. :)
  Het is een prachtige fles.
  Ik ben zeer lastig met parfum, (met wat niet eigenlijk, hihi) zo draag ik al een jaar of 15 dezelfde geur, heel af en toe wissel ik wel eens met een paar andere die ik toevallig in huis heb.
  Als ik eerdaags langs de ixi wandel, ga ik wel even naar binnen om even te snuffelen, dan weet ik waar je het over hebt. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel erg jammer ja! :-) Het zou echt tof zijn als je deze dan toch lekker zou vinden! Misschien kan je een sample vragen? :-)

   Verwijderen
 7. Alleen al door de verpakking ben ik verkocht! En hoe jij de geur beschrijft...deze gaat op mijn verlanglijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te horen Rosanne! Hopelijk bevalt hij jou net zo goed! ;-)

   Verwijderen
 8. Ik ken de geur niet, maar vind de verpakking wel heel leuk. Misschien dat ik wel eens ga snuffelen als ik hem tegen kom bij een winkel haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb nog nooit een geurtje van Kenzo gehad maar hier ben ik wel nieuwsgierig naar, vooral al vanwege het prachtige flesje.

  BeantwoordenVerwijderen