zondag 7 januari 2018

Julie | Montagne Jeunesse – Anti-Stress Sauna Mask

http://www.verodoesthis.be/2018/01/julie-montagne-jeunesse-anti-stress.htm

De voorbije jaren liet ik jullie iedere eerste zondag van de maand een maskerreview zien. Ook in 2018 wil ik deze gewoonte aanhouden. Het is altijd leuk om een maskertje te doen en eigenlijk doe ik het veel te weinig. Je moet er echt tijd voor nemen en dat doe ik te weinig. Toch wil ik iedere maand goed inzetten met een beetje extra ontspanning en daarom probeer ik toch iedere keer weer voor een ander masker te zorgen. Dit keer koos ik voor het Anti-Stress Sauna Masker van Montagne Jeunesse. Tijdens de drukke decembermaand kon ik wel een ontspannend masker gebruiken en ik was echt benieuwd naar het sauna effect. Ben jij dan ook? Lees dan zeker even verder!Het masker zelf nam ik eigenlijk over van mijn mama en ik weet niet hoe lang ze deze dus al in huis had. Ik ben er dus niet zeker van dat deze op dit moment nog te koop is in de winkel maar ik zie toch nog regelmatig Montagne Jeunesse maskers passeren. Dit masker zou self heating moeten zijn en zou je poriën open zetten en reinigen. Een masker dat warm wordt als je het aanbrengt? Daar werd ik natuurlijk erg nieuwsgierig van. Je zou het zelfs maar vijf minuten op je gezicht moeten laten voor de sauna ervaring. Het masker lijkt op de verpakking altijd super intens maar in de praktijk valt dit altijd behoorlijk tegen. Mijn beginfoto is dus ook een beetje aangepast, zo zie je maar hoe makkelijk je een felle kleur kan faken. Het masker ziet er in werkelijkheid namelijk een stuk lichter uit.
De verpakking is natuurlijk typisch voor Montagne Jeunesse en zoals je kan zien is het masker een stuk minder heftig dan op de verpakking. Toch ziet het wel degelijk echt rood, al is het meer een aardbeienconfituur effect. De verpakking gaat makkelijk open en het masker heeft geen opmerkelijke geur. Het masker laat zich goed aanbrengen want het smeert erg vlot uit en je voelt meteen het sauna effect. In het begin voelt het namelijk erg warm aan, al gaat dit effect vrij snel weg. Enigszins vind ik dit nog wel jammer en had het voor mij langer mogen duren tijdens het gebruik. Het masker voelt wel fijn aan op de huid en nadien was je het er super makkelijke terug af. Mijn huid voelt nadien fijn en zacht aan dus dat vond ik wel een pluspunt. Ik zou dit masker zeker zelf opnieuw durven kopen aangezien het sauna effect toch wel leuk en bijzonder is. Eerst moet ik nog wel door mijn huidige voorraad maskers zien te raken maar nadien wil ik deze zeker nog een keer proberen.

Heb jij al eens een masker geprobeerd met een sauna effect? En spreekt dit masker je aan of net niet? Laat het me zeker weten in de comments!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Klinkt super lekker, een warmte masker! Jammer dat dat snel verdwijnt. Lijkt me een super fijn maskertje om eens te proberen als ik door al mijn tubes en sheet masks heen ben.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja inderdaad, dat is het ook! :-) Hopelijk kan je hem snel eens proberen!

      Verwijderen