zondag 28 januari 2018

Julie | Lush Berry Christmas Giftset

http://www.verodoesthis.be/2018/01/julie-lush-berry-christmas-giftset.html

Zoals jullie al konden lezen in mijn Shoplog van Antwerpen, kocht ik enkele leuke dingen bij Lush. Er waren super veel producten te koop aan 50% korting en daardoor kon ik het ook niet laten een leuke giftset voor mezelf uit te kiezen. Ik beoordeelde de inhoud van alle pakketten en koos uiteindelijk voor Berry Christmas. Met een inhoud van vier producten was deze zeker niet overdreven maar toch leuk om enkele dingen uit te proberen. In dit artikel laat ik jullie de inhoud zien en vertel ik meer over alle producten. Benieuwd? Lees dan zeker verder!Wanneer je bij Lush een cadeaupakket koopt, zit het altijd al super mooi verpakt. Vaak in een leuk papiertje of anders in een soort sjaaltje dat je nadien ook nog kan gebruiken. De normale prijs van dit pakket was €31.95 maar door de korting moest ik zelf dus nog maar €15.98 betalen. Door het jaar heen betaal je bij Lush vaak meer voor producten in een set dan wanneer je ze los koopt. Daarom koop ik enkel in de sale hun pakketten aan. Aan de buitenkant hangt een tag met daarop alle verschillende producten en hun inhoud. Twee douchegels, een body lotion en een solide zeep… Dat sprak me wel aan!Het eerste dat ik uit mijn pakket haalde was deze blok Baked Alaska zeep. Ik had deze vorig jaar al eens geroken en vond hem toen al wel lekker fris. Helaas gebruik ik niet zoveel van deze zepen maar ik vind ze toch altijd wel erg leuk. Boordevol goeie ingrediënten zoals kokosolie, citroenmirteolie, ylang ylang en grapefruitolie kan het niet anders dan dat deze zeep fijn is voor je huid. Er zit zelfs wat knettersnoep in deze blok zeep! Behalve het feit dat hij mooi is om naar de kijken, ruikt hij dus ook erg lekker. Ik bewaar deze nog even voor ik hem gebruik naast de wasbak om mijn handen er mee te kunnen wassen.Deze Once Upon A Time Body Lotion vond ik zo lekker ruiken dat ik mezelf alvast een extra potje aangeschaft had, aangezien die ook aan -50% was. Het potje uit deze verpakking is slechts 50 gram, daarom wou ik er zeker een tweede potje van aanschaffen. Deze body lotion met appel, citroen en limoen heeft een erg frisse geur die lang behouden blijft na het gebruik. Hij smeert super vlot uit en voelt fijn aan op mijn huid. Ik ben erg blij dat ik een tweede potje als reserve gekocht heb. Samen met Sympathy For The Skin is dit mijn favoriete body lotion van Lush die ik al geprobeerd heb!De bekendste der feeën moet toch wel Snow Fairy zijn! Deze zoete geur is mogelijks een van de bekendste van Lush. Het is een Limited Edition maar ieder jaar opnieuw zit hij er weer bij in de feestdagencollectie. Het is een mierzoete roze douchegel maar ondertussen heeft Lush nog andere producten op de markt gebracht met deze geur. Hij ruikt erg lekker maar in de ingrediëntenlijst zie ik ook parfum en ‘synthetische musk’. Er zit ook een beetje blauwe glitter in verwerkt voor een ultiem zoet en girly gevoel onder de douche. Ik heb hiervan ook en body conditioner gekocht omdat ik deze graag in combinatie gebruik. Het is wel een geur waar je of voor of helemaal tegen bent. 
Ten slotte zat er ook nog een tweede douchegel in dit pakket. Hij kreeg de naam Berry Berry Christmas en heeft zijn naam te danken aan de feestelijke cranberry’s en herstellende blauwe bessen waarmee hij verrijkt is. Deze geur doet me ook een beetje aan sinaasappels denken en dat komt dan weer dankzij de sinaasappel- en bergamotolie. Opnieuw een heel frisse geur dus, wat Snow Fairy een beetje de vreemde eend in de bijt maakt. Ik had deze nog nooit gebruikt en vond het tof deze dankzij dit pakket te leren kennen. De shower gel is wel echt heel jelly en vrij dik in gebruik. Toch is hij onder de douche makkelijk te gebruiken. Ook hierin zitten vele kleine glitters die het geheel wat feestelijker maken.

Ik ben erg tevreden met de inhoud van het cadeaupakket dat ik gekozen heb! Wat vinden jullie van deze inhoud? Welk product spreekt jullie het meeste aan? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,20 opmerkingen:

 1. Je hebt echt wel een goede deal kunnen doen op deze producten! Qua geur lijkt de bodylotion mij het lekkerst :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Amy! ;-) De body lotion is denk ik ook mijn favoriet! :-D

   Verwijderen
 2. Ik ga voor de bodylotion, die lijkt mij het lekkerst ruiken. Al vind ik dat blok zeep er super aantrekkelijk uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Marlies! Lush heeft altijd zulke mooie blokken zeep maar de geur van de bodylotion is echt wel heerlijk! ;-)

   Verwijderen
 3. Haha je bent in ieder geval op tijd voor volgende kerst! Ik vind dat wel heel leuk van die limidit editions! Deze lijkt me erg fijn

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met cadeautjes voor mezelf wacht ik altijd tot de sale! ;-)

   Verwijderen
 4. Oh heerlijk! Meestal als ik op reis ben en een bad heb, denk ik: shiiit was ik nu maar naar de Lush geweest, haha. Zo'n lotion lijkt me trouwens ook wel wat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De cadeaupakketten zijn altijd zo leuk! Om eerlijk te zeggen wist ik niet eens dat er bij de barcode stond wat er in het pakket zit, ik dacht altijd dat het een verassing was haha! Dat weten we dan ook weer! De body lotion lijkt me heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja je moet wel een beetje zoeken! Goed dat je het nu weet, dat kan miskopen voorkomen! ;-)

   Verwijderen
 6. Heerlijk die producten van Lush. Ik ben fan van de gezichtsproducten/maskers:)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat lijken mij stuk voor stuk leuke producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi setje zo! Ik heb alle producten los en in grotere verpakkingen in de sale gekocht. Geweldige producten stuk voor stuk. Love Lush!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat is ook altijd super voordelig! :-D Ik kocht ook nog enkele dingen los maar dan niet in de grotere verpakkingen omdat ik nog zoveel producten heb liggen! ;-)

   Verwijderen
 9. Ik heb onder een steen geleefd want ik heb nog NOOIT iets van Lush gekocht. Nu je het zegt en ik zo de producten zie, is het tijd om dat eens te gaan doen. Ik vind dat stuk zeep er hartstikke leuk uitzien. Dat het allemaal heerlijk geurt is een grote pre.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha geen probleem, welkom bij de Lush liefhebbers! Een winkel zal je al van op afstand ruiken dus dat wordt makkelijk! ;-)

   Verwijderen