woensdag 10 januari 2018

Julie | Giftlog - Gekregen Kerstcadeaus 2017

http://www.verodoesthis.be/2018/01/julie-giftlog-gekregen-kerstcadeaus-2017.html

Tijdens de feestdagenperiode hou ik er echt van om cadeaus uit te zoeken voor anderen. Zelfs wanneer ik zelf niks zou krijgen, kan ik er echt van genieten om het perfecte cadeau te geven aan iemand anders. Het uitzoeken en bedenken vind ik erg fijn en de blije reacties zien, is natuurlijk ook ontzettend leuk. Dit wil echter niet zeggen dat ik niet graag cadeaus krijg. Wel weet ik dat ik van mijn familie nooit de origineelste cadeaus zal krijgen maar dat is wel oké. Meestal krijg ik iets dat ik gevraagd heb of iets wat ik al vaker gehad heb, maar dat is niet slecht natuurlijk! Vandaag laat ik jullie alle cadeaus zien die ik tijdens Kerst 2017 heb gekregen. Benieuwd? Lees dan zeker verder!Van mijn schoonouders kreeg ik een cadeaubon ter waarde van €30 van Ici Paris XL. Nick had hen dit idee gegeven omdat hij wist dat ik er blij mee zou zijn. Bij deze bon zaten ook nog twee fijne parfum samples. Deze bon heb ik ondertussen al gebruikt aangezien ik er een parfum mee gekocht heb toen ik in Antwerpen ben gaan winkelen. Hiervan ga ik nog een shoplog schrijven dus ik hou nog even geheim over welk parfum het precies gaat.Van Kelly, de zus van Nick, kreeg ik ook een cadeaubon. Dit keer ter waarde van €10 van Zalando. Ook dit is volgens mij een idee van Nick want hij weet natuurlijk hoe vaak ik hier iets bestel en hoe leuk ik dat telkens weer vind. Deze bon moet ik nog spenderen maar dat zal geen probleem zijn! Mijn verlanglijstje op Zalando is nog goed gevuld, dus volgens mij ga ik daar gewoon snel iets van aanschaffen!Van mijn grootouders krijg ik door het jaar al veel te veel, dus tijdens de feestdagen verwacht ik van hen geen grote cadeau. Ik zei half voor de grap dat ik nog wel wat onderbroeken wou en moeke kocht meteen zes stuks van Ten Cate. Ik draag altijd dit Bikini model in een zwarte kleur dus ik was wel tevreden met dit praktische cadeau.Als kleine extra kreeg ik van hen ook nog twee Utopolis waardebonnen ter waarde van €10. Nick kreeg deze ook dus we kunnen hiermee samen een bezoekje brengen aan de bioscoop. Ik vind het leuk dat de waardebon niet enkel voor je filmticket is maar ook voor eten en drinken. Je kan dus zelf kiezen waarvoor je deze bonnen gebruikt en dat is een voordeel!Van Nick kreeg ik onder andere dit boek van M.J. Arlidge. Hij heeft de naam Klik Spaan en is deel van de Helen Grace serie. Ik ben momenteel in boek nummer drie, Pluk Een Roos, bezig en heb de eerste twee delen ook gelezen. Klik Spaan is dus het vierde deel uit deze reeks en daar ben ik erg blij mee. Je zou deze boeken apart kunnen lezen omdat het telkens een ander verhaal is maar de verhaallijnen over de hoofdpersonages lopen wel door. Dit is wel vaker het geval bij politiereeksen, zowel in boekvorm als bij series. Ik hou echt van deze reeks en wil deze dan ook graag vervolledigen. Het volgende cadeau dat ik van Nick kreeg, is deze The Body Shop Twin-Ball Revitalising Facial Massager. Een hele mond vol voor een vrij simpel product. Deze tool gebruik je om jezelf een gezichtsmassage te geven. Hij stond echt al erg lang op mijn wishlist maar ik kwam er nooit toe om hem effectief te kopen. De balletjes voelen koud aan op je gezicht en ze trekken je huid een beetje samen tussen de balletjes. Ik vind dit erg fijn en het is inderdaad heel ontspannend. Je zou deze goed kunnen gebruiken in combinatie met hun Oils Of Life lijn maar volgens mij kan het met eender welke gezichtsolie.
Ik kreeg van Nick ook nog twee Mongozo Bananenbiertjes maar deze heb ik niet mee op foto kunnen zetten omdat ik ze bij mijn papa thuis heb gelaten om ze daar te kunnen drinken. Het laatste wat ik ook van Nick gekregen heb, is dit BH Cosmetics Carli Bybel palette. Je kan misschien al wel raden dat dit ook op mijn wishlist stond, aangezien het anders vrij bizar zou zijn dat Nick dit voor me zou kopen zonder zeker te zijn dat ik het wil. Over dit palette met tien kleuren oogschaduw en vier highlighters komt er nog een apart artikel online. Ik kan je nu alvast verklappen dat het super mooi is en dat ik echt verliefd ben op de kleuren uit dit palette!

Ik ben erg blij met alle cadeaus die ik gekregen heb maar ik kan wel zien dat Nick er de meeste moeite in gestoken heeft. Van mijn papa heb ik een fantastisch cadeau gekregen maar dat is niet vast te leggen op foto. In maart gaan Nick en ik enkele daagjes naar Londen en papa heeft besloten ons reisje te betalen. Daar ben ik natuurlijk ook ontzettend gelukkig mee! 

Wat vinden jullie het leukste item uit dit artikel? En hebben jullie zelf veel leuke cadeaus gekregen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke cadeaus zeg ! Ik heb onder andere een mooie jurk gekregen, geld & unicorn sloffen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! En het klinkt alsof je echt toffe cadeaus gekregen hebt! ;-)

      Verwijderen