vrijdag 26 januari 2018

Julie | Friday Nails #171 – Back In The Limo

http://www.verodoesthis.be/2018/01/julie-friday-nails-171-back-in-limo.html

Op vrijdag is het altijd tijd voor een nieuwe Friday Nails. Dit keer laat ik jullie nog eens een nagellak zien van het merk Essie. Ik heb deze niet uit mijn eigen collectie gehaald maar mocht hem lenen van Karen. Zij heeft toch weer heel andere kleurtjes in haar verzameling dan ik en dat maakt het altijd interessant eens iets anders uit te proberen. Back In The Limo is een erg zacht pasteltintje dat perfect past bij de aankomende lente. Oké, het is nu nog koud en guur, maar een fris kleurtje kan al wel toch? Ik heb zelf eigenlijk weinig nude-kleurige nagellakjes dus ik was erg benieuwd hoe deze er uit zou zien op mijn nagels. Kijken jullie mee?Het flesje heeft de typisch vierkanten vorm die de meeste Essie nagellakjes hebben. Ik vind deze super schattig en ben altijd jaloers op mensen die hier een grote verzameling van hebben. Essie is namelijk geen goedkoop merk en net daarom vind ik het wel leuk om deze eens eerst uit te proberen. De kleur is een beetje perzikachtig met een neutrale gele ondertoon. Ik zou deze kleur niet meteen zelf kiezen in de winkel denk ik omdat het van mij altijd wel iets meer sprekend mag zijn.Het kwastje ziet er erg degelijk uit, zoals we dat gewend zijn van Essie. Het kwastje is aan de brede kant maar daarmee kan je vaak in één veeg je hele nagel voorzien van een laagje kleur. Naar de bovenkant toe is het een tikje schuin afgesneden zodat je netjes kan werken aan de randen. De dop ligt wel makkelijk in de hand dus je kan gewoon snel aan de slag. Het kwastje neemt het product goed op maar de verdeling laat wat mij betreft een beetje te wensen over…Bij de eerste laag is al snel duidelijk wat ik daarmee precies bedoel. Je ziet dat de lak naar de randjes en het uiteinde toe veel dikker is dan in het midden van mijn nagel. Ik had nogal het gevoel dat ik de lak meer aan het verplaatsen was dan dat ik hem mooi kon verdelen. Ik vind deze eerste laag om eerlijk te zijn heel dun en lelijk om naar te kijken. De kleur zelf vind ik op dit moment echt verschrikkelijk omdat het zo’n vies kleurtje geeft aan mijn nagels. Je kan ook wel zien dat de nagellak vrij vloeibaar is.
Een tweede laag geeft enigszins een beter resultaat maar ik ben toch nog steeds niet tevreden. Je kan bijna overal mijn natuurlijke nagel nog doorheen zien en dat lijkt me niet de bedoeling. Het lijkt meer zo’n verzorgingsproduct dat je er ook weer af moet halen in plaats van een mooi nude kleurtje. Je ziet dat hij ophoopt aan de randjes en over de kleur ben ik nog steeds niet te spreken. Jammer, maar zo zie je maar dat ook een echt nagellak merk zoals Essie de bal wel eens flink mis kan slaan.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En welke nagellak van Essie is jullie favoriet? Ik ben benieuwd naar jullie meningen!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten