vrijdag 19 januari 2018

Julie | Friday Nails #170 – Just Peachy

http://www.verodoesthis.be/2018/01/julie-friday-nails-170-just-peachy.html

In de Friday Nails van vandaag heb ik nog eens een lakje van The Body Shop voor jullie. Zelf heb ik drie nagellakjes van dit merk in mijn collectie, die ik een keer gewonnen heb via een andere blog. Dit keer mocht ik een kleurtje lenen van Karen. Ik heb dus al verschillende keren hun nagellak kunnen uitproberen zonder ze zelf aan te kopen. Deze oranje kleur kreeg de naam Just Peachy en ik kan je al zeggen dat ik dit niet goed gekozen vind. Je kan meteen aan het flesje al zien dat de kleur veel sterker is dan ‘gewoon perzik’. Het is eerder knaloranje met een hintje tomaatrood. Benieuwd hoe deze kleur het doet op mijn nagels? Lees dan zeker verder!De verpakking van The Body Shop vind ik nog wel oké. Je kan meteen de kleur van de nagellak zien, zonder een hevige print op de verpakking. Op het dopje zie je de naam van het merk, de inhoud en de lijn waaruit hij komt. Op de achterkant kan je dan de ingrediënten zien en de naam die ze verzonnen hebben voor deze kleur. Ik vind deze flesjes er vrij basic uitzien maar ergens vind ik dat neutrale ook wel weer goed. Wat vind jij van de verpakking van deze nagellak?Het kwastje heeft een vrij korte steel, terwijl de dop zelf wel langwerpig is. De haartjes zijn ook lang en aan de smalle kant. Dit kan handig zijn wanneer je ook je teennagels wilt voorzien van een laagje kleur. Het kwastje neemt voldoende product op om je nagel in één keer te voorzien van een goed laagje kleur. Ik vind dit soort kwastjes wel aangenaam om mee te werken omdat je er behoorlijk precies mee aan de slag kan.Zoals ik dus al dacht, is de kleur alles behalve peachy. Voor mij is een perzikkleur een zacht oranje tint die binnen de pastelkleuren hoort. Dit is voor mij overduidelijk oranje of ook wel tomaatrood. Afgezien van de slecht gekozen naam, vind ik het wel een toffe kleur. Ik zou deze zelf nooit uitkiezen maar ik vind wel dat hij in de lente en zomer tof kan staan. Hij dekt al nagenoeg perfect in één laag en zoals je kan zien werkt hij ook behoorlijk netjes. Enkel aan mijn ringvinger zie je wat oneffenheden maar dat ligt aan de staat van mijn nagels en niet aan de nagellak.
Een tweede laag geeft nog iets meer definitie aan deze kleur en zoals je kan zien komt hij helemaal overeen met de kleur die je ziet in de verpakking. Hoe langer ik er naar kijk, hoe leuke ik de kleur begin te vinden. Het is een frisse kleur die meteen doet verlangen naar de zomer. Deze zou ik zelf eerder op mijn teennagels dragen om op vakantie te gaan bijvoorbeeld. Hij dekt erg mooi, brengt vlot aan en droogt gewoon aan een normaal tempo. De houdbaarheid heb ik helaas niet kunnen uitproberen maar dat zit bij The Body Shop meestal wel goed.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? Hebben jullie wel eens een nagellak van The Body Shop geprobeerd? Laat het me weten in de reacties!

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen: