zondag 14 januari 2018

Julie | BH Cosmetics Carli Bybel 14 Color Eyeshadow & Highlighter Palette

http://www.verodoesthis.be/2018/01/julie-bh-cosmetics-carli-bybel-14-color.html

In het begin van deze week liet ik jullie mijn Gekregen Kerstcadeaus zien. Van Nick kreeg ik veel leuke spullen, waaronder dit prachtige Carli Bybel Palette van BH Cosmetics. Ik kon niet wachten om er mee aan de slag te gaan dus heb ik er meteen foto’s van gemaakt toen ik de kans had. Vandaag laat ik jullie swatches en een look zien van dit palette met 10 kleuren oogschaduw en 4 kleuren highlighter. Er is ook een variant met meerdere kleuren maar die vond ik geen extra toevoeging voor dit palette. Benieuwd naar alle kleuren? Lees dan zeker verder!De verpakking vind ik eigenlijk wel leuk! Het heeft een soort marmerprint en dat vind ik altijd wel mooi. Het eigenlijke palette zit in een kartonnen hoesje dat je er makkelijk kan afschuiven. Ik hou dit altijd bij om mijn palettes zo goed mogelijk te bewaren. Op de achterkant kan je meteen alle kleuren en ingrediënten zien en staat er wat tekst en uitleg over Beauty Expert & Youtuber Carli Bybel, die dit palette ontworpen heeft. Het is een leuke toevoeging maar wat ik een beetje jammer vind, is dat de kleuren geen aparte naam gekregen hebben. Voor €18.49 kan je dit palette bestellen bij Boozyshop.Het palette heeft een mix van matte en glanzende tinten die voor iedere gelegenheid kunnen dienen. Je kan kiezen voor een rustige look voor overdag of een zwaardere look voor ’s avonds. Ik vind dit palette er zeker veelzijdig uitzien en het zijn vooral de kleurkeuzes die me zo aanspreken. Ik had nog niet echt een palette met dergelijke roze-paars-rood combinaties. De bruin- en kopertinten heb ik al wel vaker gezien maar ik vind toch deze combinatie erg mooi gekozen.Ik was heel erg enthousiast om aan de swatches te beginnen en naar mijn mening stellen ze zeker niet teleur! De matte kleuren zijn iets minder gepigmenteerd dan de glanzende tinten maar dat had ik wel verwacht. Linksboven zie je de swatches van de eerste rij en die vind ik echt geweldig! De tweede rij knalt nog iets harder omdat hier voornamelijk de glanzende tinten inzitten. Zien jullie hoe mooi die eerste twee kleuren van de tweede rij zijn? Echt rosé goud had ik nog niet eerder gezien in een palette en ik ben er nu al verliefd op!

De highlighters onderaan zijn ontzettend goed gepigmenteerd. Persoonlijk zou ik de laatste twee kleuren niet als highlighter gebruiken met mijn lichte huid maar ook gewoon als oogschaduw. De eerste twee kleuren vind ik echter prachtig. De eerste heeft een koele lila kleur en de tweede is ook mooi rosé goud. Natuurlijk heb ik ook een look gemaakt met deze kleuren.
Al zeg ik het zelf, ik vind de look echt mooi geworden. Ik maakte op mijn bewegend ooglid gebruik van de rosé gouden tinten (2 rij 1 en 1 rij 2) en in mijn arcadeboog gebruikte ik de vierde kleur uit de eerste rij. In mijn buitenste ooghoek gebruikte ik dan de laatste kleur uit rij één. Net onder mijn wenkbrauwen heb ik de matte witte tint gebruikt en in mijn binnenste ooghoek bracht ik wat extra highlighter aan (2 rij 1). Net onder mijn onderste wimperrand heb ik de donkerste tint nog extra aangezet. 

Als highlighter op mijn gezicht heb ik de eerste twee kleuren uit het palette met elkaar gecombineerd. Ik kon echt niet kiezen uit deze twee en kan niet wachten om het palette vaker te gaan gebruiken. Ik weet wel zeker dat ik deze volgende keer mee op vakantie neem!

Wat vinden jullie van dit Carli Bybel Palette? Ik ben echt super tevreden met dit palette en ben er wel zeker van dat ik het nog vaak zal gebruiken!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten