woensdag 20 december 2017

Julie | Sample Mania #7

http://www.verodoesthis.be/2017/12/julie-sample-mania-7.html

Vandaag is het opnieuw tijd voor een Sample Mania artikel. Ik probeer deze af en toe te doen omdat ik graag samples uitprobeer en hierover mijn mening met jullie deel. Dit is ongeveer een keer om de twee maanden en dat vind ik zelf een goede regeling. Ik heb ook dit keer weer vijf verschillende producten geprobeerd en wil jullie hierbij graag laten weten of ze het waard zouden zijn om full size aan te kopen. Dit keer heb ik onder andere een parfum als een scrub en een gezichtscrème voor jullie. Benieuwd over welke producten het gaat? Lees dan zeker verder!Beginnen doe ik met het Kenzo World parfum van Kenzo. Ik heb deze ondertussen al vaker geprobeerd dan enkel uit deze kleine sample en om eerlijk te zijn staat hij nu erg hoog op mijn parfum wishlist. Hij ruikt lekker en zoet maar ook erg bloemig met zware noten als toevoeging. Hij blijft vrij lang hangen maar kan zeker ook overdag gedragen worden. Topnoot is Rood fruit; hartnoten zijn Pioenroos, Bloemige Noten en Egyptische Jasmijn; Basisnoot is Ambroxan. Die laatste voegt de geur van amber toe aan een parfum. Ik heb deze nu al een paar keer in de winkel geprobeerd en ben zeker van plan hem eens aan te schaffen.De volgende sample die ik gebruikt heb, is er eentje van RainPharma. Ik gebruik erg vaak hun AfterOil maar om eerlijk te zijn is dit ook meteen mijn enige ervaring met het merk. Als ik me niet vergis is dit hun A Zest of Happiness scrub en hiervan kreeg ik twee potjes mee. Je kan meteen zien dat deze suikerscrub ook een voedende olie bevat en hiermee doet de scrub me denken aan die van Rituals. Het is dan ook een fijne, voedende scrub die de huid zacht maakt en hydrateert. Suiker werkt ook herstellend voor de huid dus dat is een mooi pluspunt. Persoonlijk was ik niet zo’n fan van de geur maar dat is puur persoonlijk. De scrubs zijn prijziger dan die van Rituals, dus voorlopig zou ik deze van RainPharma niet aankopen.Van Clinique kreeg ik onlangs een sample van hun Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF 15 in de kleur CN 52 Neutral. Het is wel degelijk een ‘fond de teint’ aldus een foundation en geen getinte dagcrème. In het begin vond ik hem er vrij donker uitzien op mijn huid. Hij past zich echter nog wat aan eens je hem uitgesmeerd hebt en dan past de kleur wel voor mijn huid. Hij heeft een dunne dekking waardoor ik hem zelf niet zou kopen als foundation. Hij geeft meer het effect van een gekleurde dagcrème. Hij ruikt neutraal dus dat is goed maar ik zou hem toch niet meteen kopen. Ik vond het wel leuk om deze sample uit te proberen!Van Garnier heb ik de Pure Active 3-in-1 uitgeprobeerd. Het is een product dat de belofte heeft om zowel je gezicht te reinigen als te scrubben en ook een masker te zijn. Ik had weinig verwachtingen omdat ik eigenlijk niet zo’n fan ben van multifunctionele producten. Groot was mijn verbazing toen ik het product effectief ging gebruiken! De substantie voelt super fijn aan op mijn huid en het is echt een crème textuur. Je voelt meteen de lichte scrub die hij bevat en ik vond het inderdaad ook mogelijk om dit als masker te gebruiken. Na gebruik voelde mijn huid erg schoon en glad aan dus dit is zeker een product dat ik zou willen kopen!
Als laatste heb ik de Vitamin E Moisture Cream van The Body Shop geprobeerd. Als ik me niet vergis heb ik ooit een full size van deze crème gehad ofwel te nachtcrème hiervan. Dat is al wel een hele tijd geleden en ik was eigenlijk vergeten hoe fijn hij aanvoelt op de huid. Hij heeft een zachte, poederige geur en die was heel herkenbaar. De crème voelt fijn aan, smeert vlot uit en trekt snel in. Mijn gezicht voelt zacht aan na gebruik en hij werkt zeker ook hydraterend. Op dit moment heb ik nog veel dagcrèmes in huis dus ik zal hem niet aankopen maar ik kan hem zeker wel aanraden.

Hopelijk hebben jullie wat gehad aan mijn ervaringen met deze producten! Ik zou zelf erg graag het 3-in-1 product van Garnier kopen en de Kenzo World parfum. De andere producten waren ook fijn maar voor mij niet overtuigend genoeg op dit moment. Wat is jullie favoriet uit dit artikel? Laat het me zeker weten!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten