zondag 31 december 2017

Julie | Opgemaakt #46 – November

Op het einde van iedere maand laat ik jullie zien welke producten ik de maand ervoor allemaal heb opgemaakt. Beginnen doe ik telkens met alle opgemaakte geurkaarsen, indien die er zijn. Links zie je een helemaal lege pot van de Indian Rose geurkaars van Rituals. Deze zit voortaan in een rode pot en komt uit The Rituals Of Ayurveda lijn. Ik heb van deze nog een heel aantal in reserve omdat ik deze geur gebruikt heb op onze trouw. Anders zou ik ze zeker opnieuw kopen want deze kaars is echt mijn favoriet!

Rechts bovenaan zie je een grote geurkaars van Rituals. Het is een geur die niet meer in het assortiment zit maar er is wel een goeie vervanger voor. Deze is de Under A Fig Tree geur en nu is er de Wild Fig geur. Ik vond deze best fijn en ze is ook he-le-maal opgebrand. Je kan deze helaas niet meer kopen.

Als laatste heb ik nog een Ikea geur opgemaakt met groene appel. Ik vind de kaarsen van Ikea niet slecht maar ik vind ze wel een beetje te subtiel van geur om hem echt goed te ruiken. Omdat ze goedkoop zijn, kan ik ze nooit weerstaan.

Benieuwd wat ik nog meer heb opgemaakt uitgenomen geurkaarsen? Lees dan zeker verder!

Ook in de categorie make-up heb ik behoorlijk wat producten opgemaakt in november. Dat vind ik toch altijd wel een hele prestatie want dat komt niet zo vaak voor. Het eerste dat ik heb opgemaakt, is de Manna Runway Ready Face Primer. Deze heb ik ontdekt via een Deauty Box maar ik zou hem zelf niet aankopen. Hij zat boordevol siliconen en ondanks dat mijn huid daar wel tegen kan, vind ik het gevoel niet altijd aangenaam.

Er onder kan je een NYC Applelicious Lip Balm zien. Deze is de kleur Pink Lady en die heb ik echt helemaal opgemaakt. Hij is schuin afgesneden maar was niet echt verder op te maken. Vroeger was ik dol op deze lip balms maar ik ben wel blij dat ik deze nu opgemaakt heb. Ze geven een licht kleurtje en voelen comfortabel aan. Ik zou hem nu niet meteen opnieuw kopen maar ik kan hem wel aanraden.

Een product dat ik wel vaker opmaak is mijn Bourjois Healthy Balance Poeder in de kleur 52. Ik vind deze heel erg fijn in gebruik en zal nooit zonder zitten. Ik heb dan ook al een volgend exemplaar in gebruik.

Van Rituals heb ik nog een oogpotlood opgemaakt in de kleur Bronze Taupe. Deze heb ik ook al eerder opgemaakt en alweer opnieuw gekocht. Ik vind de kleur erg draagbaar en hij past erg mooi bij een look met goud- en bruintinten.

Als laatste make-up product heb ik nog een oogschaduwbasis opgemaakt. Deze I Heart Stage Eyeshadow Primer is van Essence en deze gebruik ik eigenlijk altijd als primer onder mijn oogschaduw. Ik heb nog nooit een duurdere geprobeerd want ik ben hier gewoon tevreden over. Ik heb dan ook al een nieuwe in gebruik.

Van Rituals heb ik een klein en een groot flesje Mild Eye Make-Up Remover opgemaakt. Ik heb deze eigenlijk altijd in gebruik en zo’n klein flesje vind ik ontzettend handig om mee op vakantie te nemen. Ik heb deze dan ook in oktober meegenomen naar Tenerife en nadien thuis verder opgemaakt. De grote heb ik gewoon thuis altijd gebruikt. Ik vind deze echt super fijn in gebruik en erg mild voor je ogen. Het is een twee fasen product waardoor hij ook waterproof make-up kan verwijderen.

Van Essence heb ik een klein pakje make-up remover wipes opgemaakt. Hiervan heb ik er ook enkele op vakantie gebruikt en de overige gewoon thuis. Ik vind deze ideaal om liquid lipstick mee te verwijderen. Het is echt een ontdekking die ik gedaan heb want deze zijn echt fantastisch. Enkele keren wrijven zonder hard te boenen en zelfs de meest hardnekkige lipstick laat zich makkelijk verwijderen. Ik heb eigenlijk altijd een pakje van deze doekjes in huis.

Rituals heeft in hun vaste assortiment van elke geur een Bed & Body mist in het assortiment. Onlangs kreeg je bij besteding van een bepaald bedrag een set mee naar huis met daarin drie van deze geurtjes. Hiervan heb ik er in november twee opgemaakt. Ik maakte de Dao en de Laughing Buddha geur op. De linkse nam ik mee op vakantie om op mijn kussen te sprayen voor het slapengaan en die heb ik dan thuis verder opgemaakt. Van deze heb ik altijd een groot exemplaar in gebruik en ik heb nog enkele kleine reserve liggen. Ook in de Deluxe Advent Kalender zat hiervan een flesje. De rechtse heb ik gewoon thuis opgemaakt als interieurgeur. Deze zou ik zelf niet snel kopen maar ik vond het toch fijn om hem te gebruiken.

In de categorie deodorant heb ik ook weer mijn best gedaan. Links zie je een exemplaar van de So Chic Deodorant Spray van Flormar. Ik vind deze echt ontzettend fijn maar hij zit niet meer in het assortiment.

Van Lady Speed Stick heb ik twee exemplaren opgemaakt. Eentje in de Fresh & Essence geur Luxurious Freshness. Deze had ik nog niet eerder gehad maar vond ik wel erg fijn. Lady Speed Stick is hier moeilijk te verkrijgen maar ik ben er wel echt dol op.

Zo heb ik de Orchard Blossom geur mee op vakantie genomen en nadien thuis verder opgemaakt. Vandaar dat er ook twee exemplaren tegelijk opgemaakt zijn, omdat ik er twee tegelijk in gebruik heb genomen. Ik zou deze heel erg graag opnieuw kopen maar dat kan vooralsnog niet hier in België.

Van Kiko heb ik het Zoomania Cat Sheet Mask opgemaakt. Ik schreef hierover al een review en ik vond het erg leuk om deze uit te proberen. Hoe en wat het masker er precies uitziet kan je in mijn artikel lezen. Ik zou hem niet snel opnieuw kopen omdat ik gewoon liever verschillende maskers van verschillende merken wil uitproberen. 

Het mist interessante product dat ik heb opgemaakt, zou wel eens deze Persil Power Gel kunnen zijn. De was moeten we echter allemaal doen en voor mijn witte was gebruik ik eigenlijk altijd dit wasproduct. Ik heb hem dan ook al opnieuw gekocht.

Een van mijn favoriete producten van Lush is toch wel deze Let The Good Times Roll gezichtsreiniger. Hij ruikt naar popcorn, reinigt heel degelijk en bevat ook kleine scrubdeeltjes. Ik vind dit echt een topproduct maar heb er altijd wel wat moeite mee om deze op tijd op te krijgen. De houdbaarheidsdatum is vrij kort maar ik koop toch af en toe zo’n potje omdat ik de werking zo fijn vind.

Nog een Lush favoriet is deze Bubblegum Lip Scrub. Zoals je kan zien heb ik deze verpakking echt lang in gebruik gehad maar uiteindelijk heb ik hem wel kunnen opmaken. Ik vind de lip scrubs van Lush echt geweldig en heb er altijd wel eentje in gebruik. Ik ga wel altijd over de houdbaarheidsdatum heen omdat je er echt belachelijk lang mee toe komt, zelfs al gebruik je hem bijna dagelijks. Ik heb nu een andere variant in gebruik maar deze Bubblegum vind ik wel een aanrader!

Van Rituals heb ik ook nog geurstokken opgemaakt in de Green Cardamom geur. Deze luxueuze verpakking komt uit de Private Collection en hier kom je maar liefst een halfjaar mee toe. De verpakkingen uit deze lijn zijn wat duurder maar je krijgt er ook wel wat voor terug. Ik heb momenteel een andere geur in gebruik op de plaats waar deze voorheen stond maar voor de zomer zou ik deze best opnieuw kunnen kopen want hij is erg fijn.

Het volgende product dat ik heb opgemaakt is deze Michael Kors Wonderlust Parfum. Ik ben dol op parfum en heb er dan ook altijd heel erg veel in gebruik. Recent ben ik een poging gestart om hier enkele geuren van op te gaan maken. Meestal liet ik parfums waar nog een beetje in zat staan omdat ik de flacons wil bewaren. Nu heb ik besloten gewoon lege parfum flesjes te bewaren maar de geuren wel op te maken. Zo gezegd zo gedaan met deze Michael Kors geur. Het is echt een super toegankelijke geur en hij ruikt heel erg lekker. Jammer dat hij op is maar ik heb nog genoeg andere geurtjes die ik lekker vind!

Wat ik ook heb opgemaakt is dit Nourishing Serum van Golden Rose uit de Golden Care lijn. Volgens mij heb ik deze eens ontvangen in een Deauty Box. Het is een super grote verpakking en om eerlijk te zijn was ik blij dat hij eindelijk op was. Ik heb zelfs een vreugdedansje gedaan toen het laatste restje er uit kwam. Niet zozeer omdat ik niet tevreden was over de werking maar de geur vond ik niet zo lekker en die ging me meer en meer storen. Bovendien heb je totaal geen idee hoeveel er nog in deze verpakking zit, waardoor ik hem naar het einde toe echt beu was. Ik zou deze dus zelf zeker niet opnieuw kopen.

Iets wat ik niet helemaal opgemaakt heb maar wel weggegooid, is deze Peppermint Cooling Foot Lotion van The Body Shop. Eigenlijk maak ik er zonde van dat ik deze heb moeten weg doen. Het is een prima product dat echt werkt voor vermoeide voeten. Probleem is dat ik vaak vergeet om voetlotion te smeren en dat deze dus niet meer goed was. Ik ga eerst nog proberen andere voetcrèmes op te maken voor ik deze eventueel ooit opnieuw koop.

Van Batiste heb ik de Wild droogshampoo opgemaakt. Ik denk dat iedereen ondertussen wel weet dat Batiste mijn favoriete merk van droogshampoo is en dat ik zowat iedere variant al geprobeerd heb. Deze wild versie vond ik eigenlijk ook weer erg fijn. De geur vond ik best lekker, met vanille, kokos en hout accenten. Hij is wel vrij zwaar waardoor hij me op het einde even tegen stak maar ik zou hem wel een keer opnieuw willen kopen.

Ik ben een echte theeliefhebber maar vergeet eerlijk gezegd vaak dat ik er zoveel in huis heb. Als ik door de dag thuis ben zet ik ooit wel eens thee maar dan verlies ik die weer uit het oog en ’s avonds heb ik dan soms geen zin om er mijn zetel voor uit te komen. Toch zijn er bepaalde theesmaken die ik super lekker vind! Zo is er deze Oriental Night thee van Rituals. Het was de Limited Edition thee van twee winters geleden en is dus helaas niet meer te koop… Jammer want deze ontspannende thee met kamille en lavendelbloesem vond ik echt ontzettend lekker.

Van Lotus heb ik nog een verpakking wattenstaafjes opgemaakt. Dit zakje is eigenlijk een soort van navulling voor als je een houdertje in huis hebt. Ik heb deze daar inderdaad voor gebruikt maar heb ook het hele zakje mee op vakantie genomen. Ik gebruik echt belachelijk veel wattenstaafjes voor van alles en nog wat. Ik kan niet zonder en heb er dus ook altijd binnen handbereik. Ja, zelfs in mijn handtas heb ik een klein potje zitten…

Als laatste product hebben Nick en ik samen deze The Ritual Of Sakura Handzeep opgemaakt. Deze is de nieuwe verpakking van Rituals en ik vind hem erg lekker. Je kan voortaan ook navullingen kopen voor je handzeep en dat is wel positief omdat het natuurlijk een stuk ecologischer is. Ik vind deze geur erg fijn als handzeep maar ook de andere geuren vind ik lekker en daarom wissel ik graag af.


Dat waren dan weer alle producten die ik heb opgemaakt in de maand november. Welk product uit dit artikel lijkt jullie het interessantst? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten