woensdag 27 december 2017

Julie | Let’s Talk Movies #12

http://www.verodoesthis.be/2017/12/julie-lets-talk-movies-12.html
 (bron foto: https://www.pexels.com/photo/food-snack-popcorn-movie-theater-33129/)


Het is weer tijd voor een nieuwe Let’s Talk Movies. Om de drie maanden bespreek ik met jullie de films die ik in die periode gekeken heb. Om eerlijk te zijn heb ik tijdens 2017 slechts 8 films gezien en daarvan moet ik er vandaag nog 2 met jullie bespreken. Ik heb gewoon zo weinig tijd om films te kijken en Nick en ik volgen dan ook nog eens heel wat series via de tv dus dan is er geen extra tijd meer voor films. In oktober zag ik twee films en deze wil ik vandaag graag reviewen. Klaar voor wat filminspiratie? Lees dan zeker verder!

The Bling Ring – 10/10/2017

In oktober zijn mijn papa, Nick en ik op vakantie geweest naar Tenerife en in het vliegtuig hebben Nick en ik samen een film beginnen kijken. Op vakantie zelf hebben we deze verder gekeken op onze tablet. We kozen voor The Bling Ring, een verfilming van waargebeurde activiteiten.

Ik wou deze film zelf graag zien omdat het onderwerp me wel aansprak. De film is een verfilming van echt gebeurde feiten. Een groep jongeren die inbreken bij Hollywoodsterren om er spullen te stelen en mee te pronken. Onder andere Paris Hilton & Lindsay Lohan werden hier slachtoffer van en die eerste leende zelfs haar huis uit om in te filmen. Hoofdrol in deze film is weggelegd voor Emma Watson.

 (bron foto: http://www.joreviews.com/blog/2013/06/21/the-bling-ring-movie-review/)“Marc is een door mode geobsedeerde, homoseksuele 16-jarige jongen die naar een nieuwe middelbare school gaat. Hij valt al snel voor het Koreaans-Amerikaanse meisje Rebecca. Rebecca neemt Marc samen met Chloe mee naar de disco waar ze Nicki en Sam ontmoeten. Met het groepje van vijf beginnen ze websites van beroemdheden af te speuren naar de verblijfplaatsen van hun favoriete idolen. Wanneer ze niet thuis zijn, breken ze in en stelen ze kleding, geld, naaktfoto's en zelfs een pistool. Met het geld financieren ze hun wilde levensstijl, inclusief het nodige drugsgebruik. Ze staan er echter niet bij stil dat ze weleens gepakt zouden kunnen worden.” Ik vond deze film zeer interessant om te kijken. Je krijgt meteen ook een kijkje in de kledingkast van een bekende ster zoals Paris Hilton en natuurlijk maakt dat jaloers en hebberig. Toch snap je niet hoe die jongeren zomaar ergens binnenraken en vervolgens alle spullen kunnen stelen. Geen topper die je absoluut gezien moet hebben, maar ik vond hem niet slecht. Op IMDB krijgt deze biografie film een 5.6/10, van mij krijgt hij toch een 7.5/10.


We Are Your Friends – 17/10/2017

Omdat we op vakantie iets meer tijd hadden dan thuis, besloten we nog een tweede film te kijken. We kozen voor We Are Your Friends, het regiedebuut van Max Joseph, beter bekend van Catfish. In de hoofdrollen zien we Zac Efron en Emily Ratajkowski.


Deze film wou ik graag zien omdat ik ook fan ben van de serie Catfish. Ik vind zowel Nev als Max leuk en het leek me wel tof om dan ook zijn eerste langspeelfilm te bekijken. Het is een muzikale film met daarbij het nodige drama en zelfs wat romantiek.
 

(bron foto: https://www.cineworld.co.uk/films/we-are-your-friends)


“Cole is een 23-jarige dj die worstelt om te overleven in de elektronische dancescene in Hollywood. Hij droomt ervan een succesvolle producer te worden. De oudere dj James neemt hem onder zijn hoede, maar Cole blijkt een betere klik te hebben met James' vriendin Sophie. Wanneer Coles relatie met Sophie tot bloei komt en zijn vriendschap met James begint af te brokkelen, wordt hij gedwongen tot het maken van enkele moeilijke keuzes over zijn toekomst.” Opnieuw een film die niet behoort tot de absolute top maar ik vond hem wel leuk om te kijken. Het is echt een ontspanningsfilm en dat vind ik altijd wel leuk. Oké, hij is ook wel voorspelbaar maar dat maakt het niet minder leuk. Op IMDB krijgt hij een magere 6.2/10 maar voor mij krijgt ook deze film een 7.5/10.Dat waren dan weer alle films die ik in oktober, november en december gezien heb. Heb jij de laatste tijd nog leuke films gezien? Welke film zou jij me echt aanraden? Ik ben benieuwd naar jullie voorstellen!

Liefs,


Julie x 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten