zondag 3 december 2017

Julie | Kiko Zoomania Cat Sheet Mask

http://www.verodoesthis.be/2017/11/julie-kiko-zoomania-cat-sheet-mask.html

Op vakantie kocht ik het Kiko Zoomania Cat Sheet Mask. Ik ben dol op katten en wil er al eentje sinds ik een jaar of 3 ben. Helaas bleek ik allergisch te zijn en ook Nick heeft een kattenallergie dus ik vrees dat er nooit een kleine pluizenbol hier thuis zal rondlopen. Hierdoor ben ik altijd wel super enthousiast wanneer ik iets met katjes zie, zo ook dit sheet masker. Ik zag dat het masker echt de print van een kattensnoet heeft en dat moest ik natuurlijk proberen. Benieuwd of dit masker ook daadwerkelijk fijn is in gebruik? Lees dan zeker verder!Een sheet masker is een vel dat je slechts eenmaal kan gebruiken op je gezicht. Ik vind deze eigenlijk altijd wel handig werken maar veel resultaat zie ik vrijwel nooit. Toch moest ik dit masker per se hebben en hiervoor betaalde ik €3.95. Je moet het masker aanbrengen op een gereinigde huid en daarna laat je het 20 tot 30 minuten zitten. Dit vind ik echt ontzettend lang voor een masker maar ik wou het wel uittesten zoals het hoort. Na het verwijderen hoor je het overgebleven serum in de huid te masseren tot het volledig ingetrokken is. Ik had in ieder geval super veel zin om dit masker uit te proberen.
Allereerst excuses voor mij super serieuze gezicht maar ik kon er niks aan doen. Het masker was nogal nat en had de neiging om alle kanten op te schuiven, waardoor ik mijn gezicht goed in de plooi moest houden. Dit was nog best een opgave omdat Nick thuis was toen ik dit masker ging proberen en we beiden eigenlijk wel moesten lachen met het uitzicht hiervan. Het masker is super nat en kleeft heel erg aan elkaar, openvouwen is dus nogal een klus. De vorm is nogal gek voor mijn gezicht. Zowel de oog- als de mondholte zijn belachelijk klein, terwijl het voorhoofdgedeelte super hoog komt. Ik heb het zelfs een beetje moeten omplooien aan de rand. Het masker ruikt niet zo lekker en dit kwam helaas ook echt op mijn lippen terecht door de kleine opening. Je voelt wel direct dat het masker nat is en verkoelend aanvoelt op de huid. 

Het masker verwijderen gaat zoals verwacht erg vlot. Ook het serum inmasseren is snel en makkelijk. Het enige minpunt vind ik toch nog steeds de geur, die is echt niet lekker. Mijn huid voelt na gebruik nog een tikje plakkerig aan maar ziet er verder wel goed uit. Of dit masker nu wonderen verricht heeft voor mijn huid? Dat denk ik niet… Maar toch vond ik het wel tof om dit kattenmasker eens uit te proberen!

Wat vinden jullie van dit masker? Zouden jullie het zelf ook eens graag uitproberen? Voor de liefhebbers zijn er ook maskers verkrijgbaar met een kikker-, tijger- of pandaprint! Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten