zondag 24 december 2017

Julie | Kiko Arctic Holiday - Lip Kit

http://www.verodoesthis.be/2017/12/julie-kiko-arctic-holiday-lip-kit.html

Beautymerk Kiko bracht een Limited Edition uit voor de feestdagen onder de naam Arctic Holiday. Zoals we gewend zijn, kozen ze weer voor prachtige verpakkingen en originele producten. Ik kon niet weerstaan en kocht de Lip Kit in 107 in Oberhausen. Ook kocht ik nog een losse lipstick maar die komt binnenkort een keer aan bod. Voor deze set met een lip liner en een lipstick betaalde ik €9.95. Benieuwd of de kleur en textuur me bevallen en of ik deze set zou aanraden? Lees dan zeker verder!Om te beginnen vind ik de verpakkingen van deze collectie echt super mooi maar anderzijds ook lastig te fotograferen. Het zijn blinkende, zilveren doosjes met sneeuwkristallen er op gedrukt. De verpakking reflecteerde te hard om een goeie foto te maken maar ik wou toch even laten zien hoe deze set verpakt zit. Kiko werkt niet met aparte namen voor hun producten maar met nummers en dat vind ik een beetje jammer. In de kit kan je een lipstick vinden en een lip liner die dan elks in een apart zwart doosje ingepakt zitten.Als eerste wou ik natuurlijk graag het lippotlood proberen. Ik gebruik niet zo vaak een lippotlood, hoewel ik het effect er van altijd wel mooi vind. Het is toch al gauw een extra stap in je routine en daar heb ik niet altijd tijd of zin voor. Ik vind het wel mooi om te spelen met tinten en zo nieuwe combinaties te ontdekken wanneer je een lippotlood combineert met een bepaalde lipstick. Dit potlood komt uit de Creamy Colour lijn en kreeg de nummer 315. Het is een framboos/mauve tint die ik echt perfect vind om in deze tijd van het jaar te dragen. Het potlood zelf dien je wel te slijpen, het is geen punt die je kan uitdraaien.Hier zie je dan het lippotlood in werking. Ik heb eerst een swatch op mijn hand gemaakt en nadien heb ik er mijn hele lippen mee ingekleurd. Hier en daar zie je dat hij niet helemaal dekkend is maar het is wel een fijn potlood in gebruik. Hij is vrij romig waardoor het makkelijk is om deze aan te brengen over je volledige lippen. Eigenlijk trek ik nooit enkel en alleen een lijntje, ik kleur altijd mijn lippen helemaal in. De kleur vind ik echt prachtig en dat is dan ook de reden waarom ik zo tevreden ben over dit potlood. Persoonlijk vind ik de kleur ook goed bij mij passen.De lipstick zit ook in een zwart doosje en kreeg de nummer 107. Hij komt uit het Gossamer Emotion Creamy lipstick gamma en dat verklapt natuurlijk al meteen zijn finish. Hij brengt romig aan op de lippen en heeft een beetje glans. Ik zou het meer een semi-matte of satin finish noemen. De huls vind ik er wel cool uitzien en je drukt hem eigenlijk met het knopje aan de bovenkant uit de verpakking. Ik hou wel van zulke speciale verpakkingen omdat ik het gewoon leuk vind om eens iets anders te zien dan een klassieke huls.Op de foto hierboven kan je zien hoe je de lipstick uit de verpakking kan drukken. Ik vind de kleur van de lipstick wederom erg mooi, al zag ik wel meteen dat hij een beetje lichter is dan het lippotlood. Voor mij hoeft de kleur niet identiek te zijn maar omdat ze samen in een kit zitten, had ik dat ergens wel verwacht. De lipstick is zoals gezegd vrij romig en brengt daarom erg makkelijk aan. Hij zit comfortabel op de lippen en benadrukt geen velletjes. Daar let ik toch wel op in de winter omdat ik er wel eens last van durf hebben. Deze kleur is iets lichter maar vind ik ook bij me passen. Deze zou ik ook in het voorjaar en in de zomer perfect kunnen dragen.
Natuurlijk wou ik ook even kijken hoe de combinatie van deze twee er op mijn lippen uitziet. Om het verschil in kleur te laten zien, heb ik ook even beide swatches boven elkaar gezet. Hier zie je dat de kleur van de lip liner toch wel wat dieper en donkerder is als die van de lipstick. Ik vind beide kleuren mooi en ook de combinatie van de twee vind ik erg leuk. Je ziet dan de diepere kleur van de lip liner en tegelijk ook de glans van de lipstick. Het resultaat vind ik dan ook erg geslaagd en ik ben blij dat ik deze lip kit gekocht heb!

Wat vinden jullie van deze lip kit? En zou je gaan voor de kleur van de liner, de lipstick of juist de combinatie? Let wel op dat dit een Limited Edition collectie is! 

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten