woensdag 13 december 2017

Julie | I Heart Make-Up: Blushing Heart & Lip Lava

http://www.verodoesthis.be/2017/12/julie-i-heart-make-up-blushing-heart.html

Onlangs kocht ik enkele producten van I Heart Make-Up en hiervan liet ik jullie al het Unicorns Heart en het Bronze & Glow Palette zien. Vandaag is het tijd voor een Blushing Hearts in de kleur Peachy Pink Kisses en een Lip Lava in de kleur Molten Chocolate. Ik kon deze twee producten echt niet weerstaan omdat ik ze te mooi vond en omdat de prijs echt super betaalbaar is. In dit artikel vertel ik jullie alles over deze producten en laat ik swatches zien en een full face look. Benieuwd? Lees dan zeker verder!Ik kies er voor om deze twee producten samen te laten zien omdat ik ze misschien niet bijzonder genoeg vind voor een apart artikel. Anderzijds had ik een vermoeden dat deze twee een mooie combinatie zouden zijn en wou ik ze daarom graag samen gebruiken. Het Blushing Heart kost €5.99 en de Lip Lava neem je al mee naar huis voor €3.59. Ik ben over het algemeen altijd zeer tevreden over de kwaliteit van de producten van I Heart Make-Up en voor die prijs zijn ze zeker de moeite waard. De verpakkingen zien er ook altijd tof uit dus dat is een mooie extra.I Heart Make-Up ging zijn inspiratie halen bij Too Faced voor deze hartvormige blushes en highlighters en dat vind ik helemaal niet erg. Bij Too Faced betaal je namelijk een pak meer voor ongeveer hetzelfde en bij dit soort producten vind ik het wel tof als er een betaalbare dupe bestaat. Ik koos voor de kleur Peachy Pink Kisses omdat ik eigenlijk weinig perzikkleurige blushes heb. Op de swatch kan je eerst de kleuren afzonderlijk zien en onderaan een combinatie van de drie kleuren. Vaak gebruik ik het geheel als blush en gebruik ik dan nog een beetje extra van de bovenste tint als highlighter. Ik ben de laatste tijd helemaal gewonnen voor liquid lipsticks en daarom wou ik deze ook graag uitproberen. Ik kan er al wel meteen bij vermelden dat dit meer een goed gepigmenteerde butter gloss is en dat hij niet matte opdroogt en een stain geeft op je lippen. Voor een gloss blijft hij echt goed zitten maar het is niet vergelijkbaar met echte liquid lipsticks. Deze zit eigenlijk ergens tussenin en dat vind ik ook wel eens fijn. Hij voelt aangenaam aan op mijn lippen en droogt niet uit.De applicator is een sponsje waarin de kleur vrijkomt als je op de huls drukt. Ik moet wel zeggen dat ik al meteen bij het eerste gebruik de tube ver kon indrukken, alsof hij niet helemaal vol zat. De kleur vind ik echt super mooi omdat het zo’n oudroze kleur is. Je kan meteen zien dat hij goed gepigmenteerd is maar wel glanzend blijft. Ik vind dit een ideaal kleurtje om iedere dag gewoon naar je werk te dragen. Dit kan echt bij iedere look gedragen worden!Op de linkse foto kan je goed het effect zien van de blush/highlighter maar natuurlijk nam ik ook een full face foto van het resultaat. Ik heb hierbij beide producten gebruikt en vind het echt een mooie combinatie. Op mijn ogen gebruikte ik de kleur Alchemy van Nabla met een oogpotlood van Rituals om het af te maken. Ik vind deze look zelf best mooi en kreeg er ook wel wat complimenten over. De blush en highlighter heb ik al super vaak gebruikt sinds ik hem heb, de lipkleur iets minder. Toch ben ik er zeker tevreden over omdat de kleur zo mooi is. Nadat je wat gegeten of gedronken hebt, dien je hem wel bij te werken. Anders blijft hij zo’n 2 à 3u mooi op zijn plaats zitten.Wat vinden jullie van deze twee producten van I Heart Make-Up? Heb jij zelf iets uit hun gamma in huis? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten