vrijdag 29 december 2017

Julie | Friday Nails #167 – Goldfinger

http://www.verodoesthis.be/2017/12/julie-friday-nails-167-goldfinger.html

Vorige week liet ik jullie een nagellakje zien dat helemaal in de sfeer van Kerstmis was. Dit keer heb ik een typisch lakje gekozen om het nieuwe jaar mee in te gaan. Goud is een kleur waar je niet omheen kan tijdens de feestdagen maar er zijn natuurlijk veel verschillende merken en tinten waaruit je kan kiezen. In het artikel van vandaag laat ik jullie het kleurtje Goldfinger van Catrice zien. Deze heb ik opnieuw mogen lenen van Karen en ik weet niet of hij nog in het assortiment zit. Wel heb ik nog een goed alternatief gevonden. Benieuwd naar deze kleur? Lees dan zeker verder!Het flesje ziet er heel typisch uit voor Catrice, een rond flesje met een zwarte dop. Over de uitstraling heb ik dus niet echt veel te vertellen. Wel vind ik dan je al kan zien dat de nagellak vrij vloeibaar is. Dat heb ik dan ook tijdens het gebruik echt opgemerkt. In het verleden ben ik niet altijd even positief geweest over Catrice maar dat heeft veel te maken met houdbaarheid. Dit kan ik niet echt testen aangezien ik voor mijn werk nagellak van Rituals draag. Wel kan ik je alles vertellen over de kleur, dekking en droogtijd.Het kwastje ziet er erg gewoon en normaal uit. De haartjes zijn vrij lang en smal en daar ben ik zelf wel fan van. Ze staan ook mooi dicht bij elkaar zonder uitstekende haartjes en dat is altijd goed. Het kwastje is vrij buigzaam en de nagellak is dus vrij vloeibaar. Hierdoor moet je iets vaker in het potje dopen voor je nagel een egaal laagje heeft. Hij loopt nog net niet van je nagels af. Ik weet niet of dit komt door het feit dat Karen deze al een tijdje heeft of dat alle formules van deze kleur zo vloeibaar zijn. Mocht je deze trouwens niet vinden in de winkel maar wel nog op zoek zijn naar een mooie gouden kleur als alternatief, kies dan voor Glittery Gold van Rituals. Deze is ook echt super mooi goud en kost 5 euro.Een eerste laagje kan je snel aanbrengen en doordat de nagellak vrij vloeibaar is, is hij ook vrij dun. Dit heeft als voordeel dat je een dun laagje kan aanbrengen dat snel droog is waardoor je meteen verder kunt lakken met een tweede laag. De kleur ziet er ook vrij sheer uit maar toch zie je nergens echt mijn natuurlijke nagel hard doorheen schijnen. Het kleurtje vind ik erg geschikt om oud op nieuw te vieren en om feestelijk het nieuwe jaar in te gaan.
Een tweede laag geeft echt een prachtig gouden effect. Het lijkt wel of ik mijn nagels in puur vloeibaar goud gedoopt heb. Maar dan op een nette manier zonder knoeien want dat is toch wel een pluspunt aan het kwastje van deze nagellak. Ik heb heel precies kunnen lakken zonder foutjes te maken. De kleur is echt typisch geelgoud, terwijl die van Rituals meer lijkt op bladgoud. Beide kleuren vind ik mooi, het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat. Ik denk dat ik zeker met gouden nagels het nieuwe jaar in zal gaan!Wat vinden jullie van deze gouden kleur? En welke nagellak gaan jullie dragen op je nagels tijdens oud op nieuw? Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten