vrijdag 22 december 2017

Julie | Friday Nails #166 - Cranberry Scintillant

http://www.verodoesthis.be/2017/12/julie-friday-nails-166-cranberry.html

Wanneer jullie dit lezen is het alweer bijna Kerstmis! De tijd vliegt en het is toch echt wel tijdens de feestdagen dat dit nog eens extra benadrukt wordt. Om helemaal klaar te zijn voor het diner met je familie wil je er natuurlijk wel extra feestelijk uitzien. Rood, groen en goud zijn klassieke kleuren waar je niet voorbij kan tijdens Kerst en daarom heb ik dan ook gekozen voor een typisch rode shimmer kleur om te dragen deze week! Cranberry Scintillant is van Yves Rocher maar ik ben niet zeker of hij nog in het assortiment zit. Tijdens onze tweede ruildag kreeg ik deze van een van mijn vriendinnen en ik heb gezien dat ook Karen hem in haar stash heeft. Klaar voor een feestelijke manicure? Lees dan zeker verder!Zoals jullie ondertussen al wel weten ben ik zelf geen grote fan van rode nagellak. Toch wou ik deze kleur graag proberen omdat cranberry niet dé klassieke koele tint rood is en omdat er in deze nagellak ook subtiele gouden shimmers verwerkt zitten. De kleur sprak me aan om te gebruiken tijdens de Kerstdagen en daarom wou ik deze ook vandaag graag aan jullie laten zien. Het is een makkelijke keuze om nu te dragen en toch feestelijk uit de hoek te komen. Ik vind de kleine, smalle flesjes van Yves Rocher altijd ideaal om uit te proberen en om te bewaren in je stash. Het kwastje vind ik vrij breed gezien het formaat van het flesje. Het flesje zelf is zo slank en dan verwacht ik eigenlijk ook een dunnere kwast. Bovenaan is hij licht schuin afgesneden en dat werkt voor mij altijd wel fijn aan de randjes. Het kwastje neemt voldoende product op om je nagels snel en makkelijk te voorzien van een laagje kleur. Verrassend genoeg vond ik dit kwastje best fijn in gebruik.Een eerste laag van deze kleur is nagenoeg volledig dekkend. Je ziet dat de kleur lichter is dan in het flesje maar dat komt uiteraard door het feit dat dit een foto is van een dun laagje. Ik vind de kleur echt mooi om naar te kijken, hoewel ik dus normaal gezien geen fan ben van rode tinten. Persoonlijk vind ik de gouden shimmer echt een toegevoegde waarde. Op zichzelf zou ik deze cranberry kleur niet zo tof vinden als in deze combinatie. Zoals je kan zien, ben ik er ook in geslaagd om te lakken zonder te knoeien.
Een tweede laag zorgt echt voor een verbluffend mooi resultaat. Hoe hard ik ook blijf beweren dat rood mijn kleur niet is, moet ik mijn mening bijstellen en zeggen dat bordeaux en cranberry de uitzonderingen zijn op deze regel. Ik vind deze kleur echt ideaal om te dragen tijdens kerst omdat hij zowel rood als goud bevat. Deze combinatie werkt echt perfect en het resultaat ziet er erg goed uit. Nu is de kleur wel dezelfde als in het flesje en dat vind ik altijd wel een pluspunt. 

Zoals jullie kunnen zien, ben ik een beetje verliefd geworden op deze kleur. Nu ben ik natuurlijk erg benieuwd of dit voor jullie ook zo is? Welke kleur draag jij tijdens Kerst op je nagels?

Liefs,


Julie x 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten